artık buralar hepten çekilmez bir yer oldu
Printable View
artık buralar hepten çekilmez bir yer oldu
Bu sebeplerden dolayı boku çıkmış egsoz sistemlerini çok seviyorum. Ve ön cam dahil filmli arabaları. Millet tırsıyo. :) Aman bulaşmiyim hesabı.
valla beykent'in oraya girerken yolu hafif bi kazık bırakmışlar çapraz geçtim mecbur herkes korna b*kmu var bu kornada bende bunu anlamıyorum ,sabahta bitane kadın aynı şekilde açtım kapıyı söve söve bi hal oldum
bu istanbul trafiğinde kimseyle didişmeye gerek yok bence..kimin ne oldugu ne yapacagı belli olmaz...ben cekiyorum sağa "git Allahından bul"diyorum....trafikte 2 ayaklı hayvan cok...
geçen günde bana oldu solda birinden yol istedim vermedi kızdım bende işim aceleydi yapştırdm sağlı sollu ilerde arkamdan biri sellektor atıyo çektm sağa tornavidamı aldım elime:) bi baktım kadın isyan ediyo nası araba kullanıosun die dedim sizde yapışmayın zamk gibi sola falan yakarım seni falan dedi bide :D yanında kızı vardı bide oda bakp bakıp gülüodu :D baktım çirkef bişe tmm abla kusura bakma dedim önüme bi aldm kadını polis şapkasını atmş arabann arkasına :) bazen böleleride çıkıyo dikkat etmek lazım
Bazen sakin sakin giderken arabam turbo olsa 500 hp civarı diyorum.. Böyle sağda giderken arkadan selektör atanlar oluyor ya, önüne geçirteceksin.. Egzozum ve wastegate im kaputta olacak.. Arkasından bi sıkacaksın çatara patara korkudan sıçacak önünde napacağını şaşıracak :D
O kızın yanında dallamalıgı düşünmüyosa senmı düşüncen abi salla.
Geçmiş olsun abi , aynı şeyler benim de başıma geliyor.Birde genç görüyolar direksiyonda iyice arsızlaşıyor insanlar. :) Soldan 60 km ile gidiyo adam doğal olarak selektör atıyorum.Yol vermiyor , dörtlü yakıyo aynadan el kol hareketleri felan sonra sağ şeride geçiyor.Sonra gelip arkana yapışıp selektör felan atıyo adam.Ben hep aynı şeyi düşünerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Bu adam 5 dk sonra aklıma bile gelmiyecek kendimi üzmemin , sinirlenmenin manası yok diyip alttan alıyorum.
Ortalık cahil insan kaynıyo yaa..Hangi biriyle ugrascan ki.İnip laf anlatsan bi dert agzına burnuna dalıp dövsen yada dayak yesen ayrı bi dert..
Bende hergün yasıyorum bu tarz seyler..En yakını gecen hafta:D Önümde era gidiyo tın tın sağ bomboş selektör attım geçmedi bekledim biraz,bidaha attım yine geçmedi sonra sagından gidip önüne geçtim ama asla sıkıstırmadım zor durumda bırakmadım..Öküz baska yere bakıyodu sanırım o an..önünde beni bir gördü bi panik bi telaş basladı kornaya selektöre girdi dibime..Dibime girildiği an cıldırırım bende..hafif frene dokundum aptal oldu sonra geldi yanıma el kol hareketleri falan.Yanımda kız arkadsım var onunda yanında bayan var.hal böyle olunca sustum kafamı cevirdim gülüyom.ona uysam gözüm döndü zaten sokucam bariyerlere arbayı falan düşünmüyom:) Sonra geçti önüme frene basmalar yavaslamalar saga geciom önüme kırıyo falan fişman..kız arkadasım korkttu baya sesimi cıkarmadım...Ama böyle adamları karısının anasının cocugunun yanında dövüceksin ki biraz ders alsın.
Valla hergün ayrı bir hikaye.manyak,cahil insan dolu istanbul.. anlatmaya başlasam hangi birini anlatıcam o kadar çok ki.. daha bugün eski model dizel bir mercedes i geçtim diye adam kendini öldürüyordu üstelik eşşek kadar herif 40 yaşlarında..:) eskiden bende bağırıp çağırırdım,inip kavga bile ettim ama bitmiyor kimsede bitirimez .. artık umrumda değil açıyorum son ses müzik egzoz vs de var zaten aynayıda yukarı kaldırıyorum öyle devam.. baktım yapıştı sülüğün biri ne hızımı azaltıyorum ne arttırıyorum kendi kendilerine cebelleşip duruyorlar arkada..:D tepki filan vermeyince adam yerine koyulmadıklarını anlıyorlar sanırım daha da bi deliriyorlar :)
memleketin her köşesinde trafikte salça çok :D
geçen hafta konya yolunda gidiyoruz cgty ile akşam trafiği tam sabancı kız yurdunun hizasındayız 3 şeritli yol, bir abla accent era crdi ile tın tın gidiyor orta şeritte bende arkasındayım ablam sol şeride doğru yanaştı bende ortadan akayım gideyim dedim gaza hafif dokundum yanından geçerken camı açıkmış ablam surge sesinden korktu heralde :hehe: :hehe: arkamdan kornaya selektöre asılarak gelmeye başladı yavaşladım yanıma geldi camdan saydırmaya başladı napıyor bu liseli gibi baktım kaale almadım :D ablam salça olmaya devam etti taa kepekli rampasına kadar arkamdan kornaya basarak geldi :hehe:
Benzer bir olay benimde basima geldi.
Annemin arabasiylaydim yanimda nakayama(turgay) var, gece 4 gibi sol seritten clionun birisi 40-50 gidiyor ben adamin 2 serit sagindan 140'la falan gectim. Biraz ilerledim arkadan birisi geliyor sellektor korna vs yavasladim yanima geldi bi baktim 3tane ayi gibi adam ellerinde kelebek sallama sopa camlardan sarkiyorlar seni dogricaz gibi hareketler vs. Suren adam ustume kirdi o anda frene bastim kaldirima cikiyodu ama zor kurtardi. Neyse kacmaya basladik yapcak bisey yok; cevre yolundaki 3-4 tane buyuk kavsakta kirmizida gectim pesimden oda gecti hepsinde, ilerde buyuk bi kavsak daha vardi onda gecmem imkansiz trafik akiyor, bende saga dondum 100m. gittim saga yanasip durdum bu sirada herifler tam istedigim gibi gelip onume kirdilar ve ellerinde kelebek sallama levye sopalar vs ne ararsaniz savasa gider gibi geliyolar. Ben o sirada vsa kapali geri viteste bekliyodum, adamlar arabaya yaklasir yaklasmaz dip gaz geri geri kavsaga kadar gittim el frenini cekip tam donucem arabanin ustune 2 tane demir sopa attilar, sopalardan kacmak icin ters yone dondum sonra yola tam cikacakken itlerden birisi arabanin onune atladi ustune surdum yanindan gecerken OÇ. Maganda ayagindaki kundura ile arka sag kapiya bir tekme atti kapi baya bir iceri goctu boyasi kalkti.
Sonra tapagaz eve gittik.
Orda inseydik muhtemelen turgayida benide oldururlerdi.
Hayir anlamadigim olay adamlar savasa gider gibi hazirlikliydi. Surekli boyle dolu gezen magandalar oldugu surece isimiz cok zor
Böyle olayları herkes, çok kere, sık sık yaşıyordur. Ama unutulmaması gereken husus İstanbul'da kim ayı, kim dayı belli değil. Bunun için biraz sakin olmak faydalı.
bence en güzeli bulaşmamak ne halt ediyorsa etsinler;)
valla bende hep haliç köprüye inerken bana salça olan dallamalardan bıktım:d
arkadan koltukları gören çıldırıyor:D
Şu İstanbul trafiğinde 3 şeyden nefret ediyorum
1. Şerit değiştirirken sinyal verdiğimde, sinyali görünce gaza basıp şeride geçmemin engellenmeye çalışılmasından
2. Gündüz, gece hele bir de yağmurda o ARKA SİSLERİNİ yakıp, arkadaki sürücünün gözünün feriştahına kadar alan "dangalaklardan"
3. yanında hatun alıp, trafikte maganda modunda gezenlerden...
neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum ama,
ARKA SİS yakanlara hele ki yağmurda, bir de Sinyal verince yolu kapatanlara özel olarak gıcık kapıyorum.