abi bence güvenme ne çıkcağı belli olmaz sen yasal yollardan hakkını ara hiç buluşmaya felanda gerek yok aman dikkat et bence
Printable View
acıma bence paranı al ama sıkayetıde gerı cekme.bugun sana yapar yarın baskasına.cezasını ceksın.sen paketın bos cıktıgını gordugunde o elınde sırocco telefon guluyordu senın halıne.sende aynısını yap acıma arkadasım.
Daha once bizimde başımıza geldi sakın şikayetini geri alma önce sen kendi paranı kurtar daha sonrası için sen karar ver ama inan şikayetci olsan bile salcaklar onu o yüzden paranı kurtarmaya bak.
paranı geri aldıktan sonra şikayeti geriçekmen bence çok yanlış bir karar olur . çünkü ortada bir suç var , ve bu suçun cezasının ne olduğunu mahkeme karar verir. sen mağduriyetini giderirsin aldığın parayla , ama bu elemanın işlediği suçu silmez. kesinlikle cezasını çekmeli.
bi de pişkin pişkin karılarla yedim demiş. kusura bakmasın da , vicdan da bir yere kadar.
sen davacı olsanda olmasanda babasıda olsa elemanın kendısıde olsa serbest kalıcak hapis cezası alması imkansız gibi bişey (daha önceden ertelenmiş cezası yoksa)
+şu an 2 yıl altında cezalara hapis cezası zaten yok bunu 3 yıla çıkarmayı planlıyorlar...
sen paranı kurtar önce sonra kamu davasına da dönebilir yani mahkeme ona + para cezası verebilir ama 2 sene sürer o mahkeme ceksin cezasını yatsın hapiste dersen onun için çok ümitlenme içeri adam o kadar kolay atmıyorlar 2 kere adam yaralamıs hala sokakta gezen tipler tanıyorum bu sebepten kimseyı içeri atmazlar... sen paranı kurtar sonra düşün taşın dava konusu sana bişey kazandırmayabilir paranı hakimde sana geri ödeme kararı verebilir ama mahkeme sonunda 2 seneyi bulur.
paranı geri al
şikayetini geri çekme
sen o parayı karıyla kızla yerken o da hapiste çay demlesin ;)))
durum anlatıldığı annesiyse gerçekten yani, al paranı et 2 çift laf . dahada yemez zaten birdaha öle bişey yapmaya. böyle şeylerin yanına kar kalmaması gerekiyor ama, incinsende incitme boşver
abi boşuna dememişler acıma yetime.......... die sonuna kadar devam. ben olsam öyle yapardım bakmam kimsenin gözünün yaşına
para iste yatırsınlar hesabına 1500se 1500.. şikayetini de geri alma.. ben olsam böyle yapardım
kral bence paranı fazlasıyla sende üzüldün hemen acıma belki annesi degil baktı sıkıştı birine aratıyor seni anneside olsa acıma paranı al yoluna bak sen...
Abi büyük sende kalsın diyeceğim fakat, adamın söyledikleri senin çektiklerin gördüğüm üzere alttan alınabilecek kadar kolay şeyler değil. Ben de paranı almanı, şikayetini geri çekmemeni söyleyebilirm. Herkes hak ettiğini yaşamalı ;)
allah herşeyin hayırlısını versin belki annede babada çok iyi insanlar ama cocukları şerefsiz cıkmıs ...
bizim eve hırsız girmişti 94 senesiydi sanrım hırsız 1 hafta sonra aynı mahallede iş üstündeyken yakalanıyor başka yere girdinmi diye konstruylar bizim evi tarif etmiş getirdiler falan neyse altınlar v.s. alındı eksik olsada... bir evin bir cocuguymus çok gelip gitti ailesi taksi plakaları vardı eğer davanızı geri alırsanz size söz veriyoruz cocugu alıp gidicez buralardan diye 1 - 1.5 sene sonra babamlar davayı geri aldılar cocuğuda ailesi ceza evinden alıp memleketine gitmişler plakayıda satarak....
sana önerim onları izmire getir... tek gitme sana verilen manevi acının hafifletileceği parayı al kendilerinden... o kitabıda kafasına patlat o şerefsizin... davadanda eğer anne babayı gözün tutuyorsa vazgeç...
işin içinde anne ve hasta bir baba olmasa turgayın sölediği gibi sırf o cümle için avukat tutar masraf eder en ağır cezayı almasını sağlardım şerefsizin....
sonucu bekliyorum mustafa bizle paylaşırsın.
peki senden baska kimbilir kac kişinin canını yaktı senle basladıysa devamı gelmiştir hazır para tatlı gelmiş cocuga bence şikayetini geri cekme o anne baba 1.500 lira tlf kullannan ogluna bu tlf nerden aldın nerden kazandın die bukadar para sormuyosa brak onlarda ceksin cezasını
Parayı ne şekilde alıcaksın ki aldığın zaman onunda elinde bi evrak olmuş olucak bu sefer onunda sana mahkeme açma hakkı doğabilir onuda düşünmek lazım bence sen hiç muhattap olma git bi avukata de böle böle yüzdelikle avukatla anlaş hukuğa uygun bi şekilde gerekeni yapsın ;)
Bence şikayetinizi geri çekmeyin.