Bu arada Gran Tourismo 5 i 3d Oynamalısınız, 10 Numara![]()
Bu arada Gran Tourismo 5 i 3d Oynamalısınız, 10 Numara![]()
Vestelden bir kere ilk çıktığında Divx player almıştım. Aldığıma alacağıma pişman oldum. Eğer LCD yada Led Tv alacaksan panel üreticisi olan LG veya Samsung dan alacaksın. Sony Samsung panel kullanıyor ama işlemcisini kendisi üretiyor gayet başarılı. Samsung alacaksan yan tarafındaki seri numarasına dikkat et başı SQ ile başlasın..
vestelin işlemciside pixelans![]()
![]()
![]()
Kesinlikle Panel Üretici LG Ve Samsung Tercih Edilmeli![]()
lg ve samsung elbettteki iyi markalar.Ama ikisinin de uzun tepkime süreleri var.Dikkatli baktıgında panelin titrediğini görürsün.Yada gece karanlıkta izleyip gözün tam görüntüye odaklandıgına kosan adamın yada hızlı giden bir aracın arkasında iz kaldığını . bence PFL9705 serisini de yada panasonic vt20 serisini bi incele ikisinin de görüntü işlemcisi çok çok iyi philips led panasonic plazma
LG 3d lerde tepkime süresi 2 ms in üstünde değildirSamsungu bilememi tahminim 4 veya üstüdür
Panasonic VT serisi çok güzel, ama o fiyata hatta daha ucuza tepkime süresi düşük tv isterseniz PZ Serisi lg plazma var.. Tepkime süresi plazma olduğu için doğal olarak yok
Eger Ps 3 te baglayacaksınız Sony Bravia 3D tv almanızı tavsıye ederım arada yenı acılan teknolojı magazalrında ındırım yapıyorlar iyi araştırıp kampanyada yakarlarsınız memnun kalırsınız Vestelın dedigi teknolojı True Motion modeli ama HDMI dan gelen sınyallerı 3D yaparmı bilmiyorum ayrıca True Motion la 3D teknolojısı cok farklı 3D film ile True Motion aynı olmuyor burada Tv'nın teknolojısı cıkıyor harıcınde Samsung veya Lg tavsıyede rım hatta Sony ala bilirseniz eger en iyi sony'dır onuda istanbul bilişimden almayın garantısı yok cihazların tamırlerını kendılerı yapıyor...
vestel ıcınden kendı duvar aparatı cıkıyor samsung Lg sony ıcın falan harıcı olarak alıyorsunuz sony samsung lg bu markalardan alırsanız aldıgınız yer sızı yonlendırıyor kurulumları onlar yapıyor... eger servisin yapa bilecegi birsey ise yapar yapamıyorsa parca gerekıyorsa parca beklerler tv yı gondermezler...
Duvar askı aparatları ekstra. Tahmini 30tl den 100 tl ye kadar sabit askı aparatı var. Servis hizmeti; ücretsiz duvar kurulumu var LG Samsung Sony Philips Toshiba Markalarının. Hepside sorunsuz servisler. Antalyada 2 şer servisi var yetkili benim bildiğim ve çalıştığım.
led alacaklara sıddetle onerı phılıps pfl 9705h
Full hd olmasa da olur derseniz (Ki full hd yayın yok kankiler) ben pw 450 plazma kullanıyorum en yeni serilerden. Çok ince bi plazma, Led Tvden birazcık kalınÖzellikle 50" Ekran boyutunda LCD tavsiye etmem
Full HD olsun diyenlere büyük ekranda PZ Serisi plazma, 42-47" Ekranda LW Serisi ve üstü Ledleri öneririm
![]()
Modeli kararlaştırıp İstanbula gelicez işte büyük ihtimal almak için .O yüzden öncesinde marka model vs. kesin bi karar alıp yola cıkmak lazım burdan 2 saat Lüleburgaz-İstanbula ama bir daha bir daha uğraşılcak işler değil
Ama benimde aklıma yatan Sony. PS yi aldığım dostumda ayrı özellikleri donanımları var dedi PS için bravia tv'lerin ama LG'ninde o 7 gözlük olayı dikkatimi çekmedi değil![]()
Anket staylaBakalım kim galip çıkıcak
![]()
ben Samsung kullanıyorum cok ta memnunum 3d led ve hd görüntüsünde![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
bu tv konusunda nacizhane birkaç şey söylemek isterim .
bir kere marka bazında karar vermeyin
başlıkta olduğu gibi anket yapmayın , sony mi ? lg mi ? vs
çünkü bu iş lastik gibidir,
bir markanın a b ve d modelleri gerçekten iyi olabilir ama c e ve f modelleri şişirme olabilir.
Kimse bana bütün sonyler iyidir demesin, kimse bütün lg ler iyi demesin ..
o yüzden modele inin ve öyle kıyaslama yapın.
ayrıca bu iş kişisel algılama ile çok oynaktır
birisi acccccaayip net tv seyrettiğini zannedip x marka tv yi övüyor olabilir, inanmayın.
gene ayrıca, mediamark gibi bir yere gidin ve aynı görüntüyü tüm tv lerde aynı anda görerek kıyaslama yapın, bir tv yi afrika belgeseli, ötekini atv haberleri, diğerini bilmem ne filmi ile kıyaslarsanız yanılırsınız.
Ben şu anki tv için öyle yapmıştım, mediamark a gittim ve
tahmini 106 ekran 20 tane tv arasından lg,sony,vestel,panasonic,samsung aklıma gelmeyen başka model tv ler dahil hepsini tek tek incelemiştim
(hepsinde aynı görüntü, 720p HD yayın bir film vardı) .
Bilin bakalım en doğal en düzgün en temiz görüntüyü hangi tv veriyordu ?
sony ? samsung ?
hayır
en acayip görüntü pionner plazmadaydı 1024x768 çözünürlük ile hemde.
ikinci ise panasonic plazma full hd bir modeldi, tam modeli hatırlamıyorum .
bunlardan sonra lcd ekranlar falan geliyordu vs vs ..
genel olarak pahalı olanlar daha iyidi, yani fiyata göre görüntü kaliteside artıyordu diyebilirim.
şu an bende lg plazma var, 1360x768 pixel çözünürlüğü var full hd bile değil
ve hangi arkadaşımın evine gittiysem bunun kadar net görüntü göremedim daha.
farklı fırmaların avantajları var haklısınız hatta 7 gozluk olayı hakkaten mukemmel Selim arkadasımız baya acıklamıs bilgileri konusunda genel olarak ne kullanacaksınız tam donanımlı bir film izleyeyım dersenız film fiyatları baya can yakıyor ındıreyım dersenız ortalama en dusugu 39 gb tan baslıyor zaten Ps nın kendı uzerınde Blue Ray okuyucu var rahatlıkla işinizi gorur ve oyun oynarkende zevkını cıkaracam dersenız Sony en iyi secim olur Luleburgaz'dan istanbula gelmenıze gerek yok eger oralarda Arcelik Bayısı varsa eger Sony Tv'nın ıstedıgınız modelını ala bilirsiniz Sony Türkiyedeki Yetkili bayilerini kapatıp satış ve teknik servis bakımlarını Arcelik e devretti o yuzden alırken istanbuldan alalım dersenız eger İstanbul Bilişim'e ugramayın sakın onun harıcın bazen yenı acılan yada o gune ozel kampayanlar oluyor o gunlerde istediginiz TV yı 800 lira ucuza almak bile mumkun oluyor ama oncelıklı olarak odanız kac mt2 bunu bilin 106 ekran civarı koyacaksanız Tv ile aranız en az 3,5 mt den fazla olmalıkı hem goz saglıgı hemde goruntu netlıgını tam olarak alasınız ben su anda PC'ım 37'' LCD Tv baglı HDMI dan kullanıyorum ve oyunlarda filimlerde istedigim sonucu alıyorum yanı bana yetıyor ama PS almaya karar verdım o yuzden Tv degiscem benım su anda ilk secenegım Sony Bravia lardan yana...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)