|
|
#1 | |||
![]() |
Basliktada yazdigim gibi allah daha kotusunu gostermesin...3.kez omuzum cikmis oldu dun gece en son iki sene once cikmisti okadar dikkat ediyordum fakat dun cok uykum vardi mallik yaptik ters yattik uyurken nasil olsuysa cikti aradanda iki sene gectigi icin biraz iyilesme belirtisi vardi sanirim oyuzden cok feci agirdi allah kimseye cikik gostermesin kirik olsun cikik olmasin..
Sanirim artik ameliyat vakti geldi bundan sonra durum kotuye gitcek belliki.aramizda elbet yasamis olan vardir omuzu cikip ameliyat olan arkadaslar durumlari ile ilgili bilgi verebilirlermi? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
Öncelikle geçmiş olsun, tam böyle iyileşiyor gibi dediğimiz zamanlarda bu tarz bir şey başıma gelse nasıl sinirlenirdim bilemiyorum
ameliyatı hakkında bir bilgim yok ama benden bir günceli olsun __________________________________ SATILIK > 97 Model, Honda 1.4is http://bit.ly/KACobH SATILIK > HONDA CIVIC 1.4 is EGSOZ SİSTEMİ http://bit.ly/IgHJrh SATILIK > 4x100 JANT + LASTİK http://bit.ly/INNEV7 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
gecmıs olsun...ınsallah en kısa surede ıyılesırsınız..
__________________________________ 205 GTİ 16 V 1.9 Megasqurıet 1. 2. 3.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: .
|
geçmiş olsun Kadir ,dikkat etmelisin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
geçmiş olsun mevlam acil şifalar versin.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Omuz çıkığı kötü gerçekten çok geçmiş olsun.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: sattim..
|
mafsal denen bi yer vardır omuzda,, orası yer yapmışsa,, kesinlikle ama kesinlikle doktora gorunmen şart delikanlı,, aksi takdirde ilerleyen zamanlarda başına dahada buyuk işler acabilrisin Allah korusun
![]() ![]() ![]() Saygılar Rıdvan |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Daha oncekinde mr cekilmisti ozaman iyi gorunuyordu tekrar cikarsa mudahale edelim demisti doktor iki sene oldu iste artik kacis yok. Ridvan abi daha kotusu ne olablirki daga once cok arastirmistim yuva zedeleniyor falan diye |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Çok geçmiş olsun..
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
benimde çıktı.tedirgin oluyorum hep artık kendimi engelliyorum.3 kere filan çıktı.en son çıktığında 3 hafta sargıda tutmadım.hiç güven vermiyor.ama sargıda tutuncada iyileşmiş gibi hissedip rahat hareket ediyorsun hiç beklemediğin anda çıkıveriyor.ameliyatlada garanti değil.kolun yukarıdayken dikkat etmen lazım.bi mr çektir doktor ne diyecek birde ısıyla oradaki bağlar büzüşüp tekrar sıkılaşıyormuş vida taktırmak yerine o daha mantıklı.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
Çok kotu birsey gercekten Allah beterinden korusun __________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Benim kolum yukari kaldirinca cikmiyor yaf ama olelerini duydum omuz atinca cikan sonra yerine takan falan.o dediklerinide okudum sikislastirma varmis bakalim bohcadan kurtulayimda burda bi mr cektiririm olmadi iki ay sonra ist gidince cektirirm sonrada direk ameliyat ne olursa olsun ilk ciktiginda gnc well ilac kullandim okadar oda fayda etmedi yine uyurken cikti ameliyat olana kadar baglicam valla geceleri
Bu arada sen mr cektnmi niye ameliyat olmuyosun? Son Düzenleyen Kadyr; 20-05-2011 10:00. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: dci
|
öncelikle geçmiş olsun
benim de sıklıkla çıkardı ama yıllardır çok şükür bir sıkıntı yok çıktıkça ben kendim yerine oturturdum cehennem silahı filmindeki gibi ![]() her duşta sıcak su ile o bölge kızarıncaya kadar masaj + omuz adelelerini küçlendirme egzersizler verdi mi sana doktor? bir de benim bildiğim , normal hayatı etkileyecek derecede çıkma yaşanmıyorsa ameliyet edilmiyor... yani yolda yürürken ya da koltukta otururken yani hiçbişey yapmıyorken lak luk çıkıyorsa ameliyat ediyorlar üst kol kemiğinin yuvarlak ucunu omuç çukurunda tutan bağlar var , bu bağlar zedelenmiş veya yırtılmışsa kemiği eklem oyuğunda tutamıyor ve çıkık dediğimiz olay gerçekleşiyor maalesef.. iki çıkık olayının arası ne kadar uzunsa o derece ağrı verir doğrudur , allah bir daha bu sıkıntıyı çeken kimseye yaşatmasın |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
allah allah abi nasıl birşey o yaw yatarken kendiliğinden çıkıyor falan.doktora göründükten sonra umarım tekrarlamaz.küçükken bana lego derdi abilerim bileğim falan çıkıp takılıyodu falan.aşırı zayıflığımdan dolayı.ama hiç biyerim kırılmadı uzun zamandır hiç biyerim çıkmadıda.allah korusun abi çok geçmiş olsun tekrar.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Ben sadece dun acile gittim yerine koydu muayneye gel dedi mr icin iyilessin gidicem.bakalim ne dicek
Yuva tutmuyor kaslarini sikinca yani hakimsen sorun yok ama uyurken rahat kaliyor ufak bi darbede yada bosa gelince atiyor
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: dci
|
bir de artık madem böyle bir durumun var , o sıkıntıyla yaşamayı öğrenmek lazım , mesela ben her pozisyonda uyumamayı , gece deli gibi sağa sola dönmemeyi öğrendim mecburen
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Abim bende ogrendim onceleri yuz ustu yatardim smdi hep sirt ustu duzgun dun bakma mallik yaptim iki elimi aldim basimin arkasina actim bi guzel olan olmus
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ......
|
beni ara kadir
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:44 ::::

ben alistim kirik cikiga uc kere kolum kirildi uc kere omuz cikti yinede sukretmek lazim allah kimseye daha kotusunu yasatmasin