bu site benim olsa üyeliği parayla yapıp tokat a ferrari ile girerdim yemin ederim ahah :D
Printable View
bu site benim olsa üyeliği parayla yapıp tokat a ferrari ile girerdim yemin ederim ahah :D
işyerinde sık sık ziyaret ettiğimz bir yer burası, ancak benim forum donanım haber tayfası kıvamındaki iş arkadaşlarım burayı hala kavrayabilmiş deiller subaru fotolarına bakarken 1 tanesi admiremi lan o dediğini bilirim gerisini siz düşünün:)
massallah massallah :)
1076 Online Uye (16-03-2011 19:24)
özür dilerim ben uyuyordum. :D
Misafirleride üye olmalarını tavsiye ederim .
Daha iyilerini başka forumda görmüştüm
Beni bilenler DH'den bilir. Çok forum gördük. Gelelim size;
Techturkey üye sayısıyla öne çıkan veya çıkması gereken bir forum değil. Olmamalı da. Techturkey, bugün Türkiye'de başka hiçbir forumda konuşulamayacak kadar teknik konuların derinlemesine ve sohbet edasıyla konuşulduğu bir forum olmalıdır ve öyledir de. Siz tutup üye sayınızla DH ile sidik yarışına girerseniz tüm özelliğinizi, güzelliğinizi kaybedersiniz. DH'nin olayı farklı, sizinkisi farklı.
DH'de okur kitlesi çok teknik bilgiye sahip değildir. Ama analizi güzel yapar. Okur, araştırır, dinler, tartar ve kararını öyle verir. Techturkey'de ise bilgiden ziyade bilginin kaynağı önemlidir. Filanca abiye soru sorulur, ondan cevap beklenir, ona teşekkür edilir. Daha yetkin bir bilgi bir başkasından gelse bile kaale alınmaz. Çünkü üyeler arasında forum paylaşımının ötesine bir hukukları vardır. Güvenle ticaret yapar, akıl danışır, ona göre onlarca milyarlık arabasına hayati değişiklikler yapar veya arabasını onun tavsiye edeceği ellere teslim eder vs... Bunu DH gibi devasa bir forumdan beklemek mantıksız olur.
Her halükarda güzel forumunuz var. Şu sıralar sıklıkla takip ediyorum. Devamı Allah kerim.
Techturkey bana bağımlılık yaptı,çünkü çok güzel bilgi paylaşımları var.
Başka bi forumda takıldığımda ne kadar kalabalık olursa o kadar sıkılırım şahsen şimdi Donanımhaber'e baktım Bu kadar iğrenç bi kalabalık olamaz,hemen çıktım.
Techturkey iyidir iyi :)
Maşallah herdaim dolu :)
bende hep onlineyim ama rekor da adımız geçmemiş :)
donanımhaber de ilginç şuraya bakarmısın :D
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/19/13281.jpg
Benim bilgisayarı açınca sıralamam;
Tech-face-vbs şeklinde.
Çok forum okudum ama sadece 4 tanesinde üyeliğim var;
İlk forumum; Fordclubtr (biraz olaylı bir ayrılık oldu ama 3 kişi harici kimseye kırgınlığım yok son 3 aydır adresine tıklamadım bile benden uzak allaha yakın olsunlar)
Şu anda; Techturkey
Diğerleride canontürk ve skodaturkey.
Tech bağımlılık yapıyor
evet gerçekten bağımlılık yapıyo. :)