Pert arsızı çıktı araba :D
Printable View
Honda S2000 2.0 Vtec 2004 Model 59.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bu nedir ne değildir.
Teşekkürler tarık.
Araç ve ilan bana ait yazdım herşeyi zaten başka sormak istenilenler varsa telefon açın bilgi veririm..
Araç oturduğum mahallenin araçı.Gayet bakımlı ve temiz kullanılan bir araç.
meraktanmı soruyorsun bütün araçları yoksa gerçekten almayı düşündüğün içinmi?
bu sorduğun araç belli ki bebek gibi bi araç pazarlık araç başında da olabilir diye belirtmiş arkadaş aradınmı bilgi için ? sordugun butun arabalar şansına pert çıktı düzgün 1 tane buldun işte düşünüyormusun? yoksa sormak içinmi soruyorsun sürekli.
buraya zaten araç sorgusu açanlar boş yere açıyor alıcak insan her zaman parasını cebine koyar alıcağı arabayı alır burda gereksiz elalemin arabasını eleştirmek bence böyle konuların yasaklanması gerek...
araç sahibinin telefonları ilanlarda zaten yazıyor şase alınır plaka alınır sorgulatılır göstertilir araç düzgün ise satışı alınır...
yok o pert bu pert yok şu şöyle bu böyle gereksiz işler...
Araç sorgusunun amacı bende uzak şehirlerde olan araçlar daha mantıklı hani boşa gidip gelme olmaması için.
teşekkürler sagol
ilandaki numaradan arayacagım
teşekkürler sagol
hayır arabamı satısını vericem haftaya.belli bir miktar kredi cekip s2000 almak istiyorum.s2000de öyle piyasada cok olan bişey değil ben arabanın yanına gittiğim zaman kazalı bile olsa herhangi bi s2000e tavım birazda sabırsızım hemen alırım.burdakiler cogu arabanın seceresini gayet iyi biliyo bende burdakilere güvenerekten soruyorum.önce temiz bi arabadır onayını alalım arıcam zaten.öteki türlü ne boyasız değişensiz araba gördük ama takla atmış.nedir yani bu laf sokma gereksinimi
s2000 piyasada az olan bi araba bi bilene sormak lazım demişler eskiler.
iyide s2000 kac tane var piyasada?
Ben bunu daha önceden söyledim bi kaç beyefendiylede tartışıp siteden banlamışlardı..Milletin işi gücü yok almayacağı arabayı sorup kahve mantığı yapıyor, madem alacaksın çoğu istanbulun arabası çok mu zor gidip detaylarını araç sahibinden öğrenmek nasıl iş anlamadım bu şehir dışındaki araçlara eyvallah.. Birde şöyle birşey var bizim inasanımızda ufak kazası var dedikleri anda aracı pert gibi düşünüp alacak olan adamı da soğutuyorlar bırakın bu işleri artık ciddi adam parasını koyar cebine gider bakar baktırır içine sindiyse alır biner bu iş böyledir. Bilmeyenler öğrensin :heyoo:
aradıklarımızıda görüyoruz yanına gittiklerimizde belli.hiç kimse bu arabanın perti var demiyo muhtelif yerlerinde 2-3 parça boya var deniyo araba araştırılıyo araba pert.ben neden bu tip insanlarla zamanımı harcıyayım bilen varsa ögrenirim gittiğimde de dogru düzgün bakarım hosuma giderse alırım yani.Herkes çakallık peşinde artık.
yakında zaten tüm s2000 ler pert kayıtlı olucak bunların içinde pert kayıtlı en temizini almak için uğraşıcak herkes