ben bu aracı yenı cözdüm :D
şenol un eski arabası. pert oldu. ama harbı pert oldu :D
Printable View
eznyi forumdan birimi aldı zeytinburnunda dolaşıyor :)
s2000forumdan alıntıdır ilgilenen olursa haberi olsun...
Honda S2000 2.0 Vtec 2006 Model 70.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk
alıntı: (doğrulanmış)
beyler bu araba geçen yaz mutluhan da satılan 41 plakalı, 52bin TL istenen kafadan komple kazalı, bilerek perte çıkartılmamış ama sahibinden satın alınıp servis içerisinde ucuza toplanıp satılmaya çalışılan araç diil mi )) 1 senede nerdeyse 20bin TL prim yapmış valla helal olsun
bende msj attım amma cok biliyosunuz lan dıye cvp geldi biliriz biz dedim dönmedi bidaha
ilan açıklamasında : YANLANMAMIŞ demiş olayı bitirmiş :D:D
Tamma fiyatı sahibi belirler de bu kadar da olmaz arkadaş :D Daha 2 sene önce sıfırı 73bindi bu aracın :S Şimdi istenen fiyatlar şaka gibi :S:S
Honda S2000 2.0 Vtec 2004 Model 59.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
SAhib forumdan y@sin. Geçenlerde rastladım aracına gerçekten maşallahı var. Geçmişiyle ilgili de bilgisi gizli değil. ;)
http://www.techturkey.com/forum/otom...p-coopers.html
41 plakalı olansa o araç istanbuldan alındıktan sonra gene patladı kafadan. maslakta toplanıyordu.
Ben sattım arabamı teşekkürler..
Benim arabam gerçekten tertemizdi alan abimizde hayrını görsün ben herşeyini açık açık yazmıştım ilana ve bir tane görmeye gelen olmamıştı bir kişi geldi aldı gitti :) zaten güveniyordum arabama herşey nasip kısmet :)
Sözüm meclisten dışarı millet deli gibi s2000 arıyoruz bulamıyoruz demesin bence telefonum bile 3-4 kere çaldı ya da aradıkları arabalar ilanlardaki patates arabalar hep :)
Herkesin gönlüne göre olsun herşey inşallah..
Umarım 8-9 ay sonra almayı planladığım s2000 çok uzaklarda değildir :) temizini bulmak zor oluyor dedikçe millet soğur olduk.
Hayırlısı
En pert oglu pertini ben alicam sanirim cok paralar ya :D
Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 60.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
bunun hakkında bilgisi olan varmı
bikaç hafta önce 57 ya satılıyodu sanırım o arac