Geçmiş olsun herkese, ancak ben olayın birilerini öldürmek amacından ziyade tahrik amacıyla yapıldığını düşünüyorum.
Printable View
Geçmiş olsun herkese, ancak ben olayın birilerini öldürmek amacından ziyade tahrik amacıyla yapıldığını düşünüyorum.
Gene başladılar ortalığı karıştırmaya ...
seçim yaklaşıyor ,isteklerini bir şekilde yaptırmaları lazım tbii
can kaybı olmaması güzel.
Can Kaybı olmaması sewindirici. Ses bombasıymış atılan, akılları sıra gözdağı wermeyi planlamışlar...
kalabalık ortamlarda durmamak lazım heran hersey olabilir özellik avm ' lerde
Daha nereye kadar gidecek bu acaba? Ortada sorun yokken bi kürt sorunu attılar ortaya hala anlamış değilim kürtlerin ne sorunu varmış.Bu şerefsizlere böyle yüz verdikçe dahada karışacak ortalık şimdiden karışsın nolacaksa olsun. o.çocuklarının kafalarını koparmak lazım.
nette gordum konu acıcaktım ama acan olmus gecmıs olsun yıne azdılar serefsızler
benim çalışma bölgem oralar normalde yıllık izindeyim çok şükür. ALLAH yardımcıları olsun zarar görenlerin...
elektrikli bisikletin uzerinde patlatmışlar bombayı ...
nevizade tarafındada patlama olmuş ama bu tupmuş sanırım ? duyan bilen varmı ?
bir hitler yetiştirsede bu ülke oy versem temizlese soysuzların alayını
İstanbul'da, sabah saatlerinde Etiler'de, Koç Köprüsü'nün altında meydana gelen patlamanın ardından, Taksim'den gelen patlama sesleri, ikinci bomba paniği yarattı.
Patlamanın bir tüp patlaması sonucu meydana geldiği belirtildi.
bi bayanın bacağı kopmuş patlamada. Allah yardımcıları olsun. şerefsiz sürüleri azıttı yine
denilecek hiçbirşey yok. :( o.ç.....ları
halklarin kardesligi ve ozgurluk icin yapilmistir.. ziyani yok aliskiniz..!
tutup fikiceksin abi bunları baska diycek yok karısını kızını anasını bacısını.. şimdi agzımı acıcam..