|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Opel Corsa 1.7 DTI
|
Klasik sorulardan farklı olarak şunu merak ediyorum. Halam senelerdir almanyada çalışmakta ve emekli oldu. Kesin dönüş yapıcak sanırsam. Şimdi gelirken almanyadan yanında araç getirme hakkı gibi birşey varmı ? bu konu hakkında kesin bilgi lazım bana. Ona göre o hakkını ben kullabilirim. Yani klasik ordan ucuza alıp burda 34 plakayı koyup istediğimiz gibi kullanabilicezmi ? vergisi çartu çurtu varmıdır.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: GTR 200 - SUPRA
|
0-3 yas olmak kaydıyla ve Turkiyeye giriş yapmadan minimum 6 ay ruhsat sahibi olması kaydıyla getirbilir vergisini vererek...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa 1.7 DTI
|
vergisini ödersek bi kârımız oluyormu ? hemen hemen aynı fiyatlara geliyorsa hiç değmez uğraşmaya ?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Hem Alman vatandaşı hem Türk vatandaşı ise vergisiz getiremezsin.
Ama kesin dönüş yapacak işçi olarak çalışmış ve dönerken Alman vatandaşlığını bırakıp sadece Türk vatandaşı olarak kalacaksa o zaman vergisi tek sefere mahsus araba getirebilir. __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
eyer türk vatandasiysa kesin dönüsde 1 araba hakki var (vergisiz)
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ....
|
calibranın üretimi 96 da son bulduğuna göre.
4 sene öncede 2007 yılında oldugumuza aldıgınız arac min 10 yaşındaydı buna göre 0-3 yaş ihlalini aştığınız için nasıl bir yasal boşluktan yararlandınız bilemiyorum fakat arkadaşa teklif edilenler dışında oldukça masraflı olmuştur... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|