|
|
#1 | |||
![]() |
artık gece körümü tavuk karasımı nasıl tabir ediliyorsa bundan kurtulmanın bi yolu yok mudur? bugün artık canıma tak etti arabayı park ederken koca duvarı görmeyip gene kırdım arka tamponu bıktırdı beni yardımcı olucak fikir vericek varmı
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
cylon digital ekran park sensörü
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
heheh abi park sorunumu değil bu göz sorununu çözmek lazım doktorlarla bi türlü anlaşamadık gitti olmuyor başka yaşayıpta öneri yapabilicek varmı
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
valla abi başka doktorada git kızma ama aklıma cemyılmazın 1 skecı geldi
![]() Alabalğıgı alıosn sarıosn belıne 1 hafta tutuosn ne ağrı ne sızı geçıor hemen
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
Gece körlüğü A vitamini eksikliğinden olabilir..A vitamini desteği alırsan geçebilir eğer bundan kaynaklıysa..ayrıca roaccutane kullanıyor musun ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
panpa doğuştan varsa tedavisi yok. ama sonradan gelişmişse nedenini bulmak lazım. o cüsseyle a vitamini eksikliğinden olduğunu sanmıyorum ama bol bol havuç yemeyi dene
ilaç filan kullanıosan (vitamin takviyeleri hariç) bırak
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
en koyu cam filmlerinden önce bi kurtulsan
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
gecmıs olsun
dunya göz hastanesıyle bır gorus derım...
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
Bunun bi testi varmıdır , hani hafr marf okutuyılar ya , onun gibi bi testle olup olmadığını öğrenme ihtimalimiz varmı ,,, bende kıllanıyorum kendimden çünkü
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bariz göremiyorum aslında gariptir bazende sağlam arkadaşlarımdan iyi görüyorum geceleri tuhaf bi sıkıntı
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
benim validede de var geceleri araba kullanamaz, benide kendisi gibi sanır bu yüzden baya tartışırız...
Bildiğim kadarıyla bi tedavisi yok vitamin A ve E vitaminleri hastalığın artmasını önleyebilir, tabi en iyisi gene uzaman bir doktora gitmek __________________________________ |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
muahahhaha
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: akbil
|
moruk sıkıntı hıc gormemek mı gece,yoksa ısıklar gozunu falan kamastrıyo,ya da karanlık daha mı karanlık gelıyo?
Bu arada bende gece gormuyorum,gunduzde az goruorum ama sıkıntı yok alıstım artık,guzergah degısık olunca gozlerım yanıo resemen yolu gorcem dıye,kendımı kasmaktan
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
arabayı ben sürerken 2 km ötedeki polisin parlayan reflektörünü görüyosun ama. yok öyle gece körlüğü sende olm.vazgeç bu sevdadan.senin algılma problemin var
işine geleni algılıyor işine gelmeyeni görmezden geliyor beynin. Ayık ol
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: SuS2000
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Honda
|
2 arkadaşım zamanında göz ameliyatı oldu gözlükleri çıkartmak için ,birinde bu sorun vardı,doktora oda iyileşecekmi diye sordu ve malesef hayır cevabı aldı.Geceleri araç sürerken hala o ameliyat olan arkadaşlardan biri yurtdışından getirdiği özel camlı numarasız bi gözlük kullanıyor.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
mal önce cam filmlerini sök!!
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ZN 106 gti
|
şu an için bir tedavisi yok.dünyagöz hastanesinde çalışıyorum ben bu işin türkiyedeki en büyük profesörü yılmaz ozyazgan.Cerrahpaşada ve bizim hastanede çalışıyor alt seviye bir tavuk karası ise görmeni düzeltebilir.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
ileri seviyelerde 2-3 dakikalık perde iniyor diye duydum bir an önce iyi 1 doktora git derim.
aracında cam filmi var ise sök. 1 de park sensörü taktır. en azından kırmazsın tamponu __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |