|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Civic
|
Arkadaşlar, geçtiğimiz cumartesi günü, Konya'nın bütün jantçılarını gezdikten sonra çok beğenip aldığım ofsetli jantlarım lastiklerin çamurluklara sürtmesine sebep oluyor. Çözüm için seçenekler şu şekilde:
1) Fren kampanalarını ve disklerini, hatta gerekirse jantı tornalatmak. Yetmezse çamurluk kenarlarını taşlatmak ve lastikleri değiştirmek. 2) Jantları ofsetsiz olanları ile değiştirmek. Ne edem, nerelere gidem şinci? Bana bir akıl verin Allah rızası için |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
mümkünse o jant lastiklerle vedalaşın değilse idare eder hala gelmesi içinde hani nedir ne kadar surtuyordur bılmıyorum ama jantın göbeği müsitse bi miktar oradan traşlayıp biraz kamber verip bi de çamurlukları hafif açın
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
camurluk acılabılır
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
Bu arada, araç Honda Civic EL. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
mevzu 1 santımse çamurluklarını içini kıvırsan olması lazım ama ofsetlı jant 60 yanak hiç hoş olmıyacak bence arabaya dokunma lastıklerını küçült
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
jantlar bbs rs goldsa ben uygun fiyata alırım
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
disk ve kampanaları taşlatıcağınıza çamurlukları açtırsanız kurtarmaz mı?
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok
|
Fotografı varmı ? daha net bilgi alışverişi olurdu
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ofsetli jantta 60 yanak güzel durmaz ayrıca sürtme sebebli lastik olcusu olabilirmi ?
resim varmı ? __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Lastikler 50 yanakla değişecek. 195/50 R15 düşünüyorum. Bir de arabayı biraz yere basmak istiyorum. Ancak yazları köye gidince bağda bahçede şu haliyle dahi altını yere vuruyorum bazan. Dolayısı ile yere fazla yaklaştırmak istemiyorum. Kaportayla hiç oynamasam, sadece lastikleri değiştirsem, helezonlardan bir bakla kestirince 50 yanak lastikler yine çamurluğa sürter mi acaba?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: aga81scenic, 2x 1.9 doblo,İman power saxo vtr, 1.3 doblo, 1.9 caddy :)
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
resimler açılmıyo bilgine
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
60 yanak bide ofsetli takarsan tabi sürter
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: aga81scenic, 2x 1.9 doblo,İman power saxo vtr, 1.3 doblo, 1.9 caddy :)
|
Birini actım ben
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
hocam 60 yanak lastikle olmaz bu iş benim 195/45/15 olduğu halde bile sürtme oluyor. Öncelikle tekerlerin yanaklarını daha düşük ölçüde olanlarla değiştirmen lazım daha sonrada içe pozitif yönde kamber verdirirsen bi sorun kalmaz
saygılar |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
lastik ebadı çok yanlış
jip gibi duruyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Arkadaşlar, lastikler ince yanakla değişecek zaten. Arabayı aldığımda bu ölçülerdeydi lastikler. Ben modifiye etmeye jantlardan başladım, bir kaç gün oldu. Lastikleri de bir kaç güne kadar değiştireceğim de, yukarıda yazdığım, kafama takılan sorulara cevap arıyorum.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Jantların et'si yanlış , çok dışarıda kalmış gibi gözüküyor.Bende uygun et'li ofsetli bir jant al
__________________________________ ... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |