|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 200sx
|
Bilgili arkadaşların yardımı gerek,
Kız arkm. kedi istiyo, daha önce vardı kedisi İst.'a götürdüler yani nasıl bakacağını biliyor. İran kedisi hoşuma gidiyor benim, siz ne tavsiye edersiniz ? Bir de Ankara'da veteriner buldum ücretsiz veriyor yavru iran kedisini fakat aşılarını orda yaptırmak koşulu ile, ne derece mantıklıdır ? Nedir ne değildir bilmiyorum. Bu tip uygulamalar yaygınmıdır? Yağı bizden alın değişim ücreti vermeyin gibi bi şey ama kedinin yavrusuna 500-600 istiyo petshoplar nasıl bir aşı bu ordan çıkarcak parayı anlamadım ? Yada kedi çakma olabilir mi nasıl anlıycaz ? Şu cins kedi daha iyidir fikride alabilirim, şurdan al öneriside, fikirlerinizi bekliyrm __________________________________ Grow up! this is just a car |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Bende bir veterinerden bu şekilde köpek alıcakdım , adam bana bu zamana kadar yaptığı aşıların ve önümüzdeki 1 yıllık aşıların parasını isteyince almadım. Sizdende o veterinere bağlı kalmanız açısından kedilerde nasıl bilmiyorum ama 1 yıllık aşı ücreti talep edebilirler. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
iran kedisi bakmadım ama ozellikle beyaz istiyorsanız
ankara kedisi veya sibirya kedisi tavsiye edebilirim çok uzun zaman once 2 ankara kedim oldu inanılmaz akıllı ve tatlı kedilerdi sonradan sibirya kedisi aldım ev değiştirdiğim zaman gorduğum en tatlı en akıllı ve trip yapan üzülen moda giren kedi cinsi diyebilirim ayrıca 1 gozu mavi 1 gozu yeşil şimdi bir tanıdığımda kardeşime alerji yaptı sonradan ozluyorum bazen evde eksik oluyor ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: İmpreza 2.0R 333 - Tucson CRDI 333
|
para verip hayvan almayın yazık cidden çok yazık. cins olması bukadarmı önemli cinsi olmazsa sevilmiyormu hayvan bakıma muhtaç birsürü hayvan var ücretsiz veriyorsa alın kediyi aşı maşı şartıda ne olaki yuh ayıp o veterinerin yapıcağı aşıdan hayır gelmez..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
4 tane kedim var evimde birlikte yaşadığım. sokakta beslediğim 30 a yakın kedim var. Şuan kız arkadaşımın evindede bi sokak kedisi doğurdu 5 yavrusu oldu.
https://www.facebook.com/photo.php?f...00001660058485 Yavruların fotoğrafları var bu linkte. ilgilenirsen bilgi verebilirsin bana. burdaki fotolar 10 gün öncesinin, biraz daha büyüdüler şimdi. tuvalet eğitimi almaya başladılar. Biz herhangi bir ücret talep etmiyoruz. __________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
__________________________________ Grow up! this is just a car |
||
|
|
|
|
|
#8 | |||
![]()
|
daha uysal bişey lazım sibirya kedisine de bakıyım bi eyv,
|||
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Coopers
|
Scottish fold diye bir kedi var iskoç kedisi . bizde vardı gerçekten çok kaliteli bir kedi agresif değil eve fazla zarar vermez
fazla koku yapmaz. gerçekten ev için ideal bir kedidir
__________________________________ Bize Her Yer Trabzon |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Honda Civic Type-S, Nissan Qashqai 2.0 dCi
|
safkan kedi yerine, uzun tüylü dişi sokak kedisi tavsiye ederim. özellikle bebekken alınmalı ve büyütülmeli. öyle olunca pek mülayim ve tatlı olurlar. adeta ailenin bir parçası zanneder kendisini ve size karşı hiç nankörlük yapmaz. tecrübeyle sabittir.
safkanların bakımı zordur, nazlıdırlar. kıyaslayacak olursak, sokak kedilerinin bağışıklık sistemleri çok daha iyidir. naçizane tavsiyedir, son karar sizin tabii ki. __________________________________ HONDA TECH / / Ankara Honda Service & Tuning Garage |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bu arada sibirya kedisi ilginç bir şekilde hiç tuy dokmuyor diyebilirim
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: '07 Evo & '88 GTI
|
Siyam kedim vardı oturtur karşına konuşturursun.
![]() Çok zekilerdir, bakım ihtiyacı azdır. Taranma'da öyle fazla istemez. Çok oyunculadır hatta kasarsa geri geri bile yürür.
__________________________________ 19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Metrelik Emniyet Kemeri |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
başlığı okuyunca şöyle bir yazı bekliyordum..
Linkteki kedi hakkında bilgisi olan varmı acaba,kaza boya değişen durumu nedir?yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
__________________________________ TU5J4/L3 'cüyüz dedeeeeeee
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
normalde çok pahalıdır, sadece aşı şartı koşuyosa bence mantıklı. öyle böyle bu kediyi aşısız eve sokamazsınız zaten. her yıl aşılarını yaptırmak zorundasınız. parazit ilaçlarını almak zorundasınız. fiyatlarda aşağı yukarı bellidir zaten. veterineri araştırın biraz, absürt bişey yoksa bence çok uygun. sadece safkan olduğu konusunda bi şüphe uyandırabilir, çokta önemli değil diyosunuz ki bencede hiç değil
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
Kediler çirkin değil aslında. şuan müşkül durumda yuva arayan yavrular. sen fotolara bakabilirsen bana dönüş yaparsın.
Ben bütün kedilerimi sokaktan buldum. ilk halleri içler acısıyken büyüdükçe çok güzelleştiler mesela ilk eve geldiğinde 1.5 aylık bu çirkin oğlan ![]() Şimdi 2 yaşında ve böyle yakışıklı bir erkek oldu
__________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
PM attım....
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:07 ::::

Bende bir veterinerden bu şekilde köpek alıcakdım , adam bana bu zamana kadar yaptığı aşıların ve önümüzdeki 1 yıllık aşıların parasını isteyince almadım. 
şimdi bir tanıdığımda kardeşime alerji yaptı sonradan ozluyorum bazen evde eksik oluyor