oda kendine si aldı ne nefreti yaw:D
Printable View
pek iç açıcı bir araba değil.önden kazası olduğunu biliyordum yanlış hatırlamıyorsam.tampon ve sağ çamurluk sanırım değişik ve belden aşağıda boyalı galiba belkide komple.orjinal yayları yok coilspring var onlarda çok haldur huldur oluyor.çok ses yapıyorpaneli felanda pek iyi dğeil sanıırm.daha öncede ilanı vardı teneke jantlarla resmi vardı bu arabanın.iyi araştırın derim.alıp masraf yapmaktansa biraz daha üzerine verip kız gibi bir arabaya binmek daha mantıklı
sağolasın yorumun için MKT.vazgeçtim başka bakıcam :)
hazır sorgulanıyoken bu araç hakınd bilgisi olan vrmı acaba
Honda Integra 1.8 1991 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk
temiz durduğu ve sahibinin işi bildiği belli ama fiyat biraz yüksek geldi bana. pazarlık yolu açıktır tabi :D
bordoyu kafadan unutun... Mavi olanda tanıdık bilindik bir araç alınır yüksekliğinede ne aldanıyorsunuzki orijinal yüksekliği integranın odur alınır 300 lirlaık yay dünyası değişir... integra alacaksanız ucuzlarınada kaçmayın... gidip adam gibi 12 13 liralık bakımlı amcalardan dayılardan alın bu makineleri... 6 7liraya alacağınız tegden bir cacık dahi olmaz... yan sanyisi bile kalmayan bir araç integra... ve zaten yan sanayi kaldırmayan bir makine... çıkması deseniz altın oldular son 2 yılda.... ben 2005 arabayı aldığımda millet distribütörü motoru yatak sardı diye arabayı hurdaya ayıranları biliyorum ostimde integra cennetiydi o zaman bir sürü parça almıştım halen istanbuldaki depomuzda duruyorlar. hurda ve çıkma konusunda şimdi bırakın hurdasını almaya vidasına bile 100 liradan fiyat çekiyorlar...
saqwert - buna bakın derim ben.sunroof klima lpg manuel beyaz ve diri duruyor araç.
İlanını koyduğunuz araçtan çok daha iyi duruyor , biraz pazarlıkla alınabilir kaza değişen vs yoksa eğer.
Honda Integra 1.8 1991 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
bordo araç için bana gecenin bir yarısı telefon geldi bir arkadaşımız flash ile takas edicekmiş aracı km si yüksekti bide hoş değil araç coil yazdıgı muhtemelen sprıngdir..