|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Çözemediğim bir başka durumla karşı karşıyayım.
Arkadaş listemde olmayan biri bana mesaj attığında mesajı okuyamıyorum. Gelmiyor herhangi bir mesaj. O kişiyi listeme eklediğimde ise daha önceden attığı mesajlar okunabilir oluyor. Bunun çözümü tam olarak neredendir? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Facebook ta sanırım server la ilgili bir sorun var bu sıralar. Sürekli takılma ve refresh sorunu yaşıyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Yok takılma veya refresh değil bu.
Listemde yok ise mesaj da yok. Listeme girdiği an daha önce attığı mesajlar mesaj kutumda görülüyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ef
|
gizlilik ayarlarından arkadaşlarım dışındakiler msj atmasını seçmiş olabilirmisin abi
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
TechTurkey
|
![]() Öyle birşey arıyorum bulamıyorum. Edit : Buldum, "herkes" miş.. Sana mesaj gönderme. Bu, kişileri arkadaşın olarak eklemeden önce tanıdığından emin olmana yardımcı olur. Herkes |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ef
|
sebebi ne olabilir ki
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
Bilmiyorum ve uyuz oldum bulamadığım için
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Velespit STİ
|
facebook mesaj kutusu sistemini değiştirdi.Listenizdeki arkadaşlarınızla sohbet ettiğinizdeki yazışmalar,siz çevrimdışıyken arkadaşınız size yazarsa yeni mesaj sisteminde sohbet yazıları size msj olarak gelir.eğer gelmiyorsa yeni sisteme geçmediğinizdendir.mesaj olarak yzılanlarda size gelmez bundan dolayı.mesaj ayarlarınızı kontrol ediniz.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
TechTurkey
|
Mesaj ayarlarını kontrol edebileceğim bir yer var mı? Varsa neresi? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
abi sıkıntılı bende de benzer şekilde, mesaj geliyor ama 1 saat sonra okuyabiliyorum geldiği an tıklarsam yok oluyor ortadan, arkadaş listemde ekli olsun-olmasın karşı kişi durum böyle
yine çalışmalar var facebookta şimdi de birinin profil fotolarına bakarken hata verdi ilginç bi şekilde yetkiniz yok bu alanı görüntülemeye diye
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
MEsela şuan dayımı sildim listemden. Mesaj attı, ama gelmedi o mesaj bana. Eklediğim an gelecek mesaj..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
arkadaş olmayanların mesajları diğer mesajlar kısmına gelir.
![]() bnmki ingilizce gerçi ama ana sayfadan mesajları tıklayınca altında diğer diye bi kısım çıkar. arkadaşın olmayanların mesajları oraya gelir. en azından benimki oraya gelior
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: HONDA civic 1.6 İES
|
ya su sohbetteki msjlar msj kutusuna gelmemesi icin ne yapabilirim yakalanacam hatuna ya
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Velespit STİ
|
temizlenmiyor arşivleniyor oradan da silinmiyor.Yani ben bulamadım silmeyi.Aman dikkat uyanık kadınlar onuda çözer söyleyeyim.Arkadaşım tecrübe etti amann
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
yanlız bi sıkıntı var abi
![]() üstte mesaj kısmında kırmızı 1 işareti çıkmıyor. ara ara girip kontrol etmek lazım
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
|
Mesajın içerisine gir, sağ üst köşede işlemler menüsü altında silme seçeneği mevcut.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |