Musteri problemi yasayacagini sanmiyorum
Printable View
Musteri problemi yasayacagini sanmiyorum
Yannız araba kara sayine benziyor :)
sanayi ortamına girmek okulda araba tamir etmeye benzemez, sadece bayanlara hizmet verir oda bayanlar ona güvenirse...
Hahuaha :D Saplama kırmayı geçtim tırnağı kırılsa yandı yandı... :D
helal olsun valla,bende bu bölümü seçmediğim için çok pişmanım :S
Aynen ben de kendime onu soruyorum. neden meslek lisesi değil? helal olsun valla. biz yapamayanlar yapamadık, bari o başarılı olsun inşallah.
rüyalarımın kızı:D
bende aynı bölümde lisedeyim hayallerim yıkıldı ne kpro'dan anlayan var ne vanostan öğretmenler bile bişiy bilmiyo yazılıda emme manifoldu şemasını çizereken açık hava filtresi çizmişim öğretmen baktı baktı anlayamadı
Kız için mi? mak. müh kantininde var mı hakkaten kız. En iyi üni de bile 9 erkeğe 1 kız düşüyor :D O kızlar için se
mühendislikte 2 kız var birinden ben güzelim diğeri benden yağışıklı diye bir laf diyorlar ki doğrudur :)
Ben de Mak. müh okuyorum da çevremde k20 desem o da ne yeni metal grubu mu diyen elemanlar var :)
Hanım arkadaşa başarılar bu arada. :)
Her otomotıv bölümündede tek bayan gelenekmış sanırım :) işallah emelıne ulaşır ...
çokda garip gelmedi bana rusyada sanayide çalışan inşaatda sıva atan veya otobüs şofolugunde bayanları gordukce garipsememeye başladım :D
Valla koca uçak motorunu indiren teknisyenler var.. araba motorundaki yag kir solda sıfır kalır, neden olmasın illa her işi erkekler yapacak diye bi kaide yok. Helal olsun kıza da.
her sektorde farklı fikirler uretmek lazım, bu hanım kızımız sadece bayan musterilere hizmet verecek bir mekan acabilir fakat calısacak usta bulması zor (hanım olarak tabiki) yoksa erkek ustalar oyle bir mekanda free de calısır eminim :)
şimdi bu kız K20A2 swaplasa acep ne olur :))) hemde meraklıymıs yaparmı yapar ama bayanlar cok tıtız oldugu ıcın 1 1.5 ayda bitecek proje herhalde 1 seneyı bulur ( 1 1,5 ay parcalar tam ise ) sonrada piyasada tek olur... o arabayı bu kız yaptı diye :)
bende otomotiv okudum bizim sınıfta da kızlar vardı. Biri sigortacı oldu ikisi mercedes te fabrikada diğeri cumhuriyet gazetesinde yazar oldu.
kadınları hafife almamak lazım arkadaşlar istediklerinde herşeyi yaparlar gerçi bütün insanlar böyle :D