Bunu yapan insan olamaz +18

Konu: Bunu yapan insan olamaz +18

1. emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emir91 said:

Bunu yapan insan olamaz +18

Demin facebookta arkadasımın gönderdiği video izlemeyi içim kaldırmadı kapattım böyle bi serefsizlik olamaz ya nası bi kafayla yapılır böyle bişey edicek okadar çok küfür varda Allah cezasını versin...

Von YoK ArTıK" Diyenler.... gepostete Videos: Dünya bu kızı Arıyor. [Yoğun İstek Üzerine] | Facebook

2. Owner89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Owner89 said:
    bende az önce izledim bukadar şerefsizlik olamaz ya:\ kafasını patlatıcan bölelerinin

3. ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceskin said:
    allah bunun canını daha bter alsın.ustune basana kadar ızleyebıldım
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

4. Bunu yapan insan olamaz +18

Alper_ said:
    Allah bildiği gibi yapsın.

5. Bunu yapan insan olamaz +18

Sh4rk said:
    bu ne boyle yaa

6. OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OnurGTI said:
    Allah belasını versin.. Daha fazla izleyemedim.. Aynı şekilde birinin ayağının altında can versin inşallah..

7. Bunu yapan insan olamaz +18

crxvtec said:
    orooossspu çocuu senı ne boku varda kıyıyon canım tavşana ne zararı var amını sıktımın ******su nasıl ezdı kafasını ya soktumun piçii bunun gıbılerı yatıracan yere aynısını yapıcan işte.

ya kusura bakmayında boylelerı ıcın sansurleyerek yazmak gerçekten saçma

8. kervanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kervanoglu said:
    Vay ****** çocuğu, başta anlayamadım olayı sonra dayanamayıp kapattım. Allah belasını versin!

9. Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ome_RS said:
    saf süzme katısıksız o... işte bu yatırıcan sıcak asvalta silindirle titrete titrete geçicen üstünden dayanamadım sesi kapattımda izledim

10. B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

B.Koçer said:
    küfür ederim amk orspusu

11. JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

JapanVsGermany said:
    hiç wermesek böyle widoları daha iyi bana göre...
    Wideoyu çeken insan kılığındaki mahlukat'ın maksadı insanların izlemesi madem, yayınlamayalım izlemeyelim...

Allah'a hawale ediyorum wideodakileri...

12. Bunu yapan insan olamaz +18

crxvtec said:
    ya anlamadıgım bagırıyo hayvan hıcmı için sızlamıo be

13. Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Boost Up said:
    ne istersin zavallı hayvandan be ******
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

14. serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan6606 said:
    off bunee ya :S allahım onu daha beter etsin internet'im cok hızlı tıklar tıklamaz sona doldu ilk5 snsini sonra ortalarına baktım sonra sona sarıdrdım tavsan yerde kanar icinde :s ic organları felan off offf :S anlatmak istemiyorum arkadaslar psikolojik sorunları olan izlemesin bu +18 degil +21 :S insan olamaz bunu yapan bi arada bizim turkiyede 14 yasında kedi kesen birisi vardı gazetepede okumusdum felan o geldi aklıma :S:S:S:S

15. Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eyüp said:
    İnsanlar hepten sasırmaya basladı , Allah sonumuzu hayır etsin..

16. PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

PimPCaR said:
    Feci şekilde sinirlendim nasıl böyle bi vahşet yapar bide videoya ceker ya Allah onun canını daha beter bi şekilde alsın acı çeke çeke ölsün
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

17. kafeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kafeRS said:
    Sövsen nolurki buna, bu asyalıların zaten insanlıkla bi alakası yok. Ciğeri götünden çıksın ne diim..
    kafeRS

18. individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

individual said:
    bu konu kapanır gider de bulsunlar bu o.ç
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

19. Bunu yapan insan olamaz +18

Onurkk06 said:
    bu aqdumun çekik gözlüleri ne biçim insanlar allah korusun yarın bi gün çin dünyayı işgal etse yemin ediom daha beterini insanlara yapar (anti parantez) bunun gibi manyakların allah belasını versin walla geçen köpek yolun ortasına cıktı bi anda otobüs çarptı benim içim gitdi her ne kadar köpeklerden tırssamda seviyorum köpekleri