Sonunda ikna oldu satmıyoruz :D Durmak yok gazlamaya devam :heyoo:
Printable View
rwd iyidir
2006 model griler ile ilgili bir bilgi vereyim.alırken dikkatli olun..sevdiğim bir arkadaşım 2006 model gri(içi taba) araçla kaza yaptı arabanın şasi filan serviste değişti ancak servis kayıtlarında çıkmıyor.ve arabayı sattı.2006 model gri(konu başlığı olan ilandaki renk) ve içi taba olan s2k alırken dikkatli kontrol ettirin.
Honda S2000 2.0 Vtec 2004 Model 47.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Trabzondaki kırmızıyı sormuştum daha önce de bi konuda sadece emre yeşilin eski arabası olduğunu öğrenebilmiştim.. hatta ondan sonra birisi 36 37 gibi rakama satmıştı trakyaya gitti araba şimdi de trabzonda.. var mıdır bilgisi olan?
kimse sormuyo bile bu arabayı çok çirkin duruyo şuan farkındayım ama halledilmiycek şeyler de değil
Su an trabzondayim dedim su kirmiziya bi bakiyim cokmu harap durumu diye boyle bi tavir yok adam sanki 2025 model s2000 satiyor Aziz de aramis galiba onu konusuyodu garip garip dondum arkami ciktim direk yok boyle bi sey 3 milyara disc almis adam stoptech ama nasil oluyosa :)
ben de konuştum sahibiyle telefonda 49ken 48e inmişti fiyatta biraz ukalalık var doğru ama dilinden konuşunca afallayıp sustu.. bak bu arabanın önceki plakası şuydu sonra trakyaya gitti 36.000liraya falan diyince ama ben çok masraf ettim disk aldım jant aldım falan dedi.. hay nalet gelsin jantından al senin olsun dedim yok almam dedi falan.. ama kimse net bişey söylemiyo boya vs durumu hakkında.. illaki boya vardır ama direklerinde varmı değişeni var mı bişey söyledi mi sana? bi de kaça kadar bıraktı?
abi rizeye beklerm :)
dıyorkı uzerindeki janto sonradan aldım orj jantı duruyor dedım ap1 mi 2 mi jant 2 dedı onuda verıceksın değilmi dedım uzerinde ya işte ap2 jantı dedı :) valla o bana soruyor ne verırısın dıye bende mal senın dedim 45 dedi oda :) bana dıyorkı lıstede fıyatları goruyorsun :) ya ne bılıyım vallahı yurt dışından gelme durumu olsa otv oderım ben nedır bu konuda durum bılgısı olan varmıdır?
Şimdi geldim İstanbul a başka zman inş. sağolasın..:)
Cok alkasiz olucak ama visne rengi bi mx5 vardi bi arada satilikti cok istedim o donem o araci ama satildi mini aldim gercekten o mx5 cok baskaydi resimleri vardi ama yinede bi s2k olmaz:D
Benimde duyduğum bu araç BD plaka olan araçmış, aynı semtten s2000 i olan bir arkadaşımla konuştum o araç 50 bine falan alındı dedi, sahibi pilot falan da değilmiş sanırım renault servisinden biriymiş :) biraz çelişkili bir durum dayı yeğen paslaşması varmış, bunlar arkadaşımla telefonda konuştuklarım.