EF186 & Mehzent & Dragger & Alpine Enes
Şahin & Göki
Dragger & OZ`
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Özledik valla ya ne güzel egleniyorduk
Soldan;
Vtecercan - Steamsezai - Samsakerem - Yekta - shadow - dragger - sefa - eriadorkaan
ahaha ulan ne gündü auhuahua Anılla( c30 bahçeşehir anıl ahah) otururken kız soruyo fal bakan varmı biliomusn?
biz: var var olmazmı Yavuz var (nerden aklıma gelsie auhauhau) beşiktaşta fena bakar ama 7 ceddini görür (gazların bini bin para)
sora arasana gidelim yada gelebiliosa gelsin parası neyse veririm (bu sırada auhua iice gaz biz gidemeyiz arayın o gelsin ne sallıcamız sasılır auhuahua fiyatı yksek denir buda yenmez olsun vericem der auhuau) ve yavuz aranır ahaha sonrası ***** ünlü mesaj king dragge r- Fal king Yavuz olur ahahaaha
1881 - 193∞
Ahahahaha Allahtan mesajla kızın bilgileri, sevgili bilgileri falan geldi de güzel salladık
Kızın sevgilisi adada yasıyomus, direk ada desem yemicek, denizaşırı biyer demistim aranızda deniz var demistim hahaahah![]()
ben, Emre-G, EKEray
burada da epey uyemiz var
ayaktakiler: mutlu rafi, ??, ibooo, Dragger, alp2, Emre(corsa OPC), ??, Mustafa(beyaz integra), sword, Emre-G, mehzent, Jam da Joker
ortada kalan comelmi$ gibi duran Bugra Akpinar,
oturanlar: Passatturbo, MuratB, Boost Up, ben, EKEray, grkm, ef186, ??
EREL Her Türlü Yanıcı Maddeden Uzak Dur Kanka Turbolu Araçların Egsozu Dahil.![]()
Bu Nası Vtec Tutta İtec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)