|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
arkadaşlar hala beklemedeyim piyasaya çift çekirdekli telefonlar cıkacak galaxy s2 vs gibi htc nin şarj problemi olduğunu duydum xperia da pek stabil değil diyorlar i phone 4 düşünüyorum ama son çıkan telefonlar da biraz i phone'yi eziyor gibi galaxy S2 vs sizce bu sıralar telefon almak için bekleyim mi biraz daha yada sizin önereceğiniz bir tel var mı ? android olsun şarjı uzun gitsin flash destekli olsun foto çekimi güzel olsun müzik çaları da en az 5800 kadar iyi olsun abuk subuk sorunlar çıkarmasın 1200 1400 arası ne dersiniz ?
Son Düzenleyen TURBONUR; 17-06-2011 14:00. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Al bi iphond kafan rahat olsun
![]() Benim gibi evli ise makinenin adi 1aydan iphone degil kuma olur
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
abi bütceni söylermisin ben ıphone tavsiye eederim ne olursa olsun
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
kardesim i9000 galaxy S cok ta memnun ama ben sana blackberyy9780 tavsiye ederim..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fiesta Zetec Mk5[sold]
|
iphone 4 favorim. bb de güzel fakat iphone için uygulamalar daha fazla.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
blackberry torch
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
internet yahut mesajlasma daha sıklıkla kullanılıyorsa blackberry, konuşma telefonla oyun oynama vs içinse iphone.
bu 2 telefon deger kaybetmıyor, o yonden guzel. nokia samsung vs alındıktan 1dk sonra değeri pata küte düşüyor |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok
|
Bende kampanyadan bb düşürmeye bakıyorum turkcell bayiden aldığım istihbarata göre haziran ortasında yaz kampayaso adı altında bb ler aylık 70 küsür lira olcakmış.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
limitim 900 civarı bu arada
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: EJ9 + öğrenci akbil
|
kullanır 1 sen sonra satarım diye düşünüyorsanız iphone en güzeli olur ama canı çıkana kadar kullanırım derseniz HTC Desire HD tavsiye ederim iphonedan daha uygun fiyatlı ve herşeyi daha iyi yapıyor
(iphonenun tek üstün olduğu nokta ekranı inanılmaz parlak görüntü sunuyor gerçekten en başarılı ekran appleda) |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Civic
|
Afyon'dan şaşma.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: volvo s40, coming soon
|
samsung wave karaborsada 0'ı 1100 tl uygun temiz bulursan al.kız ark telefon aldık 1 ay boyunca arastırdım butun tel satan magazalar wave diorlar.iphone da uygulama olmasa cope at.ozellik acısından 0 ne anlıosunuz su telden bilmem
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: fuelsharklı korsa D
|
bence bis abonelikli bir blackberry
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
torch nası kullanan varmı ?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
orta sınıf bişeler aranıyorsa android işlemcili galaxy ace'de düşünülebilir
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
blackberry candır
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: AL 4106...TL535 gti ford mondeo Chia.
|
Merhaba kardesım 900 TL'ye alabılıcegın cok cesıt var ama ılk once sunu soylıyeyım nokıayı bır kenara bırak ben telefoncuyum satıcılık yapmayalım sana galaxy s alınıcak en ıyı telefon 1300 tl cıvarlarında suan ama bulmak sorun dıstrıbıtorde de yok cıhaz onun alternatıfı ı9003 galaxy sl cep telefonu ıkısıde aynı sadece ekran ve dahılı hafıza farkı var bununda fıyatı 1000 TL ıkısıde androıd ısletım sıstemlı 1ghz ıslemcı var cızılmez cam onclıklerın bunlar olsun blackberry dersen avukat magaza muduru veya kurumsal bır fırmada calısmıyorsan tavsıye etmem tamamen ıs hayatına donuk bır telefon guzel ama her ıhtıyacını karsılamaz veya samsung galaxy ace da guzel cıhaz ve son olarak htc markasını onerırım eger ıstersen yardımcı olabılırım pm atarsan ben sana donerım ıphone alırsan sadece seklın olur 500 tl markaya vermıs olursun fazladan
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |