Kayıt ol

Eski 18-05-2011, 11:36   #1

Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum

diz ağrıları için verilen hap?

annem için amerikadan gelen bir dost tavsiye sayesinden getirtiğimiz bi ilaç var

arkasında supplement facts yazıyor bu supplementler bildiğim kadarıyla sporla ilgilenenler için takviye bu sitede de oldukca body building ci arkadaşımız var ondan dolayı sormak istedim?

annemin problemi diz ağrıları kıkırdaktan kaynaklanan bi problem var uzman doktora gittik hav ve jeller fayda etmedi ameliyat platin içinde erken dediler doktorlar bizde bi dost tavsiyesi üzerine bu ilaçtan getirttik

ilacın fotoları koyıyım;

bilen varmı acaba nedir ne deildir yan etkisi zararı varmıdır? doktora gidicez bu hafta onada danışacağım ama ilk önce buraya açayım dedim ? yararı olurmu?
coderz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 12:00   #2

8.000rpm - ait Avatar

Otomobil: dci

diz ağrıları hafife alınmaması gereken durumlardır
bence başka doktorlara da mutlaka gidin , özellikle bahçelievler'de 70.yıl fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi vardı halen orada mı bilmiyorum ama oradaki doktorlara göstermenizi tavsiye ederim
bu işte dost tavsiyesi ile ilaç kullanmamanızı şiddetle öneririm

http://arabadelisi.blogspot.com/
8.000rpm isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 12:13   #3

Otomobil: Mercedes Benz - Viano 3.5 V6 Gasoline

Gecmiş olsun arkadasım gıttınızmı bilmem ama mumkunse Balatalimanı Kemik Hastanesıne gidin yada universite hastanesıne

Kendi Sitesinde

Esnek al. Flex-a-min ® al.
Flex-a-min ® eklemleri besler ve Ortak sağlık önemlidir sağlıklı kıkırdak oluşumu .* teşvik? ortak destek sistemi, kas ve kemik çevresindeki alanlarda muhafaza şok emilimi sağlayan ve iç yapısı destekleyici sorumludur. Glucosamine HCl, Univestin, Kondroitin, MSM, Hyaluronik Asit, Vitamin D, ve daha birçok Flex-a-min gibi en kaliteli ortak bakım malzemeleri, ® ile size eklem .* özgürce ve rahatça hareket etmesine yardımcı olan gerekli besinleri sağlar

İster Ortak Flex, Kemik Kalkan, komple ya da Süper Glucosamine 2000 seçmelisiniz? orada? sadece sağ tarafında ortak bakım ihtiyaçlarınız için var sa Flex-a-min ® formülü söyledi.

'' Google Translate ''den cevirdim

eklemlerdeki kıkırdak olusumu ve kemikler icin destek saglıyor anladııgm kadarıyla ama doktora gidip birde oyle kullanın bence ne olur ne olmaz dikkate almak gerek...
KoramiraL isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 12:20   #4

doktora gidicez bu hafta allahın izniyle çok zor insanın annesi böle olunca çok kötü oluyor çaresizlik çok zor :'(
Eski 18-05-2011, 12:22   #5

Otomobil: Mercedes Benz - Viano 3.5 V6 Gasoline

farklı olarak benım annemdede var kemık dokusu ile alakalıysa en iyi baltalimanı hastanesi tavsıye ederim tekrardan gemiş olsun acil sifalar arkadasım
KoramiraL isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 12:30   #6

Emir_b16a - ait Avatar

Otomobil: emekçi mazda 323 ...

KoramiraL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
farklı olarak benım annemdede var kemık dokusu ile alakalıysa en iyi baltalimanı hastanesi tavsıye ederim tekrardan gemiş olsun acil sifalar arkadasım
hiç tavsiye etmem sadece kemik değilse

atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Emir_b16a isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 12:31   #7

CagkaN - ait Avatar

Otomobil: EJ9 + öğrenci akbil

Arkadaşım eğer kıkırdak erimesi gibi bir problemse o ilaçlar bir işe yaramıyor.

Benim annemde iltihaplı romatizma ve kırkırdak erimesi var 10-11 snedir uğraşıyoruz ve o haplar ilaçlar alternatif tedaviler bir işe yaramıyor malesef :/

Sana tavsiyem eğer annen kilolu ise acilen kilo verdirmeniz sıkı bir diyete sokmanız 1-2 kilo bile inanılmaz rahatlatıyor.İkincisihastalığını iyi bilmeniz kıkırdak erimesinin bir kaç türü var hepsine farklı yaklaşımlar gerektiriyor mesela normalde sıcak kompress yapılır eklemlere rahatlasınlar diye ama iltihaplı romatizma ile birleştiğinde sıcak negatif etki yapıyor soğuk kompress yapılması gerekiyor gibi.

Eğer annenin hastalığı ilk safhalardaysa kök hücre tedavisi büyük ölçüde buna çözüm oluyormuş eğer istersen 2-3 doktor ismi veriyim gidin muayene olun.Zamanında bayaa araştırma yapmıştım bu konuyla ilgili

Aman sakın ihmal etmeyin kıkırdak konusunda zamanla yarışıyorsunuz

Çok geçmiş olsun
CagkaN isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 12:40   #8

Otomobil: Focus

İçeriği:
Univestin is a dual bioflavonoid antioxidant system that can help ease occasional stiffness although promoting overall joint function.

Glucosamine HCl may be the purest type of Glucosamine and is the ideal supplement for joint health. It helps renew and revitalize cartilage and connective tissue and works to enhance mobility and flexibility.

Chondroitin Sulfate is a key structural component in cartilage and is one of the top ingredients found in well-liked joint products.

MSM is an organic source of sulfur that supplies a important ingredient that nourishes joints and helps maintain health connective tissue.

Hyaluronic Acid is of course discovered within the body, and is the primary component of joint fluid . It helps take care of the fluid between joints. Hyaluronic Acid can also be naturally discovered in all connective tissues of the body, such as ligaments and tendons.

Vitamin K2 is essential for bone health, and not readily discovered within the diet.

Vitamin D3 is an essential nutrient that works with Calcium to help develop strong bones and teeth

Kullandığınız ilacın anamaddelerii:"glikozamin,kondroitin,Metilsülfonil metan (MSM)".
Kalan Vitaminler K2,D3 ,hiyalüronik asit,Univestin dediği de üzüm çekirdeği Firmaların kendi araştırmaları doğrultusunda kombine ettikleri eklenti ilave maddeler diyelim.Türkiye de var bu tarz haplar getiriyorlar ilaç firmaları geneli Amerikan menşei.Sözgelimi her eczaneden bulabileceğiniz;
Osteo Bi-Flex®

Fayda sağlamak için Ft Doktorları en az 6 ay kullandırıyorlar .Ama arkadaşın belirttiği gibi doktor tavsiyesinde kullanmak en mantıklısıdır.
turgaymete isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 12:43   #9

Emir_b16a - ait Avatar

Otomobil: emekçi mazda 323 ...

Glucosamine bel bölgesinde yağlanmaya yol açabilir aklınızda bulunsun

atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Emir_b16a isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 12:47   #10

zayıflatıcaz bşka çare yok çok kilolu deil ama yinede dizler daha az kilo çekmesi için ne kadar kilo verdirirsek kardır die düşünüyorum bakalım görecez
Eski 18-05-2011, 13:03   #11

flexamin - ait Avatar

Otomobil: M 1,2,3,4,5

nickimden de anlayabilceğin gibi uzun zamandır kullanıyorum bu ilacı. çokda yararını gördüm ama artık etki etmiyor. dizlerimdeki yırtıkların çoğalmasından dolayı.

Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı

Rs Racing Garage

Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı
flexamin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 13:51   #12

flexamin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nickimden de anlayabilceğin gibi uzun zamandır kullanıyorum bu ilacı. çokda yararını gördüm ama artık etki etmiyor. dizlerimdeki yırtıkların çoğalmasından dolayı.
yırtıkdan kastın ne? bizim problem kıkırdak etkisi olurmu
Eski 18-05-2011, 14:24   #13

cery - ait Avatar

Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)

yaklaşık bir hafta önce aynı dertten muzdarip bir hastam NBL-Glukozamin-Kondrotin diye bi ilaç istedi. ondaki sıkıntı eklem arasındaki sıvının görev yitirmesi sonucu kıkırdak zedelenmesiydi. doktorları tavsiye etmiş ilk kutuyu bitirmiş 2. kutuya başlayacaktı. nasıl diye sordum çok memnunum dedi. içerik aşağı yukarı aynı zaten. tedavi edebilir.

edit: yalnız dikkat edilecek bi husus var. ilaç kullanırken yeniden yapılandırmaya yardımcı olmak için sıkıntılı bölge üzerine çok yük bindirmeyin. yürümeyi azaltın. tamamen kesmek de yağlanmaya sebep olur. ortasını bulun işte

Screw you guys! I'm going home...

343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti

Şırnak Asker Hastanesi...

Askerlik Bitti Be Yaa

Son Düzenleyen cery; 18-05-2011 14:29.
cery isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 14:58   #14

flexamin - ait Avatar

Otomobil: M 1,2,3,4,5

coderz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yırtıkdan kastın ne? bizim problem kıkırdak etkisi olurmu
kıkırdak için vermişti doktor zaten. sonradan ikimi dizimde de menisküs yırtıkları oluştu.(yaptığım spordan dolayı).

yırtıklar oluşmadan önce dizim bu ilaç ile düzelmişti.

Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı

Rs Racing Garage

Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı
flexamin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 15:13   #15

Otomobil: --

Dost dediğin doktor omladıktan sonra, dost tavsiyesiyle ilaç olmaz.
1000 kişide %100 işe yarasa da bünyeden bünyeye değişir.
geçmiş olsun
rodya isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 15:28   #16

ulasoztas1 - ait Avatar

Otomobil: 206Quik & e36 Coupe

Geçmiş olsun, benim annanemin dizlerinde kıkırdaklardan kaynaklanan sorunlar mevcut bunun için doktor şuan ismini hatırlamıyorum ama Köpek Balığı Kıkırdağı içeren bir hap vermişti, ilaç değil vitamin tarzında satılıyor, faydasınıda gördük

ulasoztas1 isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 15:35   #17

burakburn - ait Avatar

Otomobil: subaru sti & new fiesta

ben de halısahada dizime darbe aldım.yan bağım yırtıldı,diğer bağlarım da esnemiş.1 aydır hareketsizim daha da geçmedi.çok zor oluyor bu diz ağrısı.yaşayan bilir o yüzden geçmiş olsun
burakburn isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2011, 18:18   #18

çok teşekkür ederim 8 ay kullanım süresi olucak şımdı bu amerikadan geliyor bunu tr de nerelerden bulabilirim??? şımdiki stok 4 ay falan yeticek bakalım nerelerden kımlerden alabilirim bu ilacı?

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 22:41 ::::