Arkadaşım, 42 LW 5500 (106 Ekran) 3d Tv 2969 TL. En Büyük ve Ciddi farkı şarjsız pilsiz standart lg gözlüğü ile izlenmesi.
Avantajı; 7 gözlük hediye. Artı gözlük kırıldığı kaybolduğu zaman tahminen 5 tanesini 100 tl gibi bi fiyata bulabilirsin. Ayrıca, şarjsız olduğu için, diğer gözlüklerdeki gibi filmin ortasında şarjın bitmez :D şarj azaldığı zaman göz yormaz.
Tüm televizyonların performanslarını aynı anda gören hatta satan birisi olarak söylüyorum :) Marka fanatizmim yoktur. Barça Real Madrid maçını Sony'nin 3d sinde izledim gayet başarılıydı. Ama tek gözlüğü 279 tl Sony Centerlarda :) 7 ile çarpmaya korkuyorum mazallah :) Ayrıca ben ps3 e Sony daha uygundur diye bişeyin olmadığını düşünüyorum. Ps3 üniversal bi platformdur. İstersen SEG'e tak :D
Samsungda fena değil. Hatta Clear panel sayesinde çok canlı. (Ama renklerin doğallığı tartışılır) Dezavantajı; Gündüz çok ışık alan bi odada kullanıcaksan yansıma yapma olasılığı yüksek.
Plazma olayına girersek, Dünyanın 1 numarası Pioneer.( Dı ) Özellikle Kuro serisi. Ama piyasada artık yok. Ama 3d Plazma başka. Panasonic çok iddialı girdi çok güzel ama fiyatlar çok pahalı. Ben 3d plazma alacaksan kesinlikle tek marka öneririm. O da LG. Bir kere fiyat ucuz. Artı Pioneer ve Panasonicin plazmalarından yarı yarıya daha ince (Neredeyse led kadar abartısız) Aynı zamanda kendim de kullanıyorum. (Kullandığı ürünü en iyi sananlardan değilim, aksine tüm tvleri gözümün önünde kıyaslayıp alan biriyim) :)
Gerisi sana kalmış. Özelliklerini sormuşsun onu da söyleyeyim.
Model:42 LW 5500 Fiyat 2969 (7 Gözlük)
2.4 ms tepkime süresi
5.000.000:1 kontrast
100 hz (yazılım ile 400 hz'e kadar)
Akıllı sensör (ortam ışığına göre aydınlık oranını kendisi ayarlıyor)
Usb üzerinden .mkv, .mov, hd divx, jpeg vs..