pirinçleri napcaz nemi aldıktan sonra pilav olurmu güzel.![]()
balata temizleme spreyi işe yarıyor
...
havuza telefonla girmiştim çıkınca 10 dakka kadar durdu havuzda çıkınca söktüm bataryayı bıraktım güneşte sonra açtım sorunsuz çalışıyodu
Durun yahu işe yaramaz çöp demeyin belki kader bize gülerde sıkıntı cıkmaz
Ayrıca ne pisler varmış aramızdaBiri suyu içirdi biri pilav yaptı auhahuahuahu
Dediğim gibi önce alkolle fırcalayıp pirincin içine koydum suan içinde yatıyorlar.Yarın alırım diyordum ama sanırım 2gün beklicem dediklerinize göre
yılana sarılırmış
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
cihaz sıvıyı aldıktan sonra corozyon görmeye başlar. arkadaşlarda diyor 10-15dk içinde kurulamaya çalışmak bi nebze cihazı çalışır duruma getirebilir ama yine ömründen seneler alır
cihaz sıvıyı gördüğü an korozyon oluşacağından 1 dksı 5 ayına tekabul eder. pahalı bi tlefon değilse kafa yormayın.
küçükken tatilyadaki su kayağı gibi olan enteresan şeye ericssyon A1018 düşürmüştüm![]()
O zaman nerden biliym vd40 ı falan , ortaokul büyçesi bayram harçlıklarıyla iyi paraydı telefon , kimseye çaktırmadan açıp direk kolonya abanmıştım, Saç kurutmayla kurutunca Yes tuşundaki temassızlığı saymazsak çalışıyordu
![]()
tel hala ıslaksa tatlı suyla güzelce temizleyip oda sıcaklıgında 5-10 dakka suyu suzeldukten sonra pirinç dolu kaba koymak en mantıklısı
ses ver calısıyormu calısmıyormuu ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
suyla yıkandıktan sonra kurula el yordamı ile, sonra prinç kavanozunun içine koy 1 gün beklet nemini alsın, çalışırsa çalışır yoksa tırt![]()
telefon ıslak falan değil suan alkolle heryerini temizledim plastik aksam dısındaki seyleri pirincin içine gömdümBugün toplıcaktım fakat bigün daha dursun diyorum cünkü ekran falan hep suydu iiçindeki nem gitsin istiyorum tam anlamıyla..Bugün yapmıcam büyük ihtimalle
Ayrıca bende hiç sevmiyorum bu samsungları,heryerinde bi bant arkadas ayar ediyo benicıkardıgın zaman bidahada yapısmıyo falan tam kırmalık yani
Ayrıca alkolle üzerindeki tüm sıvıları temizleyip sadece alkol olması korozyonu ileri derecede engellemezmi ki?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)