-
EHHH sen maddiyatı önemli değil dersen yapabilecek bişey yok ama o durumda ben olsaydım 5 kuruş alamazlardı üstüne bide araca brembo yaparlardı bu en iyi kötüsü en iyisi yeni range alırdım :):):) bırakma peşini servisi millete rezil et bak nasıl yapıyorlar paramla beni rezil edicek adamı ben
-
benim bildiğim 20.000 km lerde motor bitiren 4 tane sport var bu sport acaib sorunlı bi araba sürekli herkez şikayet ediyo.. servis olayıda garip yani sen bi arabayı sıfır aldıysan aldından bugüne range nin yetkili servisine gittiysen o arabanın garantide olması lazım olmaz öle şey yani ki böle arabanın kendisinde bi sorun varsa servis ilgilenmek sorunda sonuçta markanın temsilcisi o yani burda bizim arkadaşın 2003 model e270cdi ın garantisi bitmişti arabanın katlar bitti tıkanmıştı ve şanzımanla ilgili problemleri vardı bizim burda florya gülsoy 13.000ytl fatura çıkardı araba alındığından beri gülsoyda servis yapışmış garantisi daha yeni bitmiş bizim arkadaş veriyodu parayı ben konuştum dedim alındından beri burda bakım yapılıyo bu araba bunu yapıcaksınız tabi bisürü mırın kırın mercedes e mail çekiyolar anlatıyolar durumu cvp ne diye geldi tabiki yapılsın die 5 kuruşta para vermedik böle şeylere dikkat edin arkadaşlar ozan sen arabayı aldından beri yetkili servise gidiyosan kusura bakmada si.. si... yapmak zorundalar abi öle veya böle.. çünki sonuç olarak markanın temsilcisimi servis burda arabanın sürekli bi problemimi var yapıcak abi mecbur
-
Ozaman neymiş range sporttan uzak duruyomuşuz.Range Vogueda warmı bööle bi kronik sorun yada cayenne s de???Bİde bunlara aynı çapta başka yerden disk we balata alamazmıyız mesale kaliperleri deiştirmeden stoptech yada brembo olmaz mı???
-
bnm bi arkadaslarım basınada geldi galeriden e270 dizel aldılar.aracın 3 kez beyni bozuldu ki en sonuncuda araba iice sacmalısmtı 100 ün üstüne fln cıkmıodu adamlar. mercedes bayinden alınmadı die aracı deiştirmediler ki normalde 3 kez bozunlca ynisi verilio :D sora mahkeme fln verdimişlerdi
-
bence o kadar balata disk değişine kadar bu zamana harcanan para ile 4 disk balata ve kaliper değişir endless yada brembo bile olurdu.