|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: -
|
İlk defa böyle bişey yaşıyorum size danışmak istedim.
Böyle büyük bi hata yaptım ve trafik polisi durdurdu Karakola götürdüler ve ruhsat olmadığı için 66TL ceza kestiler.Motoru kapattılar, ehliyetim olmadığı için bana da ceza kestiler.Anladğım kadarıyla cezayı savcılık belirlicekmiş :S Kimisi 600Tl ceza alırsın dedi kimisi 250.Hatta 1000 lira alırsın diyende var.Şimdi ben sadece ehliyetsiz motor kullandığım için mi ceza alıcam ? Yoksa motorun vizesi sigortası olmadığı içindemi ceza alıcam ? Bu arada ruhsat sahibi ben değilim. Bu cezalar bana mı, ruhsata mı plakaya mı kesilcek ![]() Bu konular hakkında hiç bilgim olmadığı için saçma sorular olabilir belki kusura bakmayın... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
en az 600tl, mahkemeye çıkarsan masraflar falan 2000tl'yi geçiyor. Bir arkadaşımın başına geldi oradan biliyorum. Plaka mı, üstünüze mi kesiliyor onu bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Karakolda bir polise sormuştum öyle mahkemeye falan çıkmıcaksın demişti inş. öyledir
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
bunu yaşayan çok ama haLâ insanlar kendi başlarına gelmeden bişey olmaz diyor sanırım.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Beni küçükken jandarma yakalamisti ehliyetsiz motor surmekten işin içine babam girdi halletti ama iyi dövmüştü adam neden sürüyorsun diye..bu arada 590 kusurlu ceza alirsin 200 kusurda ruhsat sahibine yazarlar ama adam ortada yokmus ne olur bilmiyorum...
__________________________________ 32FT430 Burak seni unutmayacağız hep gönlümüzde yatacaksın,Allah rahmet eylesin.. Son Düzenleyen alpeRS; 19-05-2011 09:56. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
heryeri sökülmüş apaçi motorlarına binen ehliyetsizleri görünce rahatlıyo insan
ama dersimi aldım fazlasıyla.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Size motor sahibine Ceza kesiliyor.
600 tl 2 yıl önce yemiştim. mahkemeyede çıkmadım. bu senede yapılandırma yaptım Son Düzenleyen BosphorusBoys; 19-05-2011 09:58. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
800 tl ehliyetsiz oldugun için sana 800 tl de ruhsat sahibine garanti cezan var
sıgorta muayne ve baglanmadan öturu yiyecegin cezalar da var bende kısmetse haftaya alıyorum motor ehlıyetımı basım agrımasın dıye toplamda 350 tl ye mal oluyor yakalanıpta bu kadar sıkıntı cekmeye degmez
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ef
|
sen ehliyetsiz kullandıgın için ceza alıcaksın 15 gün içinde rakamı ödersen mahkeme yok ödemez isen mahkeme olcak,
diğer bütün cezalar ise araç sahibine kesilecek __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
motor sahibine...kullanmak kullandırmak suçundan ceza işlemi yapılıyor
sizede isminize ev adresinize ehliyetsiz araç kullanmak suçundan işlem yapılıyor. 750tl cezası var fakat 15gün için öderseniz 600tl ödüyorsunuz... mahkemeye çıkmak felan yok kimse saçmalamasın ![]() adliyeye gidiyosun orda senin gibi 10larca kişi var sırayla ehliyetsiz araç kullanan yada digerleri trafik suçu işlemiş olanları cagırıyorlar...imza atıyosun borcu kabul ediyorum diye sona totona baka baka evin yolunu tutuyosun
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Yanlış biliyor olabilirim emin değilim, galiba savcılık tarafından kamu davası açılıyor ehliyetsiz araç kullanımı ve diğer insanlara tehlike arz ettiğinden ötürü...
Bunun sonucunda para cezası veriyor sana ödüyorsun... Geçmiş olsun. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
ATV ' leri de ehliyetsiz kullandıgımızda aynı prosedürlerlemi karsilasiyoruz ?
Bilen varmi ? __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
internette var bununla ilgili bilgiler ben elektirikli bisiklet ithal edeceğim için araştırmasını yapıyordum. Araç sahibi kim ise ona ceza gelecek 290 TL + aracın üzerine olan borçlardan dolayı olan cezalar cabası senin cezan 600 TL , kask olmadığı için 90 TL aracın üzerine olan cezalar araç sahibine kesilir.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
off-road olan modellere ruhsat ve plaka cıkmıyor heralde böyle yakalansak motoru bıle bıdaha alamayız |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Erkut kamu davasından falan bahsetmiş bu doğrumu peki ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
ceza tutarı ne kadar bilmiyorum fakat ruhsat sahibine ve kullanana ceza kesildiğini biliyorum.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
TechTurkey
|
![]() Eyvah eyvah eee hiçbi polis bişe demedi ula tehlikedeymişiz demekki Ama şeyi tam anlamadım plaka olmadıgı için ehliyetede gerek yok ama şehir içinde yardırdıgımız için el koyma yetkisi var boylemi yani prosedür ? Yani beni şehir içinde durduran polis mahkemeye sevkedebiliyomu , ehliyetsiz surdun diyemez ama ? __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
ama ruhsatsız motora el koyma imkanı varmı onuda tam bılmıyorum adam baglasa ruhsat yok ceza kesemıcek vs bunu bı trafık polısıne sorucam en kısa zamanda bende merak ettım scooter almadan önce off road tıpı atv ıstıyordum ruhsat plaka olaylarından dolayı vazgecmiştim |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:41 ::::

Karakola götürdüler ve ruhsat olmadığı için 66TL ceza kestiler.Motoru kapattılar, ehliyetim olmadığı için bana da ceza kestiler.Anladğım kadarıyla cezayı savcılık belirlicekmiş :S Kimisi 600Tl ceza alırsın dedi kimisi 250.Hatta 1000 lira alırsın diyende var.

ama dersimi aldım fazlasıyla.

AŞK OLSUN