kendılerı hıc aramadı bende pazartesıye kdr aramam olurda rahata baglarlarsa dırek avukatla konusturcm zaten
Printable View
kendılerı hıc aramadı bende pazartesıye kdr aramam olurda rahata baglarlarsa dırek avukatla konusturcm zaten
Belkide olayin daha farkinda değillerdir hala siz aramayin zaten acı cekecek olan onlar zamaninda seni maddi manevi zarara soktular ki 2 yıl once iphone alabilen bi ailenin cocugu ise maddi geliri kötü değildir parani kurtar avukat parasi vs onlarida yükle cezalarinida ceksinler bugun sen bunu yapmazsan cocuk derki neyse ki ucuz atlatdik der arkadaşlariyla muhabbet arasinda anarlar ve güler gecerler dersini alsinlar.
Madem gençlik dönemi biz neden yapmiyorum böyle şeyler elimde 2 telefon var satsam 1000 lira karim olur bu işter duygusal düşünmeyin sakin
bende zaten sıkayetı gerı cekmem ıcın 1 günümü ayırcam savcılıga gıtcem sıraya gırcem zaten cok kalabalık bir dünya iş aslında avukata vekalet verıp onun yapması cok daha ii olucak
kolay gelsin ne diyeyim? Zor bir durum.
bence şikayetten vazgecme gececeksende bütün masraflarını alıpda vazgec o kaybettigin parayla kafa kafaya getirme bence
bana kalırsa zararını talep et onlardan. daha sonra da çağır ayağına ailecek özür dilesinler. ondan sonra affet gitsin. gencecik çocuğun sicili bozulmasın. bence gereken dersi yeterince almıştır o. eğer sorumlu ana baba ise burnundan getirmiştir zaten onun.
Abi böyle adamlara güven olmaz bugün sana yaptığını yarın başkasına yapmayacağını kimse garanti edemez. Bunu yapan adam bugün olmadı yarın gene para gerektiğinde elbet yapacak bunu ancak karar sana ait
çeksin cezasını ya böyle şerefsizlere meydan vermeyin elinden geleni yap ite
arkadasım izmire cagır arkadaslarında dedigi gibi karakol civarına bana paramı getırın de annesıde babasıda gelsın sende sakın tek gıtme paranı al babasınada annesıne laf soylermısın bilmem ama cocuga saglam bi laf soyle cokta inandırıcı gelirse eger şikayetini geri cek ama inandırıcı gelmez ise cekme bırak benım canım cok yandı cekmıyecem davamı gerı paramıda aldım ne olursa olsun de bırak git bırazda onlar kostursunlar....cokta arıza cıkarırsalar cagır polisi direk sikayetci ol olsun bitsin
birader öyle çağırma falan boş işler en dogrusu sudur
avukatına söyle benim alcagım bu kadar para de masrafları falan karışma avukat bilir kendin kesinkez muatap olma başıma geldi bilirim
ve karar verirken sunu düşün eğer yakalanmasa başkalarınada yapsa veya hala senle dalga geçse ne olurdu
Bence siz telefonla da olsa artık muhattap olmayın,tüm herşeyle avukatınız ilgilensin,bir ortayol buluncaksa avukatınızla bulsunlar,bazı insanlar karşı tarafın iyi niyetini kullanmayı çok iyi biliyorlar herkesi kendimiz gibi düşünmemeliyiz...para talep edilcekse de dava devam etcekse de avukatınızın ilgilenmesi daha uygundur bence.
parayı al aldığına dair belge alma davanıda çekme geri parayıda ihtiyacı olan birine wer 3 5 ay sonra kitap değil ansiklopedi yolla en meydan larusundan
Aynen katılıyorum.
Ne olursa olsun bence havale-eft vs yöntemlerle paranı alma , alacaksan da avukat aracılığı ile al. Avukatla konuşup masrafları vs eklesin üstüne çıkan meblayı talep edin gecikme faiziyle beraber.
izmir'e çağıracaksanızda kesinlikle tek gitmeyin, hatta mümkünse avukat ve 1-2 arkadaşınızla beraber gidin. Geldiklerinde kimlik kontrolü yapmayı ihmal etmeyin, ailenin tavrına göre duruma yön biçersiniz, tamam-devam şeklinde. Ama ben olsam vazgeçmezdim davadan. Sonuçta olay sırasında yaşı 18 altı ve babasına kalıcaksa suç, yine ailenin suçu var olayda, sahip olsaymışlar .içlerine .
Geçmiş olsun..
Abi geçmiş olsun çok şerefsizlikyapmış adi herif böyleleri oldukça insanların birbirine güveni kalmıyor sonuna kadar git bence .
Gönder musti kadikoy haydarpasa gataya alirim ben ifadesini:)
böyle tipler önce dolandırır sonra özür dilemeye gelir bidaha dolandırır. dikkatli ol derim.
paranı iste, havale etsinler sonra mahkemeyede bildir ben paramı aldım. ceza almaktan korktukları için telefonumun parasını bana havale ettiler dekontu bu dersin. ama yinede dolandırıldığım için şikayetçiyim dersin. mahkeme paranı aldın diye belki onlardan sadece cihazın parasını talep etmez ama ceza alma ihtimali devam eder. sende para aldığını bildirdiğin için suç işlemiş olmazsın.
paranı al biraz daha korkut bence benim de aynısı başıma geldi ps3 kutusunun içine ağırlık yapsın diye kağıt koymuş şerefsiz oğlu şerefsiz savcılığa fln da verdim takipsizlik cıktı
yarın aksama dogru ararım kendılerı aramassa ondan sonrakı gelısmelerı yazarım artık
silivriden kimmis bu ya? anasinin babasinin adi soyadi varmi sizde? yada elemanin bi sorusturalim?
Eğer yine bir oyun değilse bence annesine babasına hürmet Allaha havale edin şerefsizi.Zararınızı talep edin ve alın mutlaka ve mutlaka ailesini yanınıza çağırın ve uzun dokunaklı bir konuşma yapın ama sakın yumuşak huylu olmayın yüzleri kızarsın emin olun bu savcılıktan çok daha iyi bir ders olacaktır onlara.Benim düşüncem de böyle.
Çok merak ettim, bu arada sonuç ne oldu acaba?
Bende telefonla arayanın annesi bile olmayacağı hissiyatı uyandı da...
hem parayı al hemde sıkayetını gerı cekme böle serefsızlere mustahak.. mahkemeyede bıldır aldım paramı gonderdıler sıkayetımı gerıc cekmem ıcın vsvvs. suurndur böle serefsızlerı