|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: NoN
|
arkadaşlar evi başka bi şehire taşıyacağızda avrupa yakasında b.düzü taraflarında sağlam kırıp dökmeden işini kaliteli yapan bildiğiniz firma varsa yardımlarınızı bekliyorum mesafe 200km ortalama fiyatları nedir bu konudada bi bilgi sahibi değilim şimdiden teşekkürler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Astra H 1.3 - Era 1.5
|
nereden nereye taşınacaksınız?
ev kaç m2, çok eşya var mı? fiyat alabilirim. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kolay gelsin taşınmak gerçekten zor iş. İstanbul Ataşehirdeki evimi İzmir Alsancaktaki evime taşıdım. Daha evleneli ve eşyalarımı alalı 1.5 sene olmuştu ince eledim sık dokudum ve Soyer Nakliyatı çok tavsiye ettiler. Hakikaten bende tavsiye ediyorum. Eşyalarımı tek tek geldiler kağıtlara sardılar, kolilediler sen sadece yatak odandaki özel eşyalarını alıp çıkıyorsun. Diğer taşınacağın evi kurulmuş hazır buluyorsun , elini bir şeye sürmüyorsun. Tabii fiyatı da hizmet ile doğru orantılı. İstanbul da ki ekip çok profesyoneldi ama İzmir de ki ekip için aynı şeyi söyleyemeyeceğim , buna rağmen tek bir aynamın kenarı çatlaktı onuda hiç lafını bile etmeden tamir edip geri teslim ettiler hemde 2 gün içinde. Eğer arzu edersen p.m. at bende iletişim bilgileri var.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
ULUSOY evden eve ile görüşmeni tercih ederim,çok kaliteli ayrıca prof
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: megane coupe k4m
|
sigorta yapıyorlar mı ona dikkat edin..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ulusoy un iyi oldugunu söylüyolar..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
tuzcuoglu nak. 10 numara
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
tuzcuoğlu iyi diyorlar.ama en güvenli olanın ulusoy olduğunu düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
Hayırlı taşınmalar, herkese merhaba ilk defa taşınacak kişiler için taşımayı ucuza getirmek yada piyasanın fiyat durumunu öğrenmek için alt tarafta link verdiğimiz web sitesini kullanabilirsiniz. Web sitesinde Evden eve Nakliyat Talepleri bölümü var oraya taşınma tarihi, evin kaç oda ve salon olduğu, asansör olup olmadığı gibi bilgiler verirsenin kapınıza gelen firmadan farklı bir fiyat duymanıza gerek kalmayacaktır.
Ayrıca evden eve nakliyat fiyatları hesaplama uygulamasından faydalanabilirsiniz. Web Site: Evden Eve Nakliyat Son Düzenleyen Evrenoz; 21-09-2011 12:24. |
|
|
|
#14 | |
|
TechTurkey
|
Biraz edep, biraz adap... Son Düzenleyen Evrenoz; 21-09-2011 12:29. |
|
|
|
|