bencede en temizi
Printable View
Arkadaşlar maili nerden buldu diyorsunuz ama şuan facebook dan bile mail adresi bulunuyor. gerçi bole bi şey olsa niye mail göndersinler de, mail bulamazlar diye düşünmeyin. insanların adreslerini bile bulabilirsiniz pc programlarından. bu tarz da işe yarayan bir sürü program var.
Yaa sacmalamayın arkadaslar..Adamlar mail adresine atmayla niye ugrassın..Ki mail adresini nerden bulacak,hadi buldu düz yazıyla öyle ceza falan olmaz belgeyi scan falan etseler yine bi ihtimal dicem..
Biri saka yapıyordur yada yine yolunu bu tarz yerlerden bulan it sürüsünün yeni yöntemidir...
Ara suan 155'i yada saglayıcı firmayı ögren.Baktın yok öyle birsey hemen şikayet et
Eeee bu sartlarda artik yapacak bi sey kalmiyor bu is bu kadar siki ise arabalari satacaz artik :(
SVU ya bi pazarlik yapalim bugra :) cezayida alirim ben ustume
büyük ihtimalle şaka yapıyordur birisi
hem mail adresi emniyete ait değil hem böyle bir şeyi mail olarak atamazlar hiçbir geçerliliği olmaz. arkadaşların dediği gibi en iyisi yarın emniyeti arayıp bu durumu sormak eğer böyle birşey yoksa şikayette bulunmak
ben yarın bi karakola gidiyim en iyisi
EDS de 2-3 yıl önce fotoğraf çektirdim. Geçen aya kadar trafik tedcilde bile göremedik ki ödeyebileyim. Geçen ay bir anda 200-300tl arasında bir meblağ yansıtmışlar. 128tl olan cezama faiz binmiş. neysekii bu aftan yararlanıp 150tl ye kapattım işi. Geri zekalılar zamanında tebliğ etselerdi yada biryerde görünseydi aynı gün 90tl civarına kapatırdım bu işi.
o yüzden gib.gov.tr ye falan güvenmeyin orası şansa kalmış. bu maili atan mobeselerle falan alakalı bir yardımcı şirket aracılığıyla gönderilmiş olabilir. Trafik tescil şubeden Kontrol ettirmekte fayda var.
Biri seni kolpaya alıyor çünkü Trafik Kanunu Madde 16 tehlikeli araç kullanma ile ilgili değil.
KARAYOLLARI TRAFİK KANUNU
Kanun Numarası : 2918
Kabul Tarihi : 13/10/1983
Madde 26 – Belirli araçlarda, çalışma yerini ve şeklini, kapasite ve diğer niteliklerini belirleyen plaka, ışık, renk, şekil,sembol ve yazı gibi ayırım işaretleri bulundurulması zorunludur.
(Değişik: 17/10/1996 - 4199/11 md.) Araçların dışında bulundurulması zorunlu işaretlerden başka, araçlara; reklam, yazı, işaret, resim, şekil, sembol, ilan, flama, bayrak ve benzerlerinin takılması, yazılması, sesli ve ışıklı donanımların bulundurulması ve izin verilmesine dair esas ve usuller ile diğer hususlar İçişleri Bakanlığınca çıkarılacak yönetmelikte gösterilir.
(Mülga: 21/2/2001 - 4629/6 md.)
(Değişik: 21/5/1997 - 4262/4 md.) Bu maddenin birinci fıkrası hükmüne uymayan sürücüler 66,00 Türk Lirası para cezası ile cezalandırılırlar. İkinci fıkrasına göre çıkarılacak yönetmelik hükümlerine aykırı davranan sürücüler de 66,00 Türk Lirası para cezası ile cezalandırılır. Sürücü, aynı zamanda araç sahibi değilse, ayrıca, tescil plakasına da aynı miktar için ceza tutanağı düzenlenir.
Ayırım işaretleri bulunmayan araçlar trafik zabıtasınca trafikten men edilir.
Yönetmelikte belirtilen şartlara aykırı olarak bulundurulanlarla, araçlara izin alınmadan yazılan yazılar sildirilir veya takılan donanımlar bütün giderler ve sorumluluk işletene ait olmak üzere söktürülür.
Buğra sen bi düşünsene lan,
hani serviste anahtarın kayboldu ya ?
sonra çıktı ortaya,
kur bakalım bağlantıyı ;)
ciddiye almamak gerekir kimse mailine herzaman bakmıyor :D
yani tebligat yok birşey yok ki %99 fake diye düşünüyorum
bu arada maili yanıtla yap
korkmuş gibi yaz bunu nasıl nereye yatırmam lazım falan diye sor :)
banka hesabı geliyorsa direk polise ver temiz iş :D
bence sen mailin geldiği adrese parayı nereye yatırıcam bi hesap no su falan verirmisiniz de :) daha net anlaşılır karşıdan cevap gelirse :D
Biri çok pis keklemiş. Mail'den tebliğ mi? :D www.türkiye.gov.tr'den duydum da bu biraz garip olmuş.
ya arkadaşım rahat ol. Bizimkiler kamera sistemine geçmeye calısıyorlar dogru ancak mail'la falan olacak iş değil.
Daha posta yoluyla dogru durust gelemıyor kaldı ki mail puhahahah.
yarın git karakola şikayet et.
hatta mail'a cevap ver hangi hesaba yolluyoruz parayı diye cevap verirlerse kolpadır
bu bir
MAE43, EMG64, BC1628 ortak yapımıdır :D