:D :D :D szs de satılmış alıncak dogru düzgün arabada kalmadı napcaz abi
edit e46 cabrio m3 mü alsak ?
Printable View
bu kadar karısık bı 2.el araba pıyasası daha gormedım :D
Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 47.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk bunu da yenı gordum bu nasıl acaba.fıyat dusuk olunca hemen kıllanıyo ınsan :D
ap2 yi kastetmıs sanırım yazarken
yanlız beyaz araba kaplama değil full boya!
Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 46.250 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
bu arabanın ederi nedir.ne kadar versek iyidir sizce? ne kadar düşürebiliriz.s2000den anlayan tanıdıgınız iyi bir usta varmı istanbul avrupa yakası tercihen,arac anadoluda oldugu için ilk gösterme için anadoluda olur.Şöyle güzel bi indirim yapsa alınır sanki.
maslakta kurtez racıng bıldıgım kadarı ıle s2000 den en ıyı anlayan yer ama anadoluda bılemıyorum.
Sandik motor dami var km orjinal degilmi ?
Yuh yani 2 parca degisen bilmem kac parca boyali km si sahibeli arabaya 65 diyor gerci hos ilk aradigimda en son ne olur dedim direk 60'a indi ve ekledi, meguiars'te s2k ci arkadaslar arabami gordu 58 verdiler vermedim. 60 a anlasicaktik ama adamlar arabalari cok kurcaliyo egzoz vs bir suru sey takiyorlar oyuncak ediyorlar sattiktan bir hafta sonra arabami o sekilde gormek istemiyorum gerci sende diceksin sattiktan sonra sanane diye ama olsun sahibinden.comdaki diger s2k'lere benzemez bu araba orj binceksen satarim gibi degisik seyler dedi :D
Muhtemelen bd eski 1 yil onceki bi ilanini bulduk turkcesi iyi olmayan muhtemelen yabanci birisi yazmis. Hiz'dan dolayi on tampon kopmustur kaskodan degisti hizdan dolayi arka tampon koptu kaskodan degisti hizdan dolayi stop kirildi degisti falan gibi degisik seyler yaziyordu :D
Aynen Kry benim icin bitmistir artik alan garibim dusunsun :D :D
Bu aracı bilen varmı
Honda S2000 2.0 Vtec 2007 Model 69.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk