valla aynı sorun bende de var. bu zamana kadar önlem olarak hiç bişey düşünmedim, koyun gibi boynumuzu eğdik kadere karşı :D boy 1.76 kilo 86 falan olması lazım. bir de fazla kan var bende. vücut sıcaklığım fazla yüksek. normal bir insan benim vücut sıcaklığıma erişince hasta olur ateşlenir, havale bile geçirebilir. o yüzden terliyorum. örneğin kışın kar yağdı mesela, kafamda bere var diyelim, sıcak tutuyor ya hani, bayıyor bi yerden sonra, çıkartıyorum kafamdan buhar çıkmaya başlıyor :D bunun çok faydasını da gördüm görmedim diyemem :D kızları üstüme çekerdim hep kışın, üşüdükleri için yapışırlardı bana ohhş :D kalorifer peteği gibi adamım :D ama yazları da uyutmuyor, bu da kötü tarafı. kan falan verince rahatlıyorum ama şeker hastası da olduğum için her yerde kan vermek mümkün değil. eskiden şırıngayı dayardım damara kendim çekerdim kanımı ama bi gün bunu doktora söyleyince enseme patlattı bi tane öldürecek misin kendini diye :D bi çözümü olsa yaptırırım kesinlikle, avnakoyum kızların yeter lan bıktım vallahi.