|
|
#1 | |||
![]() |
En sonki "Şampiyon Kim olur ?" konusundan sonra aklıma takıldı.
Fikirlerinizi almak istedim. Atışmalar başlayınca konu kitlendi gitti , tahrik edenler olmasa güzel başlamıştı iyi gidiyordu. Şimdi diğer konularda tahrik edenlerin msgları siliniyor üye ye uyarı yapılıyor konu kaldığı yerden devam ediyor çok suyu , futbol da niye böyle yapmıyoruz ? Boş msg yazan a uyarı verilsin , gereksiz msg ı silinsin düzgünce konuşanlar konuya devam etsin. Şimd burası oto forumu futbol a yer yok demeyin Sohbet'te açılan 20 konudan 7-8 i oto hakkında gerisi günlük hayattan cart curt hep başka konular.Zaten konuyu Sohbet e açılıyor İşletim Sistemlerine açılmıyor ki ? Bi kaç aşırı fanatik yüzünden en çok takıldığımız ortamda bunun muhabbetini yapamamak ciddi koyuyor bence buna bi care bulalım derim siz nedersiniz ? __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
Bence bi kaç kendini bilmez çıkar yine laf eder objektif yorum yapan kişininde canını sıkar , ben hep objektif yorum peşindeyimdir futbol konusunda ama biri laf atarsa bende cevapı daha sert veririm.. ondan bu tartışmalar bitmez
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Cevap vermiceksin işte , kavgalar olmıyacak ortam gerici msgları yazanların msgları silincek ona uyarı verilcek daha dikkatli olalım diye anlamazsa gene o kafa ile devam ederse banlansın gitsin .
Herkes yaşını başını almış kişiler burda çok zor olmamalı düzgünce bi konuyu konuşmak __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
futbol konusunda konuşmayı bilmeyen bir toplumuz ne yazıkki
kim adam akıllı bir yorum yapsa hemen arkasından adamı pişman eden bir yorum gelir. daha önceden bu tarz olaylar çok oldu onun için artık ben futbol konularına yazmamayı tercih ediyorum, ki zaten yazsam bile 15dk sonra konu kilitleniyor, bir anlamı kalmıyor.
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]() |
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
bende genelde yorumsuz kalmaya çalışıyorum ama konu beşiktaş olunca malesef bazen tutamıyorum kendimi onun yerine yazmamayı tercih ediyorum yada çok yumuşak dilli yazmayı tercih ediyorum
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: i-30
|
Kaan düşüncen güzel ama mantıksal yanlış var su bold kısımdan dolayı .forum burası sonucta heristeyen kural cercevesinde istediğni yazmakta hür ancak her yerde oldugu gibi burdada çatlak sesler cıkabiliyor arada he tamam pire için yorgan yanıyo 1 tahrik msjına konu kitleniyo ama adam gibi tartısılmassa adam ederler öle yada böle
![]() __________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
boşuna debelenmeye gerek yok, neticede adam gibi ne konuşmasını ne tartışmasını biliyoruz ki bu kadar havada bir konuda kimse burada adam gibi tartışamaz...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
guzel konuya deyınmıssın bende gecenlerde aynı seyı dusundum.
sonucda sohbet bolumu siyaset,devlet,benzin,laptop vb konulardan pek farkı yok futbolunda. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: -
|
kesinlikle katılıyorum.
bakın biz cemle falan barçayı madridi adam akıllı tartıştık yeri geldi atıştık ama adam akıllı olduğu için konu kilitlenmedi. daha öncede dedim bikaç tahrik yüzünden hoşumuza giden spor konuları kilitlenmemeli. tartışmayı bilmeyen ceza almalı aklı başına gelsin. dün porto uefa avrupa ligi şampiyonu oldu bu arada.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
bence federasyonun yaptığı gibi cezalar konulara değil kişilere verilmeli ve caydırıcı olmalı
![]() ![]() ahaha
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Futbolda fanatiğe söz geçiremezsiniz.
Bu yüzden bu konu alır başını gider. Hangi forumda futbol konusunda seviyenin düşmediği görülmüştür ki? Haber sitelerinde bile yorumları bir kısmınız okuyorsunuzdur. Biri takımının başarılarından bahsederken ötekisi rakibin başarısızlarından haz almaya çalışır. Bu konu böyle uzar gider
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: honda civic ek
|
Bolton’la olan sözleşmesi biten 29 yaşındaki forvet oyuncusu önümüzdeki sezondan itibaren sarı kırmızılı formayı giyecek. Galatasaray, O.Lyon’un 28 yaşındaki ön liberosu Kallström’le de prensipte anlaştı.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
normalde sohbetide kaldirmak lazim ama adminle anlasma saglayamadik henuz
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
sohbet kısmıda kaldırılırsa forumda geçirilen zaman yarı yarıya azalır bence.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
Kesinlikle katılıyorum. Başlarda gayet güzeldi. Sonralara doğru şu satılmış, bu satılmış lafları yüzünden konunun içine edildi.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
ne kadarda etiketçi milletiz.
tarafı olduğumuz kazanırsa herşey doğru ve nizami. karşı tarafında olduğumuz başarırsa herşey şaibeli, şikeli vs... böyle insanlarla bırak futbolu ne tartışabilirsinki daha? |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Siyaset konuşulunca insan bazen gerilebiliyor ama futbol konusunda güzel güzel tartışabiliriz bence ,galatasaray yıldızı patlatmış galiba yeni başkanıyla
.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:41 ::::

kim adam akıllı bir yorum yapsa hemen arkasından adamı pişman eden bir yorum gelir. daha önceden bu tarz olaylar çok oldu onun için artık ben futbol konularına yazmamayı tercih ediyorum, ki zaten yazsam bile 15dk sonra konu kilitleniyor, bir anlamı kalmıyor.