meggy derken hangsı :)
Printable View
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
sahibi askere gitti, güzellik yapılır :)
Kardeşim şu an seninle aynı durumdayım 106 ve Rs arasında kaldım. Aynen ben de max 14 lira çıkarabiliyorum. Takipteyim konunu (:. Hayırlıysa olsun ikimiz için de.
VTİ olsa 24 verirdiniz anında :D
15e vti var pert kaydı olan kırmızı
bence bu rs alınır
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
benimde bildiğim - duyduğum gidişi felan iyi olan bir rs, utkunun eski rs, aynı zamanda da çok temiz ve bakımlıymış. istersen bi görüş hocam belki sen biraz bütçeyi zorlarsın, sahibi uygun bir rakam söler ve olur. hayırlısı olsun adına. bakalım bende temmuz-ağıstos gibi düşünüyorum bi rs. ikimiz içinde hayırlısı olsun inş. temiz ve sorunsuz bir rs alırsın.
embiya fl yada ur arasında seçim yap :)pazarlığını yap bakalım ona göre hangisi denk geliyosa
nrs rs bizim eskı aracımızdır. suanda satan sahıbınden ıkı oncekı sahıbıydık bız. gecen yaz sonu bız arabayı sattık. satarkende araç ekspertız ıcın yetkılıye gırdı. ıkı ön çamurlukta boya wardı. tertemız araçtı. yürürüde gayet güzeldi. bız acttırmadık motorunu ama ıcınde bıseyler war dıe bıcok yerden duyum aldık :) o aracın tek eksıgı orjınal şöför koltugunun olmaması orjınal jantlarının olmaması ve yedek anahtarının olmamasıydı.
NRS yi ben de düşünmüştüm geçen sene RS ararken.. koltuk ve unuttuğum bir iki nedenden ötürü vazgeçmiştim..
bir arabanın orjinal koltuğu neden olmaz?