bugün uzun zamandır ertelediğim muayene için tüv yollarına düştüm ön plaka takılı olmadan girdiğim muayeneden tek seferde çıkmam şaşırttı benihafif kusur ön plaka yok yazdılar şaşırdım valla paylaşmak istedim
![]()
bugün uzun zamandır ertelediğim muayene için tüv yollarına düştüm ön plaka takılı olmadan girdiğim muayeneden tek seferde çıkmam şaşırttı benihafif kusur ön plaka yok yazdılar şaşırdım valla paylaşmak istedim
![]()
RACE WERKS
aynen bende geçmiştim plakasız ama benim camdaydı yanlız sizinki hiçmi yoktu.....
gariban 106 gti....
siz bide polis kontrolünden geçin ön plakasız![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
vallahı iyimiş de ön camda falan duruyor muydu peki plaka?
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
arka plaka vardıönde hiç yoktu
RACE WERKS
bende hem muhursuz hemde on plaka yokken gectım adam abı orj cıkarda bandorulu yapıstırıyım bıle dedı ama kusur yazmadı
benim plaka ön camdaydı bişiy demediler, ancak salak gibi gümbür gümbür egzozlarla gittim, egzoz ve aracın yere yakın olmasından agır kusurla bırakmışlardı. epey bi kesip biçtikten sonra geçmiştim aynı gün.
ön plaka camda geziyordum uzun zamandır. 3 kez polis çevirdi üçüne de bagajda duran silikon tabancasını ve plaka ile çerçevesini gösterdim otoparkçı vurmuş düşürmüş en kısa zamanda yağıştıracağım dedim hiç sorun çıkmadı. papaz her zaman pilav yemez düşüncesiyle iki gün önce taktım yerine![]()
Ön cam dahil filmde sıkıntı oluyomu ya 1 numara.![]()
en komiği filme hafif kusur yazıp tüvden cıkar cıkmaz polisin ceza yazıp tekrar tüve göndermesidir heralde![]()
S'OZ FOCUS sold
bugunun olay konusuplakası olan arkadaşlar, sımdı bırazdan nıye takmıyosunuz dıye senı benı eleştiricekler sonra off topic
ailecek izliyoruz!
![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
bu istasyonları anlamış değilim,
benim araçta coilli 9cm basık sürte sürte girdi istasyona,115mm çıkışlı otto spec ve katalik yok.
Yinede tek seferde geçti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)