Eğer aynı motor ise emisyon dalgasına ve 4 çeker şanzımanın dayanım gücü düşük diye tork ve gücü kısmış olabilirler. VW motorları hakkında bilgim yok ama VW'nin ilk SUV'si değil bu. Tourage var ama sınıfı farklı. Alt sınıfta masrafları kısmışlardır.
Printable View
Eğer aynı motor ise emisyon dalgasına ve 4 çeker şanzımanın dayanım gücü düşük diye tork ve gücü kısmış olabilirler. VW motorları hakkında bilgim yok ama VW'nin ilk SUV'si değil bu. Tourage var ama sınıfı farklı. Alt sınıfta masrafları kısmışlardır.
İstiyorum.
araç güzel ama navarayı hilüx u l200 ü silecek filan denior bu araç için. çok iddalı konuşuolar bu araç için.
bence navarayi zor siler ama gorucez
araç içi tork fakiri denmiş acaba arazi şartlarında torktan ziyade güç gerekli değilmidir. ona göre yapılmışta olabilir. çünki arazide serilik ten ziyade yere sağlam basıp kendini kurtarması daha önemlidir.
beklediğim bir araçtı. bizim pedere almak lazım bundan :D piyasada çok önemli bir payda alıcaktır amarok kesinlikle. bi kere görüntüsü sınıfındaki araçlara göre çok daha güzel. 2si alman kalitesi zaten ortada. fiyatı da eğer ordaki rakamlar euro değil de türk lirasıysa harbi sağlam :D navara'yı l200ü falan silmez de onların pastasından bayağı büyük bir dilim çalar.
adini sakin tersten okumayin :D
Biraz önce bir tırın üstünde gördüm , baya güzel gözüküyordu :)
ısım orjınal olmus.... amaraaaa ko!!!
arkadaşıma 4x2 highline sipariş verdik gelsinde test edip sonuçlarını yazarım
Navarayı siler denmiş ama Bu araç 2011 yılının teknolojisine sahip daha doğrusu uzun lafın kısası ''Yeni'' bir araç değilmi? Navarayla karşılaştırmak sizce doğrumu:) Kaç yıl önce çıkan bir araç Navara.Navara'nın yeni kasası (makyajlı hali değil) ne zaman çıkar bilmiyorum ama çıktıktan sonra karşılaştırma yapmak daha mantıklı bence:)
Navara'dan güzel araç bu...
navarayı silme imkanı sıfır en başta amacına uygun kullanılacaksa 2 litre motor tırt olur 2 tonu aldı mı sırtına tork fakiri sebebi ortaya çıkar.
arka aksta halen makas kullanılıyorsa (ki öyle olmak zorunda) binek bi araç olarak alıcak olanlar arka kısmın aşırı salıntılarını test etmeden almasınlar pişman olurlar.
YouTube - ‪VW Amarok, Ford Ranger, Toyota HiLux, Mitsubishi L200, Nissan Navara Pick up test‬‏ testi yapılmış zaten :D anlamadığım birşey daha var almanya fiyatı 37.000 euro bizde 64.000 tl euro zaten 2.2 bizde araç daha mı ucuz :D
4x2 olan gücü önemi yoksa arkayamı aktarıyor peki?
fiyat aralıkları beklendiği gibi yüksek olmaması,alınabilirliği bence arttırır.
tasarımı çok güzel valla tam amerikan stili olmuş araç F150-250 kıvamında
navarayi biraz zor siler.
hacmi ve tecrübesi yeter nissanın.
iç mekan kalitesini beğenmeyenler için söylüyorum.
sınıfı içinde en iyi iç mekan kalitesi amarokda.
dün doğuşta inceledik arkadaşla, içi dışı gayet başarılı olmuş.