coğu arkadaşimda oldu bende olmadi diye seviniyordum ama bugun sabah baktim benimde başima geldi cok uyuz bişey sinir etti araştirdim kariştirdim ama eskiye cevirmeyi bulamadim
bilgisi olan varmi ?
coğu arkadaşimda oldu bende olmadi diye seviniyordum ama bugun sabah baktim benimde başima geldi cok uyuz bişey sinir etti araştirdim kariştirdim ama eskiye cevirmeyi bulamadim
bilgisi olan varmi ?
Facebook'ta saçmaladı iyice reklamlar gereksiz ve insanı sinir eden özellikler. Boş vakitlerimde zaman geçiricek başka birşey bulsam anında kapatıcam facebookumu
bendede mesajlarda bi saçmalık oluştu ,,, misal birine mesaj atıyorum ,, onunla bundna önce yaptığım bikaç aylık tüm mesajlaşma o sayfada... Sizlerdede varmı böyle bi sıkıntı?
uzun bı suredır bende oyle sızde yenımı başladı. Sılmenız gerekıyo başka yolu yok dıye bılıyorum
ben bi 20 25 gündür evde nete giremiyordum , telefondan giriyordum.Geçen gün eve telefon hattı açtıorıp girince farkettim.Neyi silmem gereliyor?
Eskiler silinse dahi geri geliyo.Bisekilde gözüküyor falan aptal saptal bisey..Napcaklarını sasırdılar iyice..
Nerde Türkçe dil secenegi olursa orası çöp oluyor ben bunu anladım..Yakında twitter'da aynı sekilde olcak görürsünüz![]()
said türkiyeye gel amerikada yok sanrım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ya abi ne biliyim anlamadım gitti bana lazım o özellik
burda başka elemanlardada var aynı özellik onlar türkçe kullanıyo Türkçe kullanmayla bi alakası olabilirim ?
illaki vardır ama ben face i kapattıgım ıcın pek bılmıyorum ama gecen kardesımınkıne face degezınıyodum onunki nede olmus ugrastım bende ama bi türlü bulamadım
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Facebook arkadaş listenizi rehberle senkronize ettiyseniz yazılan tüm sorunları yaşarsınız arkadaşlar...Reklamlar için sbsettingsten adSheet ayarlarını kapatırsanız reklam gözükmez. İphone'da aslında hiçbir mesajınız silinmez. İfile ile User/var/mobile/library/sms/ klasöründe sildiğiniz tüm msj.ları bulabilirsiniz...
Facebook-Nachrichten | Facebook
bu uygulamayı kullananlarda oluyor kayıt olayı muhtemelen
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)