|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: :)
|
Bu konu hakkında bir başlık aradım ama bulamadım...
Okuyup hayran kaldığınız kitaplar yazarlar neler arkadaşlar? Ben kendi adıma hastalık derecesinde kitap okuyorum ama %99'u Polisiye Gerilim ya da şeytanlı 3 harfli kitaplar... Maxime Chattam Jean-Christophe Grange Dan Brown Ted Dekker Jo Nesbo Mario PUZO yukarıdaki yazarların ne kadar kitabı warsa hepsini okudum hatim ettim doyamadım.... Bu tarzda ( Polisiye-Gerilim - Şeytanlı 3 harfli ) olan we yukarıda yazarlar hariç bildiğiniz her hangi bir kitap ya da bu tarzda kitaplar yazan yazarların isimlerini paylaşırsanız çok sewinirim, zira Boşluktayım, kitap okumadan uyuyamayanlardanım maalesef... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Teşkilat-Selman Kayabaşı
Kafkas Ruleti-Selman Kayabaşı edit: sonradan farkettim şeytanlı meytanlı demişsiniz , onlarla ilgisi yok ama ben çok beğendim bu yazdığım kitapları tavsiye ederim__________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: :)
|
Teşekkürler, ben baya bir geriye kadar bakmıştım ama ilgili konuya son mesaj 9 ay önce gelmiş, o kadar gidemedim, diğerini hortlatıp oradan dewam edelim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |