bu karıyı kazıklara oturtcaksın,aq kevaşesi
Printable View
bu karıyı kazıklara oturtcaksın,aq kevaşesi
Allah belanı versin.
ulan hiç umrunda bile değil Allah belasını versin.insan bu kadar vicdansız olur mu.......................:ofk::ofk::ofk::ofk::ofk: :ofk::ofk::ofk:
bi hayvanın yaptığını sen yapamıyosun!!!
Senin ***** s.... ****** çocuğu... bu ne yaa akşam akşam sinirlerim bozuldu. günün birinde ölümün böyle hızlı da değil ağır ağır olur inş. Allah bin belanı versin...
küfür ettim ama ceza alacaksamda alim yaa sinirlerim bozuldu akşam akşam...
gotune bıjon anahtarını sokmak ısterdım o a.g cocuguna
koymayın böyle şeyler ya :S
İnş. YANA YANA can verirsin , insan görünümlü yaratık . A.K um ******su ...
Böyle bir vahşet olabilirmi ya küçücük sesi çıkmaya hyvanı bide ezerek öldürüyo ya o. çocugu allah sana daha beter ölüm nasip etsin
bnde yorum olarak sımdıye kadar yazılan tum mesajlara ek olarak o tavsanın tasagı bogazında kalsın dıyorum.
Ya rıdvan küfür edilir onu geçtimde o nasl bi küfür
allah ıslah etmesin ya. yani deymez.
ben inanıyorum. kendısını savunamayan bı canlıya bunu yaptıgı ıcın cok daha fazlasını cekıcektır. insallah...
dicek bşey bulamadım şaşırmış dış görünüşü insanms o masumiyetn içinde neler varmış.Yüce ALLAH'a havale etmek beddua veya küfür etmekten daha iyidir.
inşallah bu fahişenin ölüm videosunu burda izleriz
İnsan demeyin.
Yaptığının cezasını Allah zaten vericek.
Bi yaratık için küfür edip günaha girmeye deyer mi arkadaşlar.
Beddua edin bu yaratığa, küfür edip boşa kürek sallamamış oluruz.
insan olamaz bunu yapan yaa :S misli mislisini kendisi çeker inş
ruhsuz cani işte.
kafası ezilerek ölse keşke o insancık
buraya yazmak istemiyorum ama kelime dağarcığımda ki tüm küfürler bu orspya gitsn......
allah belanı versin..
bir tanede degilki bildigin vahset yapmis çekik gözlü.bunu hayvan hayvan bile yapmaz.haplanmistir kesin yoksa olmaz bu sekilde
Vay amınıyum yaa la bi tavşan aldık hastalandı öldu bi hafta gulemedık yuh ya küfürler az kalır bu ınsanlıksa ınsan degilim ben ...bunun gibi insanların ölümü normal olmaz allahım gorsun...
onun nasıl öleceğini tahmin bile edemiyorum.. ilahi adalet.. allah görüyo.. tavşan bekliyodur onu diğer tarafta.. allah ıslah etsin..
bunun hakkından kendi gibi biri gelir inş
Az önce izledim 5 dakika sövdüm ..
(Yerdeki mahluklara acımayana, gökteki melekler acımaz.) [Taberani]
(Bir kadın, bir kediyi hapsedip, yiyecek içecek vermedi. Bir şey bulup yemesi için de serbest bırakmadı. Kedi öldü, kadın da bu yüzden Cehenneme müstahak oldu.) [Buhari]
Allah hesabını sorar...kimsenin yaptığıda yanına kalmaz..
Videoyu izliyemedim sonuna kadar yapıcağı şey belli böyle şeyler yapanların Allah belasını versin hayatımda hayvan öldürmedim,ama bir ara psikolojik sorun yaşadım YEMİN EDERİM şimdi dank etti komşumuzun tavşanına yanlışlıkla ayağımla basmıştım diyicek biirşey bulamıyorum ama Allah görüyor ne diyim vicdanı varsa insanın sızlar hayvandır diyceksiniz ama onlarında ruhları var onlarda yaşıyorlar bunu yapan her kim ise hesabını vericek.Müslüman olsa Allah ıslah etsin diyicem ama Allah belasını versin diyorum !!!!!!!!!!
ne biçim insan bunlar dünyada boşuna oksijen soluyor resmen ulan yerdeki karıncayı ezmemek için bile şekilden şekile giriorum bazen bu nası bi psikolojidir anlamadım
soyunu sopunu sikiyim senin ya cenabet gezen piçler neyiniz doğruda el kadar canlıya işkence yapıosunuz hayatını siktigmin ******su
yemin ederim dayanamadım bu nasıl insanlıktır lan allahsız !
Ölümü daha beter olur inş.
ben senin gibi insanın anasını avradını bacısını baldızını soyunu sopunu
sülalesini silsilesini gelmişini geçmişini eşiktekini beşiktekini kapının önünden geçmişini testinden su içmişini kömecini dedesinin yedi ceddini doğurtan
ebesini ağlayan bebesini soluduğu havayı sıçtığı boku kafasının tasını beyninin bardağını ırkını dilini dinini cinsiyetini milliyetini hürriyetini
zürriyetini sabahını akşamını öğleden sonrasını sabah seher vaktini akşam eşref saatini kafasındaki saçı arkasındaki kıçı elinin ayarını bahçenin hıyarını kıçındaki
kıllarını boş boş geçen yıllarını şaşı bakan gözlerini kütürdeyen dizlerini memleketinin yaylasını safiyesini aylasını gözlerinin ferini alnının terini babasının kelini anasının
saç telini bahar esen yelini düğünündeki gelini beyninin vakkumunu bahçenin zakkumunu tuttuğun kalemini ciğerinin veremini böbreğindeki taşı boynunun üstündeki başı orağını çekicini 7
ceddinin ölüsünü dirisini her gün birisini edirneden karsa dünyadan marsa ne kadar tanıdığın varsa en değişik kamasutra pozisyonlarında skim anası geneleve gitse genelevdekiler namuslu kalır oç
tamam sakinim
Amin bende öyle yetiştim ailem öyle yetiştirdi anladığım kadarıyla mantık işte saf olsun temiz olsun kötülüklere bulaşmasın vs neyin ne olduğu belli ülkemizde bende şu an ailemle sorun yaşıyorum babadan gelen irsi olarak bi sinir var kendiside çok sinirli ve dengesiz olduğuna inanıyorum en yakın zamanda psikoloğa götürcem kdnsini sanırım kendisi faşist psikoopat biri benide öyle olmayayım diye birşeylerden mahrum şekilde yetiştirdi neyse kendisini mahkemeye vermemek için zor tutuyorum kendimi :D
hayvan da olsa kimse sahipsiz degil bu dunyada , Allah sorar hesabini ...
bu karıyı rocco siffredi nin eline vereceksin ver coşkuyu diceksin her yoldan ölene kadar mokoko.. sonra da üstüne basacan.. sinir oldum ya... :ofk::ofk::ofk::ofk:
kafasının üstünde patinaj çekmek lazım bunların yazık yaa
Soktumun motoru, ne hale getirdi hayvanı cıkardıgı seslerden zevk alıyor resmen kahpe evladı..
Söyleyecek laf yok böyle şerefsizlere..