|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: stroked Del-sol
|
arkadaşlar vites atarken cırtlatıorum ama herzaman olmuyo korkar oldum
acaba debriyaj alt ust merkez falanmı sıkıntılı onlardansa nasıl anlarız ? maşon set değişti 3-4 karbon senkro takılı 4.40 şanzımanlı fidanza volan stg3 debriyajlı del sol şimdi cırtlata cırtlata senkrolarıda bozacam die korkuorum 2den 3 e atarken 3 ten 4 e atarken bazen cırtlıyo benmi atamıorum yoksa şu alt ust merkezi kolayca testetme şansımız warsa değişim __________________________________ Who said del slow??? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
güncel...........
__________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
senkromençlerden olma ihtimali var.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Şanzumanda sorun olabilir baski balatanin durumu ne sanzumani acinca zaten değiştirseydiniz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
arkadaşlar baskı balata stg^3 volan karbon senkromenç maşon sıfır hepsi sıfır derkendebriyaj 6-7000 kmde karbon senkrolar 1000-2000 km max
şanzıman yağı motul gearpower bişibişi ii bişi yani bu parçalara hiç ihtimal vermiyorum __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
vitesler zor geçiyorsa debriyajın ayarı yapılırken sıkılmamıştır gevşemiştir diyeceğim ama zor..cırtlamayı senkromençlerden yapar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bizim debriyajlarda ayar yok malesef markaya gore değişiyor ama kafayı yicem güzelim sıfır synchrotec karbon senkrolar gittimi yani :S
__________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
büyük ihtimalle senkromençlerden yapıyor..açılınca çıkar ortaya..geçen gün bizde şanzumanla uğraşırken öğrendik.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
ben biraz deniyecem vitesleri nizami atmayı eğercırtlıosa herşekilde cırtlar diye düşünüyrum
gerçekten senkrodansa şanzımanımın başka biyeri bozuk yani anliyacağım debriyaj merkezindeki bir sıkıntı olsa her devirde olur değilmi ? __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
yani debriyajdan olsa her devirde olması lazım bence e. hem debriyajan olsa cırtlama yapması anlamsız. debriyajdan değil diye düşünüyorum bende.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
öncelikle kavramasına bakın..1. viteste kalkış yaparken çok altta kavrama yapıyorsa ondan olabilir..ayırmıyordur..kavramada problem yoksa iyiyse şanzuman yağını bir değiştirip deneyin su kaçmış olabilir..eğer düzelmeyecek olursa sökülecek..can sıkıcı bir durum umarım en kısa sürede çözüme kavuşursunuz.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
teşekkür ederim şimdi kavraması biraz tuhaf bizimklerin stg3 olduğu için parçalı bir yapıya sahip
ama aksine yukarıda kavrıyor şanz yağını boşaltıp bakim bir ne durumda bide sanayiye gidene kadar bikaç deneme yapıcam bakalım bi hatamı yapıorum :S saolun yorumlar için __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: EK4 VTi SEDAN Sİ JAZZ ES
|
bendede aynı sorun vardı 3 4 cartlıyodu iki kere tamir oldu olmadı yeni sanzıman aldım yine aynı merkezi deiştim düzeldi
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
bendede stage2 vardı competition artı yannış takılmıştır diye oem debriyajda taktım yine düzelmedi
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
debriyaj merkezinden olsa pedal aşağıda kalmazmı geri yükselmesi filan zorlanır v.s gibi olaylar yapıyordu sorunlu olduğunda. tabi ben net bilmiyorum şanjıman kısmını.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
bende söktügümde baktım pedalın altı yağ içindeydi sökünce anladık zaten paramparcaydı hafif yapar tutukluk sonra komple kalmaya baslar dipte
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
merkezi değiştir düzelmezse debriyajına bak
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
|
araç honda galiba.. debriyajında ayar yapabilirsin . %99 debriyajın tam ayırmıyor.
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
merkezime bi baktırayım ozman o arada şanz yağınada baktırırım inş bişi yoktur çok tuzlu o şanzıman yağı çunki deb merkezleri para değil
senkrolara bişi olmasında tekrar şanz sokmek istemiorm çok iş çıkıyo teşekkürler herkesn yorumuna __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|