satılık yada takaslık delsol varmı :D
Printable View
satılık yada takaslık delsol varmı :D
hem satılık hem takaslık delsolum var.
http://www.techturkey.com/forum/otom...elsol-vti.html
evet ben bile arabamda bazen yüksek sıkıştırma piston var sanıyorum okadar çok kötüledilerki vaktiyle delsolleri yürüdüğünü görünce içime kurt düşüyor :D
hocam benim bile delsol alasım geldi :p
delsol tamamen keyif işi bu tarz bir araç alıp binicem diyorsanız masrafları minimum olan targa araçlardan biri hatta tek bile diyebilirim...
Yol tutuşu için after market yapılacak birşeyler yokmu ?
Del Sol ler EG kasa, EG2, böylelikle herşeyi ile alt takımı EG civic le aynı, bir tek amortisörleri EK kasa ile aynı. Dolayısı ile coilover vs herşeyi mevcut, yol tutuşu maksimuma çıkıyor zaten.
Valla İlker im aynı muhabbetler bende de oldu, piston mu var acaba araba da falan diye :) Del Sol un yürümüyor muhabbeti daha önceleri bilinçsiz kullanıcıların elinde fiber yığınına dönüşenler yüzünden :)
Delsol alana kadar bu kadar mutlu olabileceğimi bilmiyodum CRX den sonra tatmin etmez diyodum taa ki alana kadar çok farklı kendine has tarzı olan ve her yerde dikkatlerini üzerine toplayan nadir araçlardan biridir :)
delsolü bende beğendim harbi güzelde gidiyor :D s2000 alacağıma 2 tane delsol 2 tane e36 kapriyu alırım :)
merhaba;
Honda CRX 1.6 VTi 1993 Model 9.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 138346033
bu linkteki aracı muhtemelen herkes biliyordur dışardan bakılarak bu aracı toplamanın maliyeti ne olabilir bir fikri olan varmı ?
yada toplanabilirmi :)
Del Sol inanılmaz harika ve çok özel bi araba..
şimdiler de del sol forumunda 45 tane del sol e kadar kanıtlı resim ile ulaşılabilmiş türkiye de.
içi çok geniş ve ferah bir kere, s2k kadar çok dar degil..
alması da satması da ayrı dert.
fakat ben neredeyse hiç zarar etmeden, tr deki en iyi makyajlı del sol lerden birine 1 ay binme zevkini yaşayabildim. herkesinde yaşamasını isterdim. b16 nın kuvveti, kısa oranlı şanzumanın keyfi ve diğerleri...
yol tutuşu sıkıntı ama biraz.. ben alttakımını full yaptırmama ve kaliteli yay takmama ragmen
180 km hızdan sonra guven vermiyordu ve ayagımı gazdan çekiyordum, ön düzeni düzgün olmasına ragmen..
türkiye şartlarında, orta halli kazadan, biraz daha kötüsünü yaşayan bi del sol direk hurdaya ayrılıyor.. ya da kaza önden yapılmış ise, polyestercilerde saçma sapan kaporta parcaları üretip takıyorlar.. bu üst linkdeki araba da onlardan bi tanesi.
ben del sol ü sattıgım icin pisman degilim. cunku bi aracın taliplisi cıkınca satmak gerek. eger satılmassa, interntteki del soller gibi yıllarca elde patlar :D
yukardakı araçla hiç uğraşma derim bu paranın az daha fazlasını verıp crx alabılırsın.
o aracın ilanı 12.500 iken benım arkdsm adam bu aracı 10 bıne verırse alıcam dedı, degmez dedım.nys adamla uzun telf. muhabbetı falan fılan adama 10 bın teklıf ettı. adam yakarım o paraya vermem dedı :D
bende tam öldürdüm diyodum bende 8.000 tl sölemiştim banada 8000'ne verilcek arabam yok demişti ama böle giderse fiyat gittikçe aşağı düşecek gibi geçen senden beri dönem dönem ilanı oluo bu aracın önemli olan arabayı almak değil restore ederken çıkacak maliyet ?
sağlam sabır lazım olcak o aracı alan için , bence gereksiz uğraşmak çok maliyetli olur .
Ona harcanacak parayla daha düzgün araçlar var misal benim araba :D :D
araban güzelmiş maşallah ,
bi ara bende bakıyorum 2-3 sene önce 16-17 ye çok güzel düzgünler vardı şimdi baktım bunlarda çoşmuş 20 lere :) cidden altın yerine honda almak lazım :)
Valla ben arabamdan memnunum keşke o zamanlar alsaymışsınız benim aracımın kasko değeri şuan 20.000 TL noter satış evrağındada bu yazıyor araç bana göre tam bir spor araba millet sedan 4 kapılı sadece motoru B16 olduğu için aile aracı Civic VTİ lara 27-28 istiyor bence delsoller şuan tam hakettikleri paraları isteniyor görüntü desen var performans desen var abs klima var üstü açılıyor yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım.
güzel araçtır muhakkak binmediğimden bişey diyemem senin aracın için demedim yanlış anlama genel honda piyasasında var hareketlilik ;) , delsolu severim zaten kısmet olur bi gün belki bakalım .