User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
125 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bıktım Artık !

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altına arabayı alan görmemişler dinini kitabını unutuyo bazen buna şaşmamak lazım.
    TB4BSA

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 + olan herkesin biyeri kalkıyor trafikte. bi havalar bi üstünlük kurmalar, koltuk altı sopa,levye şart

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun ..boş ver kardesim sıkma canını yahu böle boş seyler için
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köyde eşşeğe binen, şehirde arabaya binerse olacağı bu
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eheh valla onlardan biri sana carpsaydi neler oluyodu bak o el kol yapanlari gorurdum ben bi resmi araca patlamistim arkadan sonra baya bi ugrasmistim
    abi ne yapıcan çok daraltana yazıyoruz artık yoksa vatandaş da ona sorsan kendince haklı işte trafik moda sokuyor
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısınız beyler bende şimdi kendime diyorum ne gerek var diyede o an insanın gözü dönüyor Yanımda bide küçük kardeşim vardı ondan sinirim tepeme çıktı. Çocukta 22-23 yaşlarında gençti öyle köylü falanda değildi yani. Dediğiniz gibi yanında kız olunca celalendi heralde birden. Aynı mahallede oturuyoruz sonuçta illaki yine denk gelicez. Nefret ederim böyle şeylerden ama mevzu çıkabilir hırslandıysa.. benim aracı bulmak zor olmaz heralde b.çekemcede
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun hako ne yazıkkı lanet ıstanbul trafıgınde her turlu sey yasanıyor ya alısıp ya sabır dıcez ya da basımıza bsy gelmesın dıye arabaya bınmekten vazgecıcez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmıs olsun hako ne yazıkkı lanet ıstanbul trafıgınde her turlu sey yasanıyor ya alısıp ya sabır dıcez ya da basımıza bsy gelmesın dıye arabaya bınmekten vazgecıcez
    saol can'ım , yok sakin olup umursamak lazımda. bende onu başaramıyorum bi türlü. ota boka sinirleniyoruz artık sıkıntıdan stresten.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun bunları buraya yazabiliyor olmanızda güzel bide kötüsünü düşünün içinde bi denyo olsa silahlı onunda nevri dönüp ateş etse beleşden yere canın iyice yanıcak... çok canını sıkma bu yollara çıkıyorsak böyle adamlar çok sakin olmaya çalış sinirlerini yıpratma

bende bu durmlarda yanında annesi babası yada kız arkadası gibi birisi varsa çok ses etmemeye çalısıyorm ve plakasını aklıma not ediyorum birdahaki belki denk geliriz diye
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu durmlarda yanında annesi babası yada kız arkadası gibi birisi varsa çok ses etmemeye çalısıyorm ve plakasını aklıma not ediyorum birdahaki belki denk geliriz diye
    Haha bunu yapan tek ben değilmişim demekki sorun bendemi acaba diyodum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben geçen gün nevzat demir tesislerinin ordan çekmeköy'e doğru gidiyorum akşam vakitleri..Bilen bilir o yolu gep geniş 4 şerit çevreyolu.. Yemin ederim en sağ şeritten gidiyorum 70 ile falan ( Emniyet şeridi falan değil ama ) Maksat o gün sakin gidicem kafam dalgın trafiği aksatmıyım yanımda 3 şerit boş aksın trafik.. Passat'ın biri geldi arkama selektör yapıyo En sağ şeritteyim adam benden yol istiyo O kadar ısrarcı olduki artık kendimi sola attım.. Yanıma gelince bende yüklendim gaza.. Camı açtım zaten oda anladı bir şey diyecem açtı camı 30'lu yaşlarda bir abi.. Abi senin psikolojik sorunların var bi doktora görünmen lazım dedim Bastım gittim..

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizimkindede şöle bi durum var trafikte yanından silme hızlı geçen veya arabaya çamur sıçratan olursa deliriyo illa acısını çıkaracak çıkaramazsa bile plakasını not alıyo
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlarin yaninda bide su tipler var:
    Biz insan gibi isikta, kavsakta, sokak cikisinda falan beklerken ters yone girip, en disardan gelip diger seridi falanda kapatma pahasina araya girip one gecmeye calisanlar...

Elimden geldigince yol vermiyorum hakkimi yedirtmiyorum, cunku ben ne kadarda acelem olsa o sirayi bekliyorum kurallara uyuyorum. Hele o bostancidan munubus yoluna cikan, iett'nin yanindaki, isiklarda katil olmamamak elde degil sahil yolu tek seride iniyo resmen gecicem gecemiyorumda ((
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

Anıl_Kuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babadan arabayı çalan gazlıyor..bevlerden beylikdüzüne gelene kadar herkez önüme kırıor çözemedimki...yani bişi istiosan gel yanıma deneyelim de bişi de yani önüme neden kırarsın yada mal mal hareetler neden yaparsn anlamıorm.:S:S

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iLkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben geçen gün nevzat demir tesislerinin ordan çekmeköy'e doğru gidiyorum akşam vakitleri..Bilen bilir o yolu gep geniş 4 şerit çevreyolu.. Yemin ederim en sağ şeritten gidiyorum 70 ile falan ( Emniyet şeridi falan değil ama ) Maksat o gün sakin gidicem kafam dalgın trafiği aksatmıyım yanımda 3 şerit boş aksın trafik.. Passat'ın biri geldi arkama selektör yapıyo En sağ şeritteyim adam benden yol istiyo O kadar ısrarcı olduki artık kendimi sola attım.. Yanıma gelince bende yüklendim gaza.. Camı açtım zaten oda anladı bir şey diyecem açtı camı 30'lu yaşlarda bir abi.. Abi senin psikolojik sorunların var bi doktora görünmen lazım dedim Bastım gittim..
    yuh ya o yolda en sağ serit demek yolun dısındaymıssın gibi demek ordadamı arkana giriyor yuh ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl_Kuru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babadan arabayı çalan gazlıyor..bevlerden beylikdüzüne gelene kadar herkez önüme kırıor çözemedimki...yani bişi istiosan gel yanıma deneyelim de bişi de yani önüme neden kırarsın yada mal mal hareetler neden yaparsn anlamıorm.:S:S
    kardeş bende mercedes vardı efendi efendi giderdim kimse salça olmazdı. Şu an audi tt kullanıyorum arabadan nefret ettirdiler ticarisi yapışır jipi yapışır spor aracı yapışır resmen tahrik ediyolar hiç abartmıyorum adam gibi gidemiyosun yavaş gitsen kıçına yapışıyolar tamponumda gidiyolar hızlı gitsem peşime takılıyolar.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Anıl_Kuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş bende mercedes vardı efendi efendi giderdim kimse salça olmazdı. Şu an audi tt kullanıyorum arabadan nefret ettirdiler ticarisi yapışır jipi yapışır spor aracı yapışır resmen tahrik ediyolar hiç abartmıyorum adam gibi gidemiyosun yavaş gitsen kıçına yapışıyolar tamponumda gidiyolar hızlı gitsem peşime takılıyolar.
    aynen haklısın...ama bişi diyemiosnki biri bitse diğeri başlar adam şahinle subaruya tampon yapıor bilio ne olcağını ama yapmış oluo işte maksat muhabbet ben artk e 5 te sağdan ufak ufak gidiorm hiç işim olşmaz=)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl_Kuru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen haklısın...ama bişi diyemiosnki biri bitse diğeri başlar adam şahinle subaruya tampon yapıor bilio ne olcağını ama yapmış oluo işte maksat muhabbet ben artk e 5 te sağdan ufak ufak gidiorm hiç işim olşmaz=)
    ya geçem bi sobooro nun arkasına geldim sellektör sellektör bi geçtim fln fılan.

sırf o arkadaşlar bu muhabbeti iştahlı iştahlı yandaş apaçilere anlatmak için yapıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)