sanırım taksıme gırıcekler ıstıklale arabaları cekıcekler guzel olucak bnce bn gıtmek ıstıyorum en azından supersporları bır aradagormek guzel olucaktır.
Printable View
sanırım taksıme gırıcekler ıstıklale arabaları cekıcekler guzel olucak bnce bn gıtmek ıstıyorum en azından supersporları bır aradagormek guzel olucaktır.
2011 kesnlkle orda olmak lazım :)
gecen sefer araçlar uçaklardan inmemişti. Caddeye ekranlar falan konulmuştu boyner'in orda standları vardı.Bütün gün beklemiştik kimseyi görememiştik.Yurdum insanı bir kaç arabaya gumball 3000 stickerları yapıştırmıştı bi onları görmüştük =))) Bu sene inşallah araçları da görürüz. Enzo yok mu ya =))
otobanda roll isteriz cam car yokmu hulk cam car olsun :P
bu sefer ciddi niyetlilermiş bastırmışlar paraları the marmarada konaklıcaklarmış istanbulda tur atacaklarmış vs vs
1 haziran Çarşambaya denk gelmeseydi (mesai) bunları Kumburgaz Düzlüğünde karşılamak çok keyifli olurdu :D
bundan bi kaç sene evvel geldiklerinde araçların girişine izin verilmemişti... ancak ben gumball ekibinde görevliydim ve şoförlerle özel partiye katılma imkanım olmuştu muhteşemdi.. tabi arabaları göremedik orası ayrı.. baya bi yorulmuştuk çırağan'da ve caddede organizasyon işlerini ayarlarken..
hatta bir arkadaşın s2000'le gezerken yarışçılardan biriyle karşılaştık aracın üstündeki gumball 3000 sticker'larını gördü ve bize "araçları değiştirelim mi?" diye sordu. siz ne kullanıyosunuz diye sorduğumuzda LP640 demişti :D
bu sene taksimde izlemek baya keyifli olacak tabi bir aksilik olmaz ve ülkeye girebilirlerse
arkama bile bakmam :D aynen ankara otobanına :D
twitterdan takip ediyorumda fotoları felan oyhş çekmelik :D
Vayy vayyy vayyyy çantaya bak :)
Böyle aktiviteler olması göz zevkimiz için süper olur ,bunları görüpde fuarda stand açan arkadaşlarlara ibret olur :) ( BELKİ )
benim en çok bu dikkatimi çekti :D
http://s3.amazonaws.com/twitpic/phot...UGyIRBBEPOE%3D
saat kac gıbı burda olucaklar acaba bır bılgı warmı?
bunlar bızle roll yaparlarmı acaba
yrn taksımdeyım gelen varmı sıteden?