deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Zaten gidip geliyodum ama ciddi ciddi düşünmeye başladım şu işi. Jum u satıp bi arkadan itişemi geçsek hiç gelip izledinzmi bilmiyorm ama bi ant. gelin sag koltukta 2-3 tur atın derim karar vermenize yardimci olcaktir
http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif www.instagram.com/bariscitakoglu
rıdvan eskiden kırmızıydı . sonradan siyah oldu belkide ordan kafan karıştı ..
bordo sierra değilmiydi ya o bende karstrdım
deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Zaten gidip geliyodum ama ciddi ciddi düşünmeye başladım şu işi. Jum u satıp bi arkadan itişemi geçsek eğer daha önce antremana gelmediyseniz buyrun misafirimiz olun
Spawn Nickli Üyeden Alıntı rıdvan eskiden kırmızıydı . sonradan siyah oldu belkide ordan kafan karıştı .. nasıl ya suan sıyahmı o araba aklım ııce karıstı en son bordoydu Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı bordo sierra değilmiydi ya o bende karstrdım bordo olan evet sıyahmıs baksan . o deılde 10 bıne zor bı ıhtımal ama arac alıp 10 bın harcayıp fazlasıyla drıft yaparsın heralde.
https://www.instagram.com/maxshineturkiye/ No coffee!!! Hareli köyün polisajcısı !!!
Ozaman mx5 kovalamak lazım
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı bordo sierra değilmiydi ya o bende karstrdım mtl de daha cok parca ve emek var tabiki 10luk bişy degil ama 5-6 liraya sierra 2.0 kaynak diff vs. bakimlar 1 desen 2 liraya coil.içini sokup hafifletmek bedava 9-10 başlangic arabasi gyt güzel olur
Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı hiç gelip izledinzmi bilmiyorm ama bi ant. gelin sag koltukta 2-3 tur atın derim karar vermenize yardimci olcaktir sağ koltuğa oturmak için gerekenler nedir ?
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın... Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)
deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Ozaman mx5 kovalamak lazım drift içinse eğer , yanlış tercih olur
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı sağ koltuğa oturmak için gerekenler nedir ? pılotlarla aranı ıyı tut tam antrenmanın gobegınde ıkı sandwıchım var ıstersen paylasabılırız de gozune kestırdıgın aracın pılotuna
satılık drıfte hazır s13 var
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı pılotlarla aranı ıyı tut tam antrenmanın gobegınde ıkı sandwıchım var ıstersen paylasabılırız de gozune kestırdıgın aracın pılotuna havalar ısınıyo soguk içecekler daha etkili olabilir
mixlerde canlı
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı havalar ısınıyo soguk içecekler daha etkili olabilir buzdolabıyla gel o zmn .orda soguk ıcecek olmaz...aaa gercı yenı konteyner var
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı buzdolabıyla gel o zmn .orda soguk ıcecek olmaz...aaa gercı yenı konteyner var aynen konteyner gelicekti bu numara tutmaz bi kaç tane çıkma lastik getirsek etkili olurmu acaba ?
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı satılık drıfte hazır s13 var hazir s13 var. projelik s14a var. secenekler mevcut
Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı hazir s13 var. projelik s14a var. secenekler mevcut s14a ies ile takas olurmu üste 3-5 veririm
Bagajda buzdolabıyla gezmek lazım ozaman Şaka bir yana her haftasonu antrenman varmıdır ?
deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Bagajda buzdolabıyla gezmek lazım ozaman Şaka bir yana her haftasonu antrenman varmıdır ? Ayda bir oluyor antremanlar genellikle olucagı zaman site üzerinden konu acılıp haber veriliyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları