güncel arkadaşlar
Printable View
güncel arkadaşlar
N8 düşünmezmisin ?Ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Su aralar telefon almak pek mantikli degil 2012 de google nexus 3 geliyor 4cekirdek nvida tegra sonra galaxy s3 geliyor birde yeni iphone modelide yolda galaxy s2 daha 10gun once 1.700tl idi simdiden 1.200lere kadar dustu dahada dusucektir bu iPhone harici tum telefonlar icin gecerlidir
telefon alacaksanız öncelikle işletim sistemine ve işlemci türüne bakın.Bedava olduğu için artık android 2,3 uygulamalı flash 10,1 destekli(internette sorunsuz takılmadan açan flash sitelerde)işlemci hızı çift çekirdek 1200 mhz lerde olan ve hız aşırtabilen (profesyonellere önerilir)720 p hd video kaydı yapabilen bir cihaz olsun .ben size sadece tek bir marka söylüyorum
Huawei Ideos X5 bu marka uzun yıllardır çeşitli markalara board parça temini yapıyordu ve artık pazara kendi ürünleriyle ve adıyla giriyor hepsi var ve bu cihazda android 2,2 ,1 vers var fakat flash desteklıyor update alınca 2,3 gelecekmıs.FİYATI 550 ytl lerde rakıplerı 1000+ uzerınde daha ne olsun diyorum.
videosu buyrun: Huawei IDEOS X5 "Fiyat / Performans Kralı" video inceleme
Ozaman en iyi secenek İOS bence Android bir süreden sonra şişiyor galaxy s2 yi bile baygın hale getirebiliyor yeni sürümlerde umarım düzeltmişlerdir
nokiadan vazgeçmeyin. ;)
T3 dergisinin son sayisinda karsilastirma vardi, alinacak en basarili telefon nedir diye karsilastirmislar butun cihazlari. son kararlari yine acik ara iphone4.
1.5 senedir iphone kullanan biri olarak yorumumda; iphone dan gerisi yalan..
banada e7 güzel geldi 4inc ekran ve klavyesi ile.
Usta Sony experia x10i tavsiye ederim kötülemişler herhalde sana telefonu ama kesinlikle öyle bi telefon deyil herkez iphone demiş iphonenin sarjı maksımum 2 gun dırek bıter bılgın olsun sony erıcsoon 6 gün gıdıyo cok kullanırım dıyosan 4 gün garanti gider sıkıntısız zevk senın ! saygılar