Tahoe nun iki motoru var az yakanin bulmak lazim vortex motor az yakar digerlerine gore oda yanlis hatirlamiyosam 1997 ve sonrasinda cikiyor.alicaksaniz onu alin satmasida kolay olur.
Printable View
Tahoe nun iki motoru var az yakanin bulmak lazim vortex motor az yakar digerlerine gore oda yanlis hatirlamiyosam 1997 ve sonrasinda cikiyor.alicaksaniz onu alin satmasida kolay olur.
Son mesaj 1 yıl önce atılmış, pes............
bende 2003 model yeni kasa blazer vardı bir ticaret neticesi daha doğrusu takasa geldi yeşil renkli 6 ay kadar bende kaldı şahane bir araçdı 4.3 v6 275beygirdi ben lpg de taktırmadım hiç olumsuz hiç bir şeyde yaşamadım o yüzden diyememde güzel bir araçdı doluluksa doluydu sunroof elektrikli deri koltuklar v.b rahatsa rahattı konforluydu bizde pederde gc de vardı bir ara o misal uzun yolda yoruyordu biraz bunda oda yok..
Yokmu satılık tahoe sport. Şöyle vortec motorlu az km li. Bilen varsa alayım hemen.
97-99 arası bakıyorum. 2011 maddi olarak sıkıntı çıkarır.
5.7 V8 motorlu olanları tavsiye ederim...
kesinlikle trafikte ve park ederken büyük olması problemini dert etmeyecekseniz alınacak araba...
96-97 temiz tahoe arıyoruz.
Konuyu hortlatayim yakit konusunda sahibi olan arkadaslara araclarindaki lpg sistemlerini duzgunce ayar yaptrmasini oneririm.sehir icinde benzinde 1tl yakar sehir disi denemedik.birkez gazlayarak kullanmistik 30 tlye 20 km gitti durdu :) sehr ici 20 21 lt falan yakiyo .cherokeemiz vardi oda 20 21 lt civari yakiyodu benzinde
Edit : sagda solda vortec tahoe varsa duzgun, pmlerseniz sevinirim
Madem konu hortlamış bende bişey danışayım..
Eski kasa Lincoln Navigatorler nasıldır LPG de yakıt, parça ,sorun vs?
Hangi kasadan bahsediyorsun ? 98 lermi yoksa 2004 falanmi ? 2007dede makyaj yedi. Genel olarak amerikanlarda parca sorunu pek kalmadi en fazla 10 gun beklersin hic ulke sinirina girmemis bi parcaysa.ama lincolnlerin chevy vs. Amerikanlara gore parcalari daha az tabi
bizde de babamın 2 yıldır özenle baktığı 98 model güzel bi tahoe var şu an aracı satma düşüncemiz var ilgilenen arkadaşların dikkatine
1998'lerden bahsediyorum.
Tahoe ve Navigator ufak kozmetik dokunuşlarla çok tarz sahibi oluyorlar , seviyorum.
Navigator kullanıcılarından da yakıt durumu ve kronik arızaları hakkında bilgi almakta fayda var.
Bu araçların diferansiyelleri hangi tip? Tam mekanik kilit var mıdır? 4wd-Low falan gördüm sanki.