sırf bu magandalara uymamak için trafikte ilahi dinliyorum.
Printable View
sırf bu magandalara uymamak için trafikte ilahi dinliyorum.
O tipler banada çok denk geliyor alıyorlar yanlarına kızı sol şeritte 20 30 devam ediyolar
banada geçen kadının biri sol şeritteyim buda yanımdaki orta şeritte güneşlikteki aynadan dudaklarına filan bakıyordu baktım arac bana doğru kayıyor kornaya bastım ne var dedi ne kornaya basıyorsun dedim birşey yok çalışıyormu diye kontrol ettim sadece kadın güldü ama çarpsaydı o zaman daha çok gülecekti haberi yok manyağın...
deli çok tek kanun yol verilmez yol alınır istanbulda aynen kural bu alana saygı gösterilmeli :D
Biber gazı nette satılıyor. Temini çok kolay. Ama sıkmadan önce rüzgar varsa arkanıza almaya çalışın :). Arabamda elbette mevcut, yatak odam başucumda da var, hanımın çantasında da var.
Birde elektrik şoku veren teaser cihazı var. Belki bundan da alırım. 9V pil ile çalışıyor galiba, karşı tarafa dokundurdun mu herif şoka girip, yere düşüyor.
http://www.guvenlik112.com/?gclid=CM...FYUXzQodKn_tcQ
millet manyak takma kafana kardesım ben trafıkte 1 gun gecırıyım sınırsel yaralar cıkıyo
Bende nato var.3yıldır duruyor ama sizce bozulmuşmudur?
benım arabamda ne bıcak bıber gazı hıc bırsey yok trafıkte cok kavga ettım o dedıklerınız sadece sıze guven verır normal adamla karsılasırsanız:) ben cok biber gazını elınde tutan levyesı elınde olan adama dünyasnı kararttım bunların yerıne spor yapmaya yonelelim hem daha sabırlı oluyorsunuz:)
Ahahahah aslında güzel bir öneri:):) İlkokulda tekvando kursuna gidiyodum,gece yatakta kalkıp oraya buraya tekme sallıyomuşum haaayyyy huuuyyy diye bagrıyomusum etkisinde kalıp.. hiç unutmam bunu:D:D:D:D
10 km lik ev - iş yolculuğunda hiç olmadığı gün en az 2-3 kere karşılaşıyorum böyle aptalca olaylarla :S
İstanbul'da sürekli oluyo böyle sıkıntılar. Herkes gergin, herkes heycanlı malesef..
Geçen hafta yanında kız arkadaşı olan "beyaz makyajlı cupra" önümüze kırdı saçma sapan hareketler vs. ... Selektör korna falan derken başladı kaçmaya. Öyle böyle derken yanına geldiğimizde sinirden öldürücektik ama kızın yüzündeki korkuyu görünce ben arkadaşımı sakinleştirdim , yine yanındakine dua etsin. Kızın yanında bozmak istemedik ama yiyemeyeceğin şeyin altına girme diye bi söz vardır.. Kardeşim madem " abi ben bişey yapmadım valla yolumda gidiyorum" falan diyeceksin , ne diye yanindakilere artislik yapıyosun önümüze falan kırıyosun..
Ben bu sıkıştırmaya çalışmalar, akraksiyon yapmalar,madem arabana bu kadar özenmişsin bak şimdi seni ne hallere sokucam düşünceleri ile yolda aracıma yapılan garip hal ve hareketler..Ben bu yüzden arabayı satılığa çıkardım düşünün artık.Çünkü kaskom yok,çünkü arabamı koyduğum yerde aynı şekilde bulamamaktan korkuyorum..Sizi çok iyi anlıyorum emin olun..
bir seferde benim başıma farklı bir olay gelmişti. ışıklarda Mercedes'li bi eleman benim tamponuma kadar yapışmış sellektör yapmalar kornaya basmalar felan ben otobana çıkınca baya takip etti tamponumda yaklaşık 5-10 km kadar sonra ben sıkıldım başladım makas atmaya oda baya makas attı ondan sonra ben en sola geçip bi anda sağa atlayıp yan yola girdim oda mecburen dümdüz gitmek zorunda kaldı..
neyin kafasını yaşıyorlar öğrenirseniz bizede söyleyin bizde bilelim :D
ortalıkda anlaşılmış bı yarış yoksa ondekı arabayı dur geçeyım dur ezeyım mantığını anlamış değilim ne geçiyorkı ınsanın elıne ??
Geçmiş olsun. Cahil adam çok trafikte her biriyle uğraşmaya kalksak ömürmüz yetmez.
Dün bende şerit değiştirmek için sinyal verdim azıcık kafa çıkarınca arkamdan koca transporter
verdi gazı sokmadı şeride beni birde kesintisiz 4-5 saniye korna çalarak geldi tam yanımda kaldı
camı da açık baktım içeri bana bakıyor ama adamdan önce yanında iki tan bayan var yanyana oturmuş
ne diyeceksin bu durumda mal mal yüzüme bakıyor. "Ne oldu?" dedim, "başın göğe mi erdi?" döt gibi kaldı öyle