Tamma fiyatı sahibi belirler de bu kadar da olmaz arkadaş :D Daha 2 sene önce sıfırı 73bindi bu aracın :S Şimdi istenen fiyatlar şaka gibi :S:S
Printable View
Tamma fiyatı sahibi belirler de bu kadar da olmaz arkadaş :D Daha 2 sene önce sıfırı 73bindi bu aracın :S Şimdi istenen fiyatlar şaka gibi :S:S
Honda S2000 2.0 Vtec 2004 Model 59.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
SAhib forumdan y@sin. Geçenlerde rastladım aracına gerçekten maşallahı var. Geçmişiyle ilgili de bilgisi gizli değil. ;)
http://www.techturkey.com/forum/otom...p-coopers.html
41 plakalı olansa o araç istanbuldan alındıktan sonra gene patladı kafadan. maslakta toplanıyordu.
Ben sattım arabamı teşekkürler..
Benim arabam gerçekten tertemizdi alan abimizde hayrını görsün ben herşeyini açık açık yazmıştım ilana ve bir tane görmeye gelen olmamıştı bir kişi geldi aldı gitti :) zaten güveniyordum arabama herşey nasip kısmet :)
Sözüm meclisten dışarı millet deli gibi s2000 arıyoruz bulamıyoruz demesin bence telefonum bile 3-4 kere çaldı ya da aradıkları arabalar ilanlardaki patates arabalar hep :)
Herkesin gönlüne göre olsun herşey inşallah..
Umarım 8-9 ay sonra almayı planladığım s2000 çok uzaklarda değildir :) temizini bulmak zor oluyor dedikçe millet soğur olduk.
Hayırlısı
En pert oglu pertini ben alicam sanirim cok paralar ya :D
Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 60.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
bunun hakkında bilgisi olan varmı
bikaç hafta önce 57 ya satılıyodu sanırım o arac
Ozaman DF s2000 bu
Honda S2000 2.0 Vtec 2006 Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
piyasayı düşürme çabaları:D
s2k nın en iyisi az kazalı ucuz olanı :)
tayyeap e sölesek vergileri indirsede yunanistandan s2k getirsek :D
2008 2009 boyasız siyah coiloverlı egzoslu s2000 nekadar eder?
Hangisi daha mantıklı? Hangisinden zarar etmeyiz kısacası:)
en mantıklısını söyleyeyim mi 05 vsa'sız 60100 km'de sahibinden ilanı yok 65.000tl'ye çok çok temiz ''silverstone gri , ön cam dahil gümüş renk llumar cam filmi(gençler oto) ,
9000K zenon , ön kaput koruma film , AEM V2 cold air intake , HR 3,5 yay , mugen headers , buddyclub testpipe , greddy dual yanık uçlu çıkış , stoptech ön çelik fren hortumu , APR difüzör , skunk2 vites topuzu ,APP plaka gövde rengi plakalık, koltuk altı bas (sürücü tarafı) , plakası 34 eez 03 , araçla alakalı istediğiniz herşeyi kurtez ramazan veya hüseyine sorabilirsiniz bütün bakımlarını orda yaptırdım.Arka tampon ve sağ ön çamurlukta lokal boya wardır kazası yoktur değişeni yoktur.''sahibinden alıntı
o zaman en mantıklısını alın ;)
Alım satım işi kısmet ama şu bir gerçek ki Honda çok fazla zarar ettirmez,belki kar bile edebilirsin o günkü şartlara ve senin aldığın araca bağlı.
Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 61.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
selamlar, bu araba hakkında bilgisi olan varmı?
ciddi şekilde S2000 almayı düşünüyorum.. bildiğiniz temiz s2000 varsa tavsiye edermisiniz rica etsem...
beyler şu araç hakkında bilgisi olan var mı? aradım ama bulamadım ya :(
Honda S2000 2.0 Vtec 2004 Model 47.750 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk
Demek EZN yi 65 e de satabilirmisim :D
16GL616 plakali S2000 hakkinda bilgidi olan var mi? Bursadaki arkadaslar yardim ederse sevinirim.
Honda / S2000 / 2.0 Vtec / 2006 s2k malesef satıyorum sahibinden.com'da - 55778061