Altına arabayı alan görmemişler dinini kitabını unutuyo bazen buna şaşmamak lazım.
2 + olan herkesin biyeri kalkıyor trafikte. bi havalar bi üstünlük kurmalar, koltuk altı sopa,levye şart
geçmiş olsun ..boş ver kardesim sıkma canını yahu böle boş seyler için
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Köyde eşşeğe binen, şehirde arabaya binerse olacağı bu![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
haklısınız beyler bende şimdi kendime diyorum ne gerek var diyede o an insanın gözü dönüyorYanımda bide küçük kardeşim vardı ondan sinirim tepeme çıktı. Çocukta 22-23 yaşlarında gençti öyle köylü falanda değildi yani. Dediğiniz gibi yanında kız olunca celalendi heralde birden. Aynı mahallede oturuyoruz sonuçta illaki yine denk gelicez. Nefret ederim böyle şeylerden ama mevzu çıkabilir hırslandıysa.. benim aracı bulmak zor olmaz heralde b.çekemcede
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
gecmıs olsun hako ne yazıkkı lanet ıstanbul trafıgınde her turlu sey yasanıyor ya alısıp ya sabır dıcez ya da basımıza bsy gelmesın dıye arabaya bınmekten vazgecıcez
geçmiş olsun bunları buraya yazabiliyor olmanızda güzel bide kötüsünü düşünün içinde bi denyo olsa silahlı onunda nevri dönüp ateş etse beleşden yere canın iyice yanıcak... çok canını sıkma bu yollara çıkıyorsak böyle adamlar çok sakin olmaya çalış sinirlerini yıpratma
bende bu durmlarda yanında annesi babası yada kız arkadası gibi birisi varsa çok ses etmemeye çalısıyorm ve plakasını aklıma not ediyorum birdahaki belki denk geliriz diye![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ben geçen gün nevzat demir tesislerinin ordan çekmeköy'e doğru gidiyorum akşam vakitleri..Bilen bilir o yolu gep geniş 4 şerit çevreyolu.. Yemin ederim en sağ şeritten gidiyorum 70 ile falan ( Emniyet şeridi falan değil ama ) Maksat o gün sakin gidicem kafam dalgın trafiği aksatmıyım yanımda 3 şerit boş aksın trafik.. Passat'ın biri geldi arkama selektör yapıyoEn sağ şeritteyim adam benden yol istiyo
O kadar ısrarcı olduki artık kendimi sola attım.. Yanıma gelince bende yüklendim gaza.. Camı açtım zaten oda anladı bir şey diyecem açtı camı 30'lu yaşlarda bir abi.. Abi senin psikolojik sorunların var bi doktora görünmen lazım dedim
Bastım gittim..
Bunlarin yaninda bide su tipler var:
Biz insan gibi isikta, kavsakta, sokak cikisinda falan beklerken ters yone girip, en disardan gelip diger seridi falanda kapatma pahasina araya girip one gecmeye calisanlar...
Elimden geldigince yol vermiyorum hakkimi yedirtmiyorum, cunku ben ne kadarda acelem olsa o sirayi bekliyorum kurallara uyuyorum. Hele o bostancidan munubus yoluna cikan, iett'nin yanindaki, isiklarda katil olmamamak elde degil sahil yolu tek seride iniyo resmen gecicem gecemiyorumda((
babadan arabayı çalan gazlıyor..bevlerden beylikdüzüne gelene kadar herkez önüme kırıor çözemedimki...yani bişi istiosan gel yanıma deneyelim de bişi de yani önüme neden kırarsın yada mal mal hareetler neden yaparsn anlamıorm.:S:S
kardeş bende mercedes vardı efendi efendi giderdim kimse salça olmazdı. Şu an audi tt kullanıyorum arabadan nefret ettirdiler ticarisi yapışır jipi yapışır spor aracı yapışır resmen tahrik ediyolar hiç abartmıyorum adam gibi gidemiyosun yavaş gitsen kıçına yapışıyolar tamponumda gidiyolar hızlı gitsem peşime takılıyolar.![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)