User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Endüstri Mühendisliği

Ozan.E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Endüstri Mühendisliği

Forumda bu ara ösym konuları paylaşılmaktayken bende bi yardım alayım dedim.Kocaelinde yüksek ihtimal olmazsa eskişehirde endüstri mühendisliği okuyacağız. Bölüm ile ilgili tavsiyeleriniz kendimizi geliştirmek adına yapabileceklerimiz neler olabilir. Bunlara daha fazla ihtiyacımız olacak önümüzde olanları geçebilmek için.Forumda bu konuda tecrübeli insanlar çalışanlar işverenler vs. bulunmakta düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce bi okula gir eğitimine başla ondan sonra bu tarz şeyleri araştırmaya başlarsın zaten uni hayatının en önemli kendini geliştirme faktörü araştırmadır okuldaki derslerini ögren ondan sonra iş hayatının gereklerişni araştır ikisinide anladıktan sonra çakışan konulara önem ver genelde unide cok gereksiz dersler olur kafana fazla takmaman gerekenler bunların dışında kalanlara daha çok onem ver.teoriden başka pratiğini geliştir tüm mühendisliklerden ders alıcaksın sana en yakını hangisiyse ona yönel misal makine daha yakınsa makine hakkında kendini geliştir ne biliyim elektrik en yakınsa ona daha fazla yönel yani her konuda profesyonel olamazsın ama tek bi konuda çok yol katedebilirsin.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tercih konusu silindi mi ?

Bulamıyorum da, Eskişehir Osmangazi Maden Mühendisliğinde kimse var mı ?
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

fdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Maden değilde jeolojide 2 yıl okuyup bıraktım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önce bi okula gir eğitimine başla ondan sonra bu tarz şeyleri araştırmaya başlarsın zaten uni hayatının en önemli kendini geliştirme faktörü araştırmadır okuldaki derslerini ögren ondan sonra iş hayatının gereklerişni araştır ikisinide anladıktan sonra çakışan konulara önem ver genelde unide cok gereksiz dersler olur kafana fazla takmaman gerekenler bunların dışında kalanlara daha çok onem ver.teoriden başka pratiğini geliştir tüm mühendisliklerden ders alıcaksın sana en yakını hangisiyse ona yönel misal makine daha yakınsa makine hakkında kendini geliştir ne biliyim elektrik en yakınsa ona daha fazla yönel yani her konuda profesyonel olamazsın ama tek bi konuda çok yol katedebilirsin.
    Yola çıkmadan yol öncesinde biraz bilgi almaktı amacım.Yakınımda coğunlukla yeni üni. ye girenler olduğu için mühendislik açısından da pek yakınım olmadığı için burdan danışmak istedim.Ortada dolaşan bi laf var itü-odtü boğaziçi mezunu olmazsan dışarda nerden mezun olrsan ol aynı şey sayılıyorsun diye.kafama takılan nokta o işte kendini geliştirebilme bi adım öne geçebilmek için yapılabilecekler.Bunları düşünmeye başladık daha bu zamandan halimiz duman

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semsas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maden değilde jeolojide 2 yıl okuyup bıraktım
    O da olur, neden bıraktın ?
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskişehir'de okunmaz aga Orda para yenir...

fdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O da olur, neden bıraktın ?
    gençlik hatası diyelim
    şaka bi yana bölümü bitirmek için sevmen gerekiyor ben pek fazla okula gitmediğim için 2 yıl boyunca da pek ders geçemeyince bıraktım, bildiğim kadarıyla maden biraz daha zor jeolojiye göre hem dersler açısından hemde iş hayatında eğer sıralamanı söylersen daha çok yardımcı olabilirim

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mekatronik olmuyor mu ? Endüstri müh. öle bildiğin hesaplara dayalı değil. Üretim planlaması ağırlıklı bir meslek.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Ekmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yola çıkmadan yol öncesinde biraz bilgi almaktı amacım.Yakınımda coğunlukla yeni üni. ye girenler olduğu için mühendislik açısından da pek yakınım olmadığı için burdan danışmak istedim.Ortada dolaşan bi laf var itü-odtü boğaziçi mezunu olmazsan dışarda nerden mezun olrsan ol aynı şey sayılıyorsun diye.kafama takılan nokta o işte kendini geliştirebilme bi adım öne geçebilmek için yapılabilecekler.Bunları düşünmeye başladık daha bu zamandan halimiz duman
    bn snn zamanlarındayken kıbrısta universite okuyanlara gerizekalı gozuyle bakıodum hıcbişeyden anlamayan para ile okul okuyan tipler olarak bakıodum.nitekim 5 senemi kıbrısa verdim istediğim bölümden ne kadar bölüm başkanımız p..şt olsada severek okudum bitirdim.şu saatten sonra isterse oxford bitirmiş rakibim olsun çokta tınn dıorum neden mi sen eğer başarılı biri olucaksan okuduğun mekan okulun adı yada hocamın kalitesiyle alakalıdır ama yuzde 20 kadar geri kalanı kendini geliştirme çabandır.okuluna bi başla gerisi çorap söküğü gibi gelicek eğer içinde birazcık çaba varsa ilerlersin .mesela ressam olmak için renkleri bilmek gerekir eğer renkleri bilmiyorsan boğaziçindede okusan pek bi faydası olmaz.kafana takma bu tarz şeyleri.uninin keyfini cıkar.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mekatronik olmuyor mu ? Endüstri müh. öle bildiğin hesaplara dayalı değil. Üretim planlaması ağırlıklı bir meslek.
    Bu dediğim şehirlerde olmuyor.Öteside benim için baya uzak kalıyor şuanda.Koordinasyon bi nevi benim araştırdığımda kısmen en verimli şekilde yararlanmak olcak görevm bi ürünün üretim aşamasında.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bn snn zamanlarındayken kıbrısta universite okuyanlara gerizekalı gozuyle bakıodum hıcbişeyden anlamayan para ile okul okuyan tipler olarak bakıodum.nitekim 5 senemi kıbrısa verdim istediğim bölümden ne kadar bölüm başkanımız p..şt olsada severek okudum bitirdim.şu saatten sonra isterse oxford bitirmiş rakibim olsun çokta tınn dıorum neden mi sen eğer başarılı biri olucaksan okuduğun mekan okulun adı yada hocamın kalitesiyle alakalıdır ama yuzde 20 kadar geri kalanı kendini geliştirme çabandır.
    okuluna bi başla gerisi çorap söküğü gibi gelicek eğer içinde birazcık çaba varsa ilerlersin .mesela ressam olmak için renkleri bilmek gerekir eğer renkleri bilmiyorsan boğaziçindede okusan pek bi faydası olmaz.kafana takma bu tarz şeyleri.uninin keyfini cıkar.

bunu uygulayan her zaman öne cikar beyler!
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bn snn zamanlarındayken kıbrısta universite okuyanlara gerizekalı gozuyle bakıodum hıcbişeyden anlamayan para ile okul okuyan tipler olarak bakıodum.nitekim 5 senemi kıbrısa verdim istediğim bölümden ne kadar bölüm başkanımız p..şt olsada severek okudum bitirdim.şu saatten sonra isterse oxford bitirmiş rakibim olsun çokta tınn dıorum neden mi sen eğer başarılı biri olucaksan okuduğun mekan okulun adı yada hocamın kalitesiyle alakalıdır ama yuzde 20 kadar geri kalanı kendini geliştirme çabandır.okuluna bi başla gerisi çorap söküğü gibi gelicek eğer içinde birazcık çaba varsa ilerlersin .mesela ressam olmak için renkleri bilmek gerekir eğer renkleri bilmiyorsan boğaziçindede okusan pek bi faydası olmaz.kafana takma bu tarz şeyleri.uninin keyfini cıkar.
    Bunu duymak bu aralar baya iyi oldu teşekkür ederim Bütün hocalarımda bana yalakalık dalkavuklukla değil hocalarınla öğrencisi olarak iyi bir ilişkin birşeyler öğrenebilmek daha cok yararlanabilmek için ilişkini geliştirmek zorundasın.Benim hayatıma bir hoca girdi hayatım değişti seninde öyle olacak göreceksin diyordu.

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

cem oradaydı galiba..
    ben itü maden deyim ama yazdığım güne lanet olsun birisi yazmış sevmen gerekiyor diye gerçekten öyle, 3. sene bitti ama benim 1. sınıf daha yeni bitti geleceğin mesleği tr de önü çok açılacak filan diye gazı veriyorlardı girerken ama gezilerdeki mühendislerle konuşunca pek de öyle değilmiş bence
    YouTube
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde itü çevre tutuyor okuyan arkadaşlarım diyor üniye gelnce anlarsın bi şekil gir falan işte kime sorsam yazıp ne yapcan diyor yaptım terchleri artıkta kafama takılmıyor değil o mevzu.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    endustri mezunu makina ustune yuksek lisans yapabiliyor mu yoksa illa ayni bolum mu olmak zorunda?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim şirkete o kadar çok mühendis olarak eleman girip çıkıyoki ne odtü itu mezunları geldi olay işe girene kadar üniversite adına bakar yoksa nerden mezun olduğun önemli değil iş tamamen kendini geliştirmekte bitiyo .

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapacağın şey aslında çok basit... 1. sınıfta yüksek ortalama tutturup... İşletme yan dal yapıcan Bunu yaparsan hayata 1 adım önde başlarsın diğer endüstri mezunlarından... TAbii birde ingilizce...
    Everyday I ** Çapulling!!!

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi(ESOGÜ)'de Endüstri Mühendisliği(EM) tutuyorsa eğer ve biraz incelediysen, kafana yatıyorsa gir, tavsiye ederim Ben kendim Marmara'da EM okuyorum, ESOGÜ'de çok fazla arkadaşım var, hepsi halinden memnun genelde. Gördüğm kadarıyla ortamları da güzel. Bölümün kendi binası var, imkanlar yeterli, kampüs ne ufak ne gereksiz büyük

Hangi okula girersen gir EM kulüplerine gir, aktif ol ESOGÜ'deki EM kulübü baya aktiftir, kulüp vasıtasıyla edineceğin çevrenin faydasını fazlasıyla görürsün. Ben kendi okulumdaki kulüpte aktif görev alıyorum, şu üniversite hayatımda yaptığım en iyi şey diyebilirim

Hangi okuldan mezun olduğunun illa ki biraz etkisi var ancak çoook da ahım şahım değil. İşe alımlarda çoğunlukla aynı okuldan birisi varsa içeride, senin de işin kolaylaşıyor, reelde durum böyle. Boğaziçi'li yine yanına Boğaziçi'liyi almak istiyor, YTÜ'lü YTÜ'lü vb.

Endüstri Mühendisliği Toplulukları Birliği(EMT) diye bir birlik var, TR'de 13 üniversitenin EM kulüpleri üye, ESOGÜ de Marmara da var, oradan biraz meslekle ve sosyal kısmıyla alakalı bilgi alabilirsin: EMT Intro

Soracağın soru varsa seve seve yardımcı olurum

Ayrıca, yüksek ihtimalle Kocaeli'ye gireceğim demişsin, onu atlamışım. Kocaeli'yi biraz daha fazla tavsiye edebilirim ESOGÜ'ye göre. Orada da çok fazla arkadaşım var ve sanki onlar daha mutlu gibi hallerinden

Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok be abi, ne iş olsa yaparsın tarzı bir şey. Çok fazla eski/yeni EM mezunu tanıdık var, üretim ağırlıklı diye bir şey yok kesinlikle.
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    endustri mezunu makina ustune yuksek lisans yapabiliyor mu yoksa illa ayni bolum mu olmak zorunda?
    Yapılabiliyor, makina mezunu olup endüstri konularından yüksek lisans yapanlar da var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)