***** full artık heryerde ve hesaplı acaba alsak bi sıkıntı yaşarmıyız?
ben 3 kere aldım ama gazlamadığım için bilmiyorum
yüksek sıkıştırmalılar ve basınçlılar cevap verebilirmi sıkıntı yaşarmıyız bu full den ?
***** full artık heryerde ve hesaplı acaba alsak bi sıkıntı yaşarmıyız?
ben 3 kere aldım ama gazlamadığım için bilmiyorum
yüksek sıkıştırmalılar ve basınçlılar cevap verebilirmi sıkıntı yaşarmıyız bu full den ?
piyasada diğer benzinlere oranla daha cabuk yandıgı soyleniyor. Ben test etmedim ama bi kere fullden aldıgım benzin bitti ve yolda kaldım...![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
dün k20eg ye fullden 50 tl benzin alıp arabayla ufak denemeler yaptık kınalıya doğru.herhangi bir sıkıntı yaşamadık...
Yanlıs hatırlamıyorsam xor(koray abi) aracı avans vurmustu baya.
Bursayada acılmış koruparkın orda trafik iptaldi acıldıgında sasırdım kaldım.
Mazotu düşünmeden alıyorum fullden diğerlerinden hiç farkını görmedim.Standart benzinli bi arabayada alırım benzin alınabilir ama modifiyeli arabaya almam şahsen.
Denemedim fakat litre başı 20 kuruş için riske atmanın gerekli olmadığı görüşündeyim. En nihayetinde arada uçurum yok, riske atmak gibi geliyor, çıkarabileceği masrafları düşündüğümüzde.
Instagram: mutusgarage
okmeydanı full de ilk zmnlar bna avans vurdurdu şimdi fena değil ama ilginçtir full den aldığımda menzilim kısalıyo
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Fullden bende 3-4 kere depo doldurdum
Fakat rengi diğer firmalara göre farklı
Kıllandırıyor kokusuda
Fullden aldgım benzinle 255 vurdum sıkıntı olmadı
Menzil hesabı hiç yapmadım
ben ucuz etten yahni olmaz görüşündeyim.almadım almamda 20 kurus için biton masraf acabileceğini düşünrsek.zaten bu devirde kimse kimseyi iyi bişeyi ucuza vermez.
ben evo ya alıorum benzın. mazot ta alıorum mazıtu cok ıyı dıebılırım benzın ıcın bısı dıemem. benzın benzındır hepsı alıagadan cıkıo katkı maddelerı farklı sadece. cok fark olucagını sanmam
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Menzili az gitti hep..
bende mazotu ordan alıyorum menzil konusunda bi sıkıntı yasamadım.Ama benzin hiç almadım.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Benim menzil testim şu şekilde oldu, normalde 450km giderken bir depoyla, full'den doldurduğumda 390 falan gitti maksimum. O yüzden 4.20 verip Opet'ten alıyorum benzini hala.
full ün olduğu yerde diğer markalarda indirim yapıyolar %7-8 kadar
biraz daha hızlı yandığı doğrudur beykente açıldığından beri sürekli ordan alıyorum daha çabuk bitiyor veya ucuza alıyoruz diye daha fazla geziyoruz ondan bize öyle geliyorda olabilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)