User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
103 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: sizce ne yapmalıyım ?

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ders şart. Ne kadar ağlarsa ağlasın o da evladına sahip çıkmasını bilsin eşşeklikler yapmaması gerektiğini öğretsin. Biz ana baba korkusuyla ne direklerden döndük. Bizim suçumuz neydi. Sen veya ailen o telefonun parasını kazanırken az sıkıntı çekmemişlerdir. Bir de öyle düşün

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ders şart. Ne kadar ağlarsa ağlasın o da evladına sahip çıkmasını bilsin eşşeklikler yapmaması gerektiğini öğretsin. Biz ana baba korkusuyla ne direklerden döndük. Bizim suçumuz neydi. Sen veya ailen o telefonun parasını kazanırken az sıkıntı çekmemişlerdir. Bir de öyle düşün
    Aynen katılıyorum..
    Tango-1 never dies.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakın geri çekme ! huylu huyundan vazgeçmez . Sen davanı alırsın bu herif gene devam eder , ona dersini verki başkalarının canı yanmasın
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın denenmısı deneme derım yıne zararı sen gorursun
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendılerı hıc aramadı bende pazartesıye kdr aramam olurda rahata baglarlarsa dırek avukatla konusturcm zaten

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendılerı hıc aramadı bende pazartesıye kdr aramam olurda rahata baglarlarsa dırek avukatla konusturcm zaten
    Belkide olayin daha farkinda değillerdir hala siz aramayin zaten acı cekecek olan onlar zamaninda seni maddi manevi zarara soktular ki 2 yıl once iphone alabilen bi ailenin cocugu ise maddi geliri kötü değildir parani kurtar avukat parasi vs onlarida yükle cezalarinida ceksinler bugun sen bunu yapmazsan cocuk derki neyse ki ucuz atlatdik der arkadaşlariyla muhabbet arasinda anarlar ve güler gecerler dersini alsinlar.

Madem gençlik dönemi biz neden yapmiyorum böyle şeyler elimde 2 telefon var satsam 1000 lira karim olur bu işter duygusal düşünmeyin sakin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kadın telefonda ağıtlar yaktı ağladı sızladı bende üzüldüm acıkcası ama dedıgın gıbı hemende guvenmek olmaz acıyorum ama o an ki yedıgım kazık aklıma gelınce cekmıycem dıorum sıkayetı cunku serefsız bana ıphone kutusu dıe buyuk telefon kutusu koymus ıcınede kıtap koymus agırlık yapsın dıe ben msn de denk gelmıstım bana kardeş sayende o telın parasıyla cok karı göturdum demıstı bende emın ol o tel % 100 helal parala alındı senden cıkıcak demıstım
    Bence çocuğun bu lafının üzerine 2000 TL para talep et. Parayı hesabında görürsen al şikayetini geri. Eleman hıyarlık etmiş annesinden babasından çıkmasın yazık. Bırak Allah'ından bulsun şerefsiz.

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende zaten sıkayetı gerı cekmem ıcın 1 günümü ayırcam savcılıga gıtcem sıraya gırcem zaten cok kalabalık bir dünya iş aslında avukata vekalet verıp onun yapması cok daha ii olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolay gelsin ne diyeyim? Zor bir durum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence şikayetten vazgecme gececeksende bütün masraflarını alıpda vazgec o kaybettigin parayla kafa kafaya getirme bence

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana kalırsa zararını talep et onlardan. daha sonra da çağır ayağına ailecek özür dilesinler. ondan sonra affet gitsin. gencecik çocuğun sicili bozulmasın. bence gereken dersi yeterince almıştır o. eğer sorumlu ana baba ise burnundan getirmiştir zaten onun.

Extreme01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi böyle adamlara güven olmaz bugün sana yaptığını yarın başkasına yapmayacağını kimse garanti edemez. Bunu yapan adam bugün olmadı yarın gene para gerektiğinde elbet yapacak bunu ancak karar sana ait
    German Style

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çeksin cezasını ya böyle şerefsizlere meydan vermeyin elinden geleni yap ite
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasım izmire cagır arkadaslarında dedigi gibi karakol civarına bana paramı getırın de annesıde babasıda gelsın sende sakın tek gıtme paranı al babasınada annesıne laf soylermısın bilmem ama cocuga saglam bi laf soyle cokta inandırıcı gelirse eger şikayetini geri cek ama inandırıcı gelmez ise cekme bırak benım canım cok yandı cekmıyecem davamı gerı paramıda aldım ne olursa olsun de bırak git bırazda onlar kostursunlar....cokta arıza cıkarırsalar cagır polisi direk sikayetci ol olsun bitsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birader öyle çağırma falan boş işler en dogrusu sudur

avukatına söyle benim alcagım bu kadar para de masrafları falan karışma avukat bilir kendin kesinkez muatap olma başıma geldi bilirim

ve karar verirken sunu düşün eğer yakalanmasa başkalarınada yapsa veya hala senle dalga geçse ne olurdu
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence siz telefonla da olsa artık muhattap olmayın,tüm herşeyle avukatınız ilgilensin,bir ortayol buluncaksa avukatınızla bulsunlar,bazı insanlar karşı tarafın iyi niyetini kullanmayı çok iyi biliyorlar herkesi kendimiz gibi düşünmemeliyiz...para talep edilcekse de dava devam etcekse de avukatınızın ilgilenmesi daha uygundur bence.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parayı al aldığına dair belge alma davanıda çekme geri parayıda ihtiyacı olan birine wer 3 5 ay sonra kitap değil ansiklopedi yolla en meydan larusundan
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anasini babasini cocukla beraber cagir izmir, otobuse binin gelin yuzyuze goruselim, sikayetimi geri alip almamaya ona gore karar vericem de, bak anasi babasi duzgun cocuk it vazgec ama baktin aileside bir garip geri alma sikayetini, fakat ne yazili nede telefonda bu tip mevzulari gorusme, sadece gelin ozur dileyin otesini goruselim de.
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum.

Ne olursa olsun bence havale-eft vs yöntemlerle paranı alma , alacaksan da avukat aracılığı ile al. Avukatla konuşup masrafları vs eklesin üstüne çıkan meblayı talep edin gecikme faiziyle beraber.

izmir'e çağıracaksanızda kesinlikle tek gitmeyin, hatta mümkünse avukat ve 1-2 arkadaşınızla beraber gidin. Geldiklerinde kimlik kontrolü yapmayı ihmal etmeyin, ailenin tavrına göre duruma yön biçersiniz, tamam-devam şeklinde. Ama ben olsam vazgeçmezdim davadan. Sonuçta olay sırasında yaşı 18 altı ve babasına kalıcaksa suç, yine ailenin suçu var olayda, sahip olsaymışlar .içlerine .

Geçmiş olsun..

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi geçmiş olsun çok şerefsizlikyapmış adi herif böyleleri oldukça insanların birbirine güveni kalmıyor sonuna kadar git bence .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)