|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda civic ek
|
207 me orj bi jant koymak istiyorum (şuan kapak var) fakat lastiklerim güzel ve yeni 195/60/15 o yüzden fazla masraf olmasın diye orj 15 inç peugeot jantı monaco diye geçiyor 5 kollu onu koymak istiyorum fikirleri olan varsa yazabilir yoksa 16 çok kolu 206 gti yada 17 rc jantı mı koysam ama o zaman lastik değişmek zorunda kalacağım artı gidişi ve komforuda bozulacak fazla masraf yapmak istemiyorum
fikirleriniz nelerdir? Araç 207 hdi araç komple stock yay takmicam
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Red Astra J
|
bece görsellik açısından 207 rc jantı çok güzel durur ama yay takmıcam diyosunuz o yüzden sırıtabilir keyif sizin lastik değiştirmek istemiyosanız 15 ama rc jantı çok güzel durur
__________________________________ I ♥ My Astra |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
boya beyaza geç hiç uğraşma
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 2011 207 1.6 VTİ SPORTIUM/2011 Ford focus 1.6 tdci
|
207 sportıum jantı zaten o jant ta 2011 rc jantı
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
Bide tabi lastikler değişecek çok maliyetli olcak yaysız rc jantıda çok kötü durmaz gibime geliyor ![]() Neyi beyaza boyim Hangi jant bu linki varmı ? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
kapakları sök saç jantları boya
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
207 ıcın dusunuyorsan 206 RC jantı bence takma derım fazla hoş gorunmuyor. 206 RC jantı daha cok 206 ve 306 da guzel duruyor dıye dusunuyorum.207 RC JANTI tak derım daha cok yakısıRC
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ben 207 gt jantı almayı düşünüyorum hatta aldım sayılır sanada tavsıye ederım...
__________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bence 207 rc jantı koy yakısır..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: civic
|
308sportium jantı var onlar muhteşem güzel jantlardır.. ebat büyütürüm dersen ilk tercihlerinden olmalı.. 207 büyük araba 15jant emin ol içine sinmeyecektir
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
rc janti cok guzel olacagi kanisindayim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
ben her nekadar değiştirmiş olsamda 5kollu çelik jantı seçmiştim getirtirken. çok kollular hepsinde var, gerçi yeniler 5kollu janttan geliyor artık sanırım ozamanlar kimsede yoktu. benim tercihim hala 5kollu olan, hatta eski fotoğraflarına baktım canım bile istedi yeniden takmayı, elimde olsalardı kesinlikle onlara dönerdim
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
daha bugün gördüm ve ne güzelmiş dedim. sanırım orjinal 207 jantı çok koluu ve üstleri törpülenmiş gibi düz. gayet hoş.
aslında küçük arabalara az kollu büyük arabalara çok kollu jant gider normalde ama bu jant cuk diye oturmuştu. hatta dur google amcaya soralım bunu yazarken.. google amca bulamadı ya. yarın görürsem yine aynı arabayı fotosunu koyarım. orjinal 207 ve 208 jantlarına baktım da onlar degil. kolları ondan daha ince ve dışa doğru çıkarken üstü alınmış bir modeldi. belki bilenler olur diye böyle tarif edebildim. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: HDI 207
|
lastik masrafına girmek istemiyorsan trendy paketteki orjinal 15" çelik jantlarını kullanabilirsin bence
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
bence 2011 RC jantı tercih et.Lastige falan takılma kısa bi süre sonra kaşınıp farklılık ararsın
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |