|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
şimdi arkadaşlar uğraşanınız varmı bilmiyorum
lg tvlerin bazılarında kapalı olan usb yi gizli menüye girerek açabiliyoruz. pederlerin lcd deki usbyi açtım bu sayede, onlarda 42lh2500 var. ama bu diyeceğim lcd pek sağda solda adı geçmeyen bir model lg. 42LG6000 modeli bu lcd tv de usb var ama normalde mp3 ve resim gösteriyor avi-mkv film falan yok gizli menüye girdim, bir ayar göremedim firmware 3.25 yüklü. uğraşan bilen varmıdır bu modelle ? nasıl aktif ederiz ? __________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Colt CZT
|
Bende 32 LG 6000 var ve açılmıyor boşuna uğraşmayın derim
Direk servis kumandasıyla açılması gerekir normalde ama bu modelde bizzat LG servisi ile denedim, kapalı
__________________________________ "Otomobilim" Bölümüne 4-5 Tane Araba Yazınca Ne Oluyo ? Vuhuu Çok Havalı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: II cetV adnoH
|
abi bu tüm LG lerin usb lerini acarkenki bölümden divx modunu 1 e alıncada mı olmadı ?
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
LH Serisinde açılıyor ama LG serisi malesef bi eski sezon ürünü, onlarda olmuyor çoğunda..
__________________________________ "Otomobilim" Bölümüne 4-5 Tane Araba Yazınca Ne Oluyo ? Vuhuu Çok Havalı
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
yanlış hatırlamıyorsam LG serisinde o divx menüsü hiç gelmiyor zaten
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
daha yeni firmware buldum ama döt yemiyor yüklemeye,
komple kaybetmeyeyim tv yi yeni firmware ile olabilir gibi geliyor aslında bana 3.47 3.49 3.65 hepsi var. Bilmeyenler için: *tv nin yanındaki menu butonu ile kumandadaki menü butonuna aynı anda basıp bekliyorsunuz, bir kaç saniye sonra şifre soruyor (0000) *usb ile ilgili seçenek yok *dikkat asla hiç bir değeri değiştirmeyin __________________________________ |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Tv nin divxini açayım derken garanti dışına çıkacak bi panel arızasına yol açmamak için denemeyin derim
Artı sölediğin gibi diğer hiç bi ayara dokunmayın, olmayan özelliklerin voltaj ayarı falan değişir elinizde kalır Bişey merak ederseniz LG servisine sorabilirim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
nokia symbian modeller için şöyle bişe var deneyen oldumu
buda açıyor diyolar yada hamanın bir kumandasıyla açılıyordu sizin tv yi açarmı bilmiyorum Psiloc irRemote S60 __________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Sıkıntı büyük
donanimhaberde konu olması lazım uzunca belki cevabı vardır
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
TechTurkey
|
aynı bizim araçların servisleri gibi, servisin her dediğini doğru zannedenler var, halbuki çoğu kişisel bilgiye dayalı, gelen cevaplar o yüzden güvenilir değil . tv serviside aynı adam hayır olmuyor diyebilir, halbuki bilmem kaç versiyon firmware yüklenince oluyor olabilir (atıyorum). Asıl benim öğrenmek istediğim, bu tv nin alt yapısında (42LG6000) divx ve mkv çözücü dekoder entegreleri fiziksel olarak varmı ?? yoksa zaten 100bin takla atsanda olmayacaktır . __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
benim bildiğim özellikle MKV. uzantılı dosyaları okuyan lg yok hatta yine bildiğim kadarıyla bu uzantıyı Philips dısında okuyan yok.
ben tv alırken cok arastırmıstım ve philips almamdaki en buyuk etken usb den MKV. okuyor olmasıydı 500 gb tasınabilir hdd ye filmleri indiriyorum turkce senkron edip keyifle izliyorum hiç bi sıkıntım yok sukur
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
TechTurkey
|
yok öyle birşey mesela şu an karşımda duruyor 42LH2500 mkv okuyor modeline göre __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
hımmm dogruduru o zaman peki bisey sorucam mkv filmlere altyazı gomup orjinal dili ve turkce altyazı ile izleyebiliyor musunuz ?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: civic
|
menüye girince direk dvix 0 gibi bi ibare olması lazım onu 1 e getirince açılması gerek. gerçi servis açmıştı benim tv yi, hama falan kumandayla açılıyor diyorlar ama hiç bilmiyorum
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]()
|
Adamlara sadece sormakta kalmadım ama. Mağazada kullandığımız eski seri LGlerin (Özellikle LH Serisi) çoğunu servis kumandasıyla açtık ama eski LG serilerinde (LG 2000, LG 6000 vs.) malesef donanım olarak destek yok. Ve menüde divx gelmiyor. İşte o divx ibaresi LG 6000 de yok Olsa zaten 1 e getirip açabilirsin __________________________________ "Otomobilim" Bölümüne 4-5 Tane Araba Yazınca Ne Oluyo ? Vuhuu Çok Havalı
|
||
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
bende de 47LD450 diye bir model var. Divx oynatma yetisi yok diye biliyorum
açılabiliyor mudur acaba?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
ilginç bir menüye girme yöntemi daha
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Zc4q2AP-QDM denedim çalışıyor ![]() 42lh2500 de __________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:45 ::::

Direk servis kumandasıyla açılması gerekir normalde ama bu modelde bizzat LG servisi ile denedim, kapalı
Vuhuu Çok Havalı 

Olsa zaten 1 e getirip açabilirsin